Jb's blog
16-03-2015 - 11:57

Husk nu lyden!

Som titlen siger, husk nu lyden!

Konstant snakkes der 1080P, 60FPS, cinematisk grafik, motion blur, og tusinde af betegnelser som for en almindelig "nørd" ikke giver meget mening, før en evt. tour på Wikipedia eller google.

Men husk nu lyden!

Sjældent snakkes der lyd, og det er ihvertfald det halve af oplevelsen i mine øjne, eller øre skulle jeg måske sige.

Og nu snakker jeg ikke store forkromede løsninger med 17 højtalere, 3 subwoofere og ligeså mange kabler som i et teknik skab fra TDC. 

Hovedtelefoner kan være en lydmæssig oplevelse for få penge

Personligt foretrækker jeg Stereo fremfor virtuel surround headsets og derfor bruger jeg Audio Technica M30X som jeg også bruger i bussen hver dag, de isolere godt og har en rummelig lyd uden at have unødvendig bas.
ATH-M30X koster pt. lidt under 500 kr.. 


PSlife Share!


Det er 10 gange nemmere med PS4

Der er Minijack stik i Dualshock 4 controlleren!!!!!!
førhen skulle man have adaptere, en forstærker eller lign. for at tilslutte sine hørebøffer sin Playstation 3, medmindre man gad nøjes med den tøvende udgang i sit TV som var tamt som dåse bønner medmindre man blot brugte sine "Apple earpods".

Billige eller dyre bøffer?

Går man op i lyd kan man få fantastisk lyd i hørebøffer, personligt ville jeg ihvertfald hellere sidde med hovedtelefoner til 2000,- end tilsvarende stationært anlæg/surround til 2000,- 

men det er stadig en smagssag, men som nævnt tidligere bruger jeg selv et par budget bøffer som dog stadig er længder over sådan noget som f.eks Beats, ihvertfald til musik i min mening.




Summa summarum: HUSK LYDEN!

Følg PSlife her