Laffer's blog
24-02-2010 - 19:55

Så blev det endelig tid til Heavy Rain

I går blev der plads til et stort bredt smil, da jeg modtog en sms fra postDK om at min pakke var på vej fra El-Giganten.

Det er utrolig lang tid siden at jeg har glædet mig så meget til et spil, om det skyldes spillets hype er svært af afgøre, men det minder mig lidt om tiden op til udgivelsen af det seneste afsnit af GTA serie. 

Da jeg først hørte om Heavy Rain var jeg absolut ikke overbevist.
Det første lange stykke tid tænkte jeg at denne satsning fra Sony, enten ville blive en enorm succes eller en kæmpe fiasko. Men allerede på udgivelses dagen, kan man på diverse sites læse, at salget af PS3 maskiner, har været imponerende i forbindelse med udgivelsen af spillet, hvilket tyder på at spillet bliver en stor succes.

Nu skal det så stå sin test, box arten på den special edition jeg har liggende er en god start, men den virkelige test kommer når der bliver tid til at få spillet i maskinen.

Der kommer nok et lille indlæg om et par dage når jeg har fået spillet det, og set om det virkelig kan leve op til hypen.
11-02-2010 - 23:07

Flower :o)

Da jeg kom hjem fra arbejde i dag, ville jeg se hvad ugens opdatering af PS Store bød på, og til stor glæde fandt jeg ud af at Flower var kommet på tilbud til 25 Kr.

Jeg har tidligere prøvet spillet hos en kammerat, og tænkt at det skulle jeg da eje, så jeg kunne dyrke lidt "zen" gaming, men grundet travlhed og prisen har jeg aldrig fået det gjort.

Spillet er jo intet mere end spektakulært og imponerende, at flyve rundt på en mark og blomstre blomster lyder ikke som noget der vil kunne ophidse gamere der spiller COD MW2 og andre spil. Men spillet har en særlig egenskab der gør at man drages ind i spillet og nyder det i fulde drag, spillets dybde er derfor særlig imponerende og jeg vil kun anbefale alle at give Flower en chance.

Om ikke andet så får man en afslappende gaming session samt en god og ret hyggelig oplevelse :o)
07-02-2010 - 14:25

Det spiller jeg for tiden del 4.

Det er en af årets bedste søndage, det er nemlig super bowl søndag, det kunne betyde at jeg havde siddet og spillet Madden 10 hele ugen for at varme op til i aften, men det er ikke tilfældet.

Jeg har nemlig været så heldig at jeg fik byttet mig til God Of War Collection (Tak Kleenex) og er derfor gået i gang med at varme op til udgivelsen af GOW 3 i marts.

Jeg har tidligere spillet begge udgaver og det er derfor et godt gensyn med to af de bedste "huk og stik" spil, jeg har spillet nogensinde.
Det er en fornøjelse at løbe rundt som Kratos og smadre skeletsoldater, medusaer m.v. i oldtidens Grækenland.

Spillene er ikke udkommet i Europa endnu og det er fortsat uvist præcis hvornår de lander herhjemme. Jeg håber de lander et godt stykke tid før udgivelsen af 3'eren så alle kan få lov at genopleve og gennemspille historien, før man giver sig i kast med endnu et afsnit om den tossede Kratos.
04-02-2010 - 23:10

Trofæ nr. 800

Det er efterhånden et godt stykke tid siden trofæ systemet blev implementeret på PS3'eren, og da det ikke var en "starter feature" tager det jo lidt tid at vende sig til det.

Men jeg er så småt ved at indse hvor underholdene systemet er, efterhånden har jeg fået hentet 5 platin trofæer: Little Big Planet, Skate 2, Batman Arkham Asylum, Ice Age 3 og Ratchet and Clank ACIT.

Jeg jagter ikke trofæer på sådan et niveau at jeg bruger en guide til at spille spillene, da det fjerner hele oplevelsen ved et spil, jeg tager dem som de kommer og hvis jeg ikke kan finde ud af dem så er det bare det.

Nu har jeg så rundet trofæ nummer 800 som blev et bronze trofæ i GOW Collection og hedder meget passende: Rockin Out :)

Med implementeringen af Gamercards her på siden tager trofæ jagten et nyt skridt da vi har fået eget leaderboard, og det giver lidt ekstra konkurrence blandt brugerne.

Men mon nogen kan vælte rytteren af pinden :)

God trofæ jagt folkens.