Laffer's blog
07-03-2010 - 16:54

Det spiller jeg - uge 9

Hej Lifere.

Efter en uge der stod på Star Ocean - The Last Hope i forbindelse med anmeldelsen her til siden, har jeg i den forgange uge haft to spil i maskinen, Heavy Rain og FIFA 10.

Heavy Rain er blevet modtaget med kyshånd af alverdens anmeldere og har fået rigtig pæne karakterer, som jeg tidligere har skrevet i min blog har jeg set utrolig meget frem til dette spil, og jeg må nok indrømme at spillet på alle måder lever op til mine forventninger.

Spillet er nu gennemført og jeg sidder og har lidt lyst til at smide det i igen, men samtidig sidder jeg og tænker at jeg muligvis vil køre død i det hvis jeg skal igennem historien igen. Selvfølgelig er der alternative slutninger afhængig af hvilke valg man tager i løbet af spillet, men om det er nok til at opsluge mig igen er svært at sige.

Heavy Rain kan varmt anbefales til alle, det er en god historie og et fantastisk gameplay, hvis man vil læse mere om spillet kan man altid hoppe forbi Skous anmeldelse her på siden.

FIFA 10 derimod kan jeg slet ikke blive træt af, og jeg vil advare folk mod at købe Ultimate Team pakken, da man virkelig bliver opslugt af det, og det virker stærkt vanedannende :)
01-03-2010 - 18:48

Forslag til underholdning når vores PS3 skal være slukket

Sony fraråder os at tænde vores maskiner i dag, og det selvom man igår pungede ud for FIFA 10 Ultimate Team æv æv æv.

Men så er det godt at man kan lave så meget andet, her er et par gode forslag til hvad man kan få en mørk og regnfuld aften til at gå med:

1: Læs en god bog
2: Gå i gang med at lære at folde origami dyr
3: Tag et spil backgammon
4: Spil online poker
5: (Min personlige favorit) smid dig på sofaen med kæresten