Laffer's blog
13-06-2010 - 19:46

JOE DANGER!

Der er nok at se til for tiden, VM ruller over skærmen og datteren skal passes :)
Derudover er der fra i morgen E3 messe hvor jeg glæder mig til at se hvad Sony, Nintendo og Microsoft har at diske op med, er meget spændt på at høre mere om det kommende Zelda og 3DS maskinen fra Nintendo.

Der er derfor travlt i det lille hjem, men der er dog stadig tid til at spille lidt engang imellem og her er det den seneste tid Red Dead Redemption jeg har jeg brugt en del tid på, med at ride rundt og skyde bad guys, men for ganske få dage siden blev min maskine invaderet af Joe Danger.

Joe Danger er for dem der ikke har læst om dette spil endnu et stunt em up spil, hvor man som afdanket motorcykel stuntmand skal prøve at generobre tronen som verdens bedste motorcykel stuntman.
Spillet byder på en god portion baner hvor man på hver bane skal klare nogle forskellige opgaver og samtidig lave x antal point, for at åbne op for nye baner.
Spillet er udført simpelt og lækkert med tegneserielignende grafik, der indbyder til alt fra hardcore gaming hvor man prøver at slå highscoren på banen, og casual gaming hvor man stille og roligt hygger sig, enten alene eller med et par venner.

Spillet er helt fantastisk, der er adskillelige timer gemt i denne lille perle af et PSN spil, så jeg vil på det stærkeste anbefale dette spil til alle.