Laffer's blog
29-01-2011 - 11:05

Travlt, men på den fede måde

Hvis bare døgnet havde nogle flere timer...

Ja sådan kan man godt tænke engang imellem, men hvis det blev effektueret endte det jo nok med at det betød at jeg skulle bruge nogle af disse timer på at arbejde.

Det jeg tænker på er timer til gaming, lige pt. er jeg igang med Mass Effect 2, men ved siden af mig ligger Little Big Planet 2, The Shoot, Gran Turismo 5 og Black Ops, alle spil jeg gerne vil spille noget mere.

Derudover ser listen af kommende titler jeg gerne vil have en tur i maskinen næsten uoverskuelig ud i forhold til at der kun er 12 måneder på året og jeg vel egentlig kun når at spille mellem 4 og 10 timer om ugen.

Hvordan har I det? holder I jer til et enkelt spil for tiden eller bliver I som mig fristet til lige at prøve lidt af de spændende titler som der udkommer for tiden?

08-01-2011 - 22:21

Mig og Playstation Move

Så kom dagen hvor jeg alligevel skulle ende med at købe mig Sonys skud på den fremtidige gaming oplevelse, Playstation Move.

Jeg bestilte en Starter Pack fra Shopto og sparede dermed et par hundrede kroner og væbnede mig herefter med tålmodighed, i går kom postbuddet så (tysk dialekt og grønt hår, ja så har vi sgu set det med) han havde en fin lille pakke med indeholdene min Playstation Move starter pack.

Da damerne var gået i seng i går fik jeg så endelig tid til at lege lidt med min nye gadget, og må indrømme, at jeg er meget imponeret over hvad Sony har fået produceret.
Det skal for en god ordens skyld lige nævnes at jeg ejer en Nintendo Wii, som dog mest er blevet brugt til, at spille på når der var gæster eller når der skulle spilles Super Mario Galaxy (Stadig et af de bedste spil nogensinde)

Jeg fik hurtigst kallibreret controlleren og smidt demo disken i maskinen. Det første spil jeg prøvede kræfter med var Sports Champions, her spillede jeg et par runder bordtennis hvilket var meget underholdene og viste at der var et helt andet præcisionsniveau end det jeg kender fra Nintendo Wii.

Næsten spil blev Tumble hvilket sørgede for at jeg ikke rigtig kom videre med noget andet den aften, mine oplevelser med spillet er stort set de samme som vi har skrevet i anmeldelsen her på sitet.
Allerede nu overvejer jeg at smide de 75,- efter spillet så jeg kan komme videre med at bygge tårne :)

Generelt glæder jeg mig til at følge udviklingen i Playstation Move, men jeg må samtidig erkende at min foretrukne controller fortsat vil være et Dualshock joypad.