Laffer's blog
18-07-2011 - 20:52

Castle Crashers

Alle jer der er Playstation Plus brugere får lige den her med på vej :o)

Hvis der er nogen der er oppe for noget co-op i dette alt for sjove spil så drop en besked så må vi se om vi kan samle et crew på 4.


11-07-2011 - 21:18

Travlt efterår

Der har allerede været en del ting at se til her i 2011, rent gaming mæssigt, og alligevel har vi stadig nogle af de største titler tilbage. Resten af året byder derfor på en del forskellige spil for mit vedkommende, der er de spil som jeg har set frem til at få i maskinen i lang tid og derudover kommer der selvfølgelig en portion spil der skal anmeldes til siden.

De spil som jeg glæder mig mest til er som følger:

FIFA 12
Årets fifa spil er ingen undtagelse, jeg glæder mig hvert år til de små forbedringer som de har arbejdet med.
I årets udgave er det især Player Impact motoren som jeg glæder mig til at prøve, derudover lyder tactical defence som noget spillet virkelig har manglet i mange år.

Batman: Arkham City
Ikke så meget pis, jeg elskede virkelig Batman: Arkham Asylum, og jeg er slet ikke i tvivl om at Arkham City bliver et endnu bedre spil.

Uncharted 3: Drake's Deception
1'eren var fed, 2'eren var fed, betaen er fantastisk, det her kan meget vel blive GOTY selvom der efterhånden er mange kandidater til titlen.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Jeg er en sucker for COD, det er det spil jeg altid kan smide i maskinen og slappe lidt af med, og mon ikke at MW3, til trods for at det er en 3'er, nok skal sørge for at jeg underholdt indtil næste spil i serien udkommer.

Det var mine highlights for resten af 2011, der er vist spilletid nok til at jeg kommer et godt stykke ind i 2012.

04-07-2011 - 23:16

Ny Arsenal Trøje

Ja mens Arsenal er i gang med at sælge ud af deres stjerner, har jeg bestilt den nye hjemmebane trøje.

Trøjen er lavet i anledning af klubbens 125 års jubilæum, mon mesterskabet kommer hjem i år? jeg tvivler sgu nok lidt igen i år :o)

Men fed trøje som jeg glæder mig til at få til samlingen.