Rytteren's blog
24-02-2013 - 17:14

Gaming i denne tid (update)

takket være en fin tråd her på pslife
http://www.pslife.dk/forum/viewtopic.php?f=19&t=15696&p=163661#p163661

så er jeg endt med at være klar med spil iet godt stykke tid.
var tæt på, som så mange andre, bare at kaste pengene efter en ps4. men da jeg stadig er lidt nervøs for at den først kommer i eu i starten af 2014. ja så vil jeg ikke kaste penge efter noget, jeg endre med at købe udlands.

derfor skulle pengene (som jeg ikke var heldig at kunne få mit kort og eller gavekort), bruges på spil.
var ikke helt sikker på hvad jeg skulle købe, når nu jeg lige havde bestilt ar tonlico quga og xcom enemy unknown.  
dog fik jeg nuppet god of war, the last of us, sly 4, tomb raider og bioshock infinite. herudover blev der købt psnkoder til en omgang persona 4 golden.
nu skulle jeg så enlig ikke mangle spil i et godt stykke tid.

Nu: persona 4 golden

ar tonelico qoga 27/2
xcom:enemy unknown: 27/2

tomb raider den 5 marts
god of war ascension den 14 marts.
bioshock infinite den 26 marts
sly copper thieves in time den 27 marts

det skal holde mig kørende intil 14juni, hvor årets spil udkommer. nemlig the last of us.

nu må jeg så igang med at finde udad, hvilke preorderbonuser jeg nu også har fået med i handlen. mener man for en tshirt med til gow, og ens preorder på tomb raider skulle da vist have fået et løft?


-

så er der gået lidt tid. jeg arbejder idag fra klokken 14.30-23, så der skulle være god tid til at nå lidt ogd of war.

af de spil jeg havde på listen, er jeg pt kun kommet gennem tomb raider og xcom.
har stadig ikke fået taget mig sammen til persona 4.. folk siger det er et fantastisk rpg, men bliver hele tiden slået udad tanken om, lektier, kærester og det normale liv (selvom dette var flere af de f.ede aspekter i FFVIII).

ar tonelico qoga blev et stort flop. jeg havde forventet noget som de 2 gamle. men som mange andre serier, ja så mister de en del af hvad der gjorde dem "awesome" på ps2.

men sikke en oplevelse jeg fik med xcom. spillede det på pc i sin tid i 94-95. rigtig meget af min tid gik på dette og HoMM 1+2.
og til ps3 fejler det bare ikke. nøj det er godt. kastet ind på min personlige top10. men det trykker sku også på alle de samme knapper som dengang, samt det jeg kan lide ved valkyria chronicles. anbefaldet til alle.

tomb raider. jeg har givet min mening om hvad der fejler i spillet til kende, i denne sides anmeldelse. så det vil jeg ikke kede jer med. men spillet er stadig et solidt 7/10-8/10.... 7.5?
multiplayerdelen er langt fra uncharted niveau, men underholdende. men sikke et "fuck" man fik, da jeg opdagede, at det eneste trofæ jeg enlig manglede (køb alle karakterene).. kræver at jeg bliver prestige lv.3 what the F!. men når man nu er nået så tæt på.. ja sp er man jo næsten "fanget". så kæmper mig nok derop.

men nu står den på god of war. har ingen forventninger til singleplayerdelen. kan ikke finde noget der kan overraske i historien. skuffet over endnu et spil der forgår før 1'eren (selvom CoO, gav en forståelse for hvorfor hades ikke bryder sig om kratos). MEN multiplyeren derimod! var vild med power stone i sin tid. og dette minder jo så meget om det. så tror der bliver kastet en del timer efter det.

08-02-2013 - 08:25

skulderklap? hvad sker der lige!

året 2012 er slut. og mange sider/shows/mags har allerede givet deres goty 2012. nogle hurtigere end andre, hvilket har ført til at far cry 3 ikke har været med i et par katagorier.synd, da det er et udemærket spil.

denne gang, selvom ligende tilfælder har været gælende tidligere, har der dog været noget irriterende ved uddelingen af priser.

nemlig Game of the year og Downloadabel game of the year

to af årets bedste spil spil har udentvivl været Journey og The walking dead. personligt syntes jeg TWD har været okay men ikke fantastisk, og det virker til at det lever på franchisens populæritet pt. og det er da underholdende at se en journalist/"selvvalgt know gaming, thus i am a gamejourno" forsvare deres kritik af heavy rains gamemekaniks og rosen af TWD. nuvel, spillet er godt og har også været blandt de "fem bedste/norminerede" til Goty samt DDgoty sammen med journey.

men hvordan kan det være, at det spil, som bliver Goty ikke pr. aftomatik vinder DDgoty, når det er normineret til begge priser?
forstår udemærket at skyrim ikke blev årets ps3spil, selvom det var overall goty hos mange.
og når xboxen og pcen havde mange problemer med TWD som ps3udgaven ikke har, jamen så forstår jeg enlig også, at det ikke bliver årets xboxspil selvom det f.eks vinder den samlede goty.

men når journey nu tager goty (f.eks i de meget præstigefyldte DICEawards), og dermed slår TWD. hvordan kan det så være det ikke også vinder DDgoty, hvor DDgoty så vinder, og journey også er blandt de 5 nominerede?

skyldes det, at man i industrien gerne vil anderkende TWD som det fine spil det er, og derfor har ondt af det ikke vinder?.



skrevet på mobil, der tages forbehold for trykfejl - og derved stavefejl og andet latterligt :D