Brofelde's blog
26-10-2009 - 20:49

Den danske lov.

Disclaimer

Ja, det her bloginlæg er for min egen hygges skyld. Der vil kunne ske følgende ting: Jeg kommer til at generalisere, bande, og generelt virke som en sur gammel stodder.
Be warned!

/Disclaimer.


Jeg har lige modtaget mit nye legetøj til arbejdet.
Et Leatherman Wave Multitool.

Den er købt fra USA via Spanien (Længere forklaring why.)
Hovedsagelig af to årsager!
Den første er prisen. jeg sparede 400,- på at købe den via. den side jeg købte fra (Link i bunden)
Den anden årsag er, den danske våbenlov! Mage til ranglede idiotiske latterl.. (Resten er redigeret væk af astetiske årsager)
Der må ikke være hul i bladet så den kan bruges på arbejde (Enhåndsbetjent)
Jeg har et par random knive og multitools som jeg hidtil har brugt på arbejdet, men det er altså belastende at skulle have handsker af, slippe det du nu engang har fat i, åbne kniv/MT og skære det der nu skal skæres, lukke den igen og tage handsker på igen.

Jaja, der er nok nogle der sidder og tænker "Nøø hvor er du dum og høre på"

Well, jeg bruger knive osv meget på arbejdet, og går med handsker, jeg køber det der gør det nemmere for mig. :)

Det jeg ikke forstår ved loven, er det med der ikke må være et hul eller en knob på bladet så det kan åbnes ved at holde ved dette og åbne den med en hånd.
Jeg samler på knive, og har lidt af hvert. Og hver og en af mine knive kan åbnes med en hånd, hvis man ikke har handsker på (Note, derfor jeg købte leaterman wave til arbejdet.)

Jeg er helt med på at vi bliver nødt til at have en våbenlov, men der skal sku være rimelighed med den.

Hvis der er nogle der skulle været interesseret så er den købt via americanexports.dk
Jeg var lidt skeptisk i starten, men har skrevet lidt frem og tilbage med manden, og han virkede réel nok..
Gik sku godt med at få den, bestilte i fredags, sendt samme dag og modtaget idag, alt med T&T fra UPS.

---
Til alt amatørpolitiet derude:
Jeg går ALDRIG med kniv når jeg ikke er på arbejde, jeg samler på dem, men er ikke knivgal.
Kunne aldrig finde på at bruge et våben mod et menneske eller dyr. Bruger dem til det en kniv, efter min mening, oprindeligt skal bruges til.

19-10-2009 - 21:00

Nyt opstød.

Disclaimer

Ja, det her bloginlæg er for min egen hygges skyld. Der vil kunne ske følgende ting: Jeg kommer til at generalisere, bande, og generelt virke som en sur gammel stodder.
Be warned!

/Disclaimer.

Nu har jeg ventet på mit nye kreditkort i 3 uger grundet mit kort skulle udskiftes som det nu engang skal hvert 2. år.

Jeg fik det ugen op til den første, men der var en fejl på, så der var ingen oplysninger på magnetstriben. Nå ja, det kan sku da ske..

Jeg rendte ned i banken, spurgte om hun ikke ville være rar at bestille et nyt kort til mig.
"Jo, selvfølgeligt, du skal lige udfylde en seddel"
Det gjorde jeg, og spurgte om jeg skulle sende den ind, hun svarede at det skulle hun nok klare, og hun beklagede meget.

Jeg ventede halvanden uge, stadig intet kort, ringede til telefonbanken for at høre hvor lang tid der normalt går med sådan noget, den rare dame kiggede på computeren, der blev helt stille "Øh, det er jeg altså meget ked af, men der er altså ikke bestilt noget nyt kort, de har bare lukket det gamle"
Øh.. Nå.. Hmm..
Jeg bliver stillet igennem til min egen kunderådgiver og hun undskylder også (Selvom det ikke engang var hende jeg var inde ved første gang) og skynder sig at bestille et nyt.

Da der så stadig ikke er kommet et nyt kort i fredags, går jeg i banken for at hæve lidt penge, hun kigger igen på skærmen "Skal jeg ikke bestille et kort til dig når det der ikke virker?" "ER DER STADIG IKKE BESTILT ET?!?"

Resultatet er at nu har jeg FOR 3. GANG bestilt et nyt kreditkort!

Jeg nåede at få øjenkontakt med hende der bestilte det første kort nede i banken, og hun fik af en eller anden grund travlt med noget andet.

Det er faktisk utroligt hvor afhængig man er af sådan et stykke lorte plastik på 8.5X5.4cm..

05-10-2009 - 15:21

Jamen så bliv da voksen!

Disclaimer:

Ja, det her bloginlæg er for min egen hygges skyld. Jeg kommer til at generalisere, bande, og generelt virke som en sur gammel stodder.
Be warned! :D

/Disclaimer.

Jeg kører for danske fragtmænd, og nu har vi to gange haft en fra jobcenteret ude og køre for os (Læs: Jobcenteret har kontaktet os, og spurgt om vi ikke kunne tage en af deres ledige til os for at se om de evt. kunne være noget for os)

Den første fik personlige problemer i hjemmet, og kunne derfor ikke overskue at komme på arbejde, det er helt ok, det er hvad der kan ske. Det er ikke så meget ham.

Men!
Nu har vi lige haft en inde, jeg har lært ham op i en uges tid.
Han har så været på ferie i sidste uge, og her til morgen ligger hans firma telefon i min postkasse. Jeg ringer til min kørselsleder og hører om han ved noget om det "Jamen, X mødte ikke op her til morgen, skal vi ikk gå ud fra han ikke lige gider komme? Der er ingen herude der har hørt fra ham."

Så er det jeg står, HVAD FANDEN ER DER GALT MED FOLK!?
Og nu kommer generaliseringen, jeg beklager, jeg vil ikke træde folk over fødderne, men hvad fanden er der galt med folk?!

De får muligheden for at få et rigtigt lækkert job, bil med hjem, utrolig stor frihed.
Det er ikke hårdt arbejde for fanden. Det er en 5tons Mercedes Sprinter (Forholdsvis ny, faktisk den nyeste i firmaet) med læssebagsmæk. Og området er da til at finde ud af.. Ingen trælse kunder eller noget lignende..

Men neeeej, det er da MEGET sjovere at gå derhjemme og fede den af..

Bliv dog voksen?! Det mindste man kan gøre, er sku da at ringe og sige "Prøv lige at hør her.. Det var ikk lige noget for mig, beklager"
Istedet stod mine kollegaer og ventede på manden i morges.

Jeg har selv haft det på samme måde, desværre. det var altså bare sjovere at sidde derhjemme og spille computer end at lave noget..

26-08-2009 - 21:39

Om at være heldig?!

Tja, så sad jeg lige og kedede mig her til aften, og tænkte jeg lige ville kigge på dba.dk efter et objektiv til mit kamera som jeg fik ødelagt tidligere på året.

5 min. senere havde jeg kontakt med en gut fra Århus egnen der havde et nyt objektiv til en billig penge! HAPS!

Og her sidder jeg så med et fuldt funktionelt kamera igen.. Skønt at kunne arbejde igen. Kan slet ikke beskrive hvor surt det er at skulle afvise kunder fordi man ikke har moneter nok til at få lavet skidtet..
23-08-2009 - 18:18

Et af de bedste spil jeg har prøvet.

Ja, så sad jeg lige og spillede Fallout 3 igen i aften, så lige pludseligt kommer der en laaaaang mellemsekvens, then credits..

Jeg er sådan lidt: Whaat? Det kan fandme da ikk passe jeg allerede har kørt det spil igennem?!?!

Jo jo, den er god nok.

Kom så til at se på klokken.. har siddet og spillet siden kl. 8 i morges.. og sådan er det hver gang jeg har spillet det..
Det er uden tvivl det spil der har fanget mig mest..
Det er helt klart de 400 værd jeg gav for det..

Det er helt oppe på min personlige (LÆS: Efter min mening) liste over bedste spil..

Nu er jeg så gået igang med spillet igen.. har ikke engang fundet halvdelen af alle steder eller noget, har bare spillet de quests der nu lige engang har været der.. det har så åbenbart været main quests..

Overvejer lidt at køre den onde stil den her gang.. :D
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her