Da Senzai's blog
20-12-2015 - 19:30

Top 5 PS4 Spil of All-Time - 2015

Tiden er kommet for Årets top X lister i alle afskygninger og her kommer min.

Jeg ville gerne havde lavet en top 10 liste, men jeg er ikke sikker på, at jeg har spillet over 10 forskellige spil nok til at kunne lave sådan en. Jeg nøjes med en Top 5! :D

Her er de fem Playstation 4 spil, som jeg lige nu, synes er de allerbedste!

Nr. 5 Plants Vs. Zombies: Garden Warfare

Jeg havde massere af fordomme inden jeg satte spillet i maskinen. Jeg mener, hvordan kan noget basseret på et fjollet Flash-Tower-Defence spil være fedt? Jeg blev heldigvis positivt overrasket! Spillet er god gammeldags sjov og rent mekanisk fungerer det fortrinligt!

Der er 8 forskellige spilbare klasser og de er alle kompetitive. Ikke nok med det, så er der flere forskellige varianter af hver klasse. Alligevel formår spillet at holde en god balance og de særlige klasser, der snildt tager 100+ timer at unlocke er sjældent bedre end dem, man starter med. Tilgengæld er de anderledes og sjove. 

Der er dog lige Toxic Pea-shooter, der er lidt bedre end de andre, men generelt er det godt balanceret.

Nr. 4. Rocket League 

Oh My God - Det her spil er så godt! Super simpelt koncept. Tre raket-drevne-biler på hvert hold og så gælder det om at skubbe bolden ind i modstanderens mål. Alligevel formår det, at have en stor dybde. Spillet er nemligt 100 procent fysik-basseret, så kan du tænke dig til et fedt move og har du evnerne til det - så kan man gøre det.

Samtidigt betyder det også, at alt held er elimineret. Alt, hvad der går godt eller galt er din egen eller modstanderens skyld. Monsterfedt spil.

Nr. 3 Blood Bowl II

I the Old World mødes Orker, Dværge, Elvere og andre fantasy-racer for at dyste i deres ultra-voldelige version af Rugby. I Blood Bowl indtager du rollen som Træner for et af disse hold og det er din opgave at lede dem til sejr.

I Blood Bowl kan dine spillere levelle op, lære nye evner og blive stærkere. Det ligeså sjove er, at de også kan få skader, brække benet eller ligefrem dø! Jeg synes, at det er hilarious og tragi-komisk at skulle føre sit hold til succes, når man konstant mangler halvdelen af sine stjernespillere fordi er de er ude med skader. Det er lige mig det her.

Nr.2 Awesomenauts Assemble


Awesomenauts er et 2D Action-Platformer MOBA med massere af spilbare figurer med, hver deres evner. Det er så tilfredsstillende, når ens Team-Work fungerer og det lykkes at få et kill ind, men samtidigt er Awesomenauts et af de mest Rage-Inducing spil, når ens hold bliver slået ihjel af, hvad jeg og min makker kalder for "Bull-Shit Characters"

Awesomenauts er et spil, jeg både elsker og hader på en gang.  Et spil, vi kan leve os så meget ind i og gå så højt op i, må gøre noget rigtigt.

Nr. 1 Dead or Alive 5: Last Round

DOA5: LR er for mig ikke bare det bedste PS4 spil, men i mine øjne også det bedste Fighting Spil, jeg har spillet.

Spillet gør absurd meget rigtigt. Selv små ting som, at man inde i options kan vælge, hvilke figurer, spillet skal vælge imellem, når man vælger "Random-Select". Det er øje for detaljer.

Gameplayet er også fantastisk. Alt lige fra Stun-Systemet til de DOA´s reversal system, der tvinger spillere til konstant at tænke og variere deres angreb istedet for at falde på de samme trygge angreb igen og igen. 

Og så var det fedt med Gæste-figurer, der giver mening. Virtua Fighter karakterer passer perfekt ind i DOA5 spillet. Jeg mener ikke kun tematisk, men også mekanisk. Blandt fordi fordi, at VF bruger samme tre-knaps-system som DOA. 

For mig er DOA5: LR den bedste 3D Fighter derude.
Det var min Top 5 liste over de bedste spil til PS4 :D

Det er 5 vidt forskellige spil, så rækkefælgen skal der ikke lægges alt for meget i. Jeg synes, at de alle er rigtigt gode.


- Shin
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her