's blog
12-09-2015 - 16:56

Præsentation af trup

Om lidt under to uger lanceres FIFA 16, hvorfor bloggen hér skal omhandle en nystartet karriere hos West Bromwich Albion.

Allerførst introduceres manageren, José Purtinho, som er en yngre portugisisk mand med øje for underholdende fodbold.

Klubbens målsætning vil fastsættes efter karrierens begyndelse, men Purtinho kan allerede nu afsløre, at ambitionen og troen på truppen er høj. Purtinho sigter efter en midterplacering, og endda europæisk fodbold, hvis marginalerne er med West Bromwich. Purtinho glæder sig i hvert fald til at give sig i kast med West Bromwich.


Vedrørende truppen har Purtinho allerede gjort sig tanker om en mulig start-11, som ser således ud:Primære startopstilling med duoen, Rondòn og Berahino, i spidsenOmvendt vil nedenstående taktik anvendes imod top 6 hold, hvor indgangsvinklen er mere defensivorienteret:

Defensiv opstilling som anvendes mod top 6 hold

Til rådighed er £16mil, som primært skal anvendes til at styrke backerne og muligvis midtbanen. Holdets styrke er hel klart angrebet, hvor den nyerhvervede Salomon Rondòn danner duo med Berahino, som Purtinho ønsker at holde i truppen.  

Næste opdatering vil komme efter spillets udgivelse, hvor I kan se frem til blandt andet transfermarkedets gennemgang og sæsonens første kampe. 

Purtinho håber, at I vil læse med fra nu af og indtil eventyret slutter som West Bromwich-manager. I er selvfølgelig velkommen til at spørge og kommentere herunder.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her