's blog
03-10-2015 - 15:26

Sæsonen frem til vinter

Kalenderåret siger allerede nu 1. Januar 2016, hvilket er ensbetydende med, at sæsonen allerede nu har været i gang et halvt års tid. Inden sæsonen startede blev der foretaget 2 mindre indkøb til henholdsvis den defensive midtbane og angrebet. Purtinho havde allerede tilkendegivet, at angrebet fremstod stærkt, men defensiven havde mangler.

Det var derfor nødvendigt med en stabil rotationsspiller for Yacob. Spilleren hedder Rúben Neves (75 TOT) og er købt i FC Porto for £5.000.000. Yderligere har angrebet fået en ny dimension i form af Bertrand Traoré (75 TOT) fra Chelsea til £6.000.000. Begge spillere fremstår som rotationsspillere med stort potentiale.

Purtinho har haft en vanskelig sæsonstart med kun 4 point i 6 kampe. Purtinho frygtede, at den negative stime ville fortsætte, men skuden blev vendt mod Everton med en 2-0 sejr. Herefter fulgte 8 point i 4 kampe. Kalenderen sagde november, hvor der var udsigt til svære kampe henover julen. Dét blev til 13 point i resten af årets 8 kampe. Mest bemærkelsesværdigt er en 3-0 sejr over Liverpool og 2-1 sejr over Arsenal. I Capital One Cuppen er West Bromwich Albion nået til semifinalen med sejre over mindre hold. Holdet møder Arsenal af to omgange, hvor avancement ser utrolig svært ud. WBA indtager en flot 7. plads i den samlede liga med 28 point, og håbet om europæisk fodbold er fortsat tilstede.

Det samlede kampprogram kan ses nedenfor:[i

Bertrand Traoé har imponeret alt og alle med sine 9 mål i ligaen, alene 5 mål mod Sunderland. Sességnon holder fortsat et højt niveau med 6 mål og 4 assists med sin CAM position. Ben Foster i buret er i top form med i alt 5 clean sheets.

Purtinho er nået til vinterens transfervinduet, hvor der allerede nu skal erstattes en stor spiller. Yacob som har været stamspiller siden sæsonstarten føler sig ikke hjemme i England, hvorfor han har anmodet om en transfer. Købsprisen vil formodentlig lande på omkring £6.000.000 +/- £1 mil. Purtinho skal derfor kigge transfermarkedet igennem for at erstatte den stærke Yacob.

I er selvfølgelig velkommen til at efterspørge mere specifikke ting angående spillet og karrieren. Indtil da vil næste update komme efter sæsonafslutningen.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her