's blog
10-10-2015 - 19:51

FIFA 16 - Sæsonafslutning og nye tider i vente

Siden sidst er vinterens transfervindue og fodboldsæsonen overstået, og hvilken famøs en af slagsen West Bromwich Albion har været vidne til. Yacob forlod WBA til fordel for Southampton, selvom han havde hjemve. Yderligere smed Everton en god sjat penge på bordet for Rondón, som var svær at takke nej til, så transfervinduet havde ét formål – at erstatte to stamspillere. Havde WBA kræfterne til at slå mægtige Arsenal i semifinalen af Capital One Cuppen og avancere sig til finalen på Wembley?

Southampton smed et skuffende beløb på bordet for Yacob, som Purtinho, taget situationen i betragtning, var nødsaget til at acceptere. £4.200.000 indbragte Yacob. Helt uventet tilbød Everton £21.000.000 for Salomón Rondón, hvilket var for godt til at sidde på bænken. Det efterlod Purtinho med £25.000.000 til vinterens handler. WBA havde behov for endnu en defensiv gardering, som blev fundet i Vélez i form af Lucas Romero (TOT 75) til £6.000.000. Angrebet behøvede egentlig ikke flere dimensioner, men af frygt for skader og eventuelle prisstigninger, så blev Breel Embolo (TOT 77) hentet i FC Basel for £9.000.000. Begge to med et stort potentiale og i en ung alder.

Truppen var klar til at tage hul på sidste del af sæsonen, og fortsatte den flotte stime. Purtinho havde dog bekymrende miner efter afklapsningen på 1-4 mod Aston Villa og senere et selvskreven nederlag mod Chelsea på 3-0. Skuden blev vendt med en finaletriumf i Capital One Cuppen mod Bolton med slutresultatet 4-2 efter en mareridt start med scoring til 0-1. WBA gik videre på reglen om udebanemål mod Arsenal efter et 0-1 nederlag hjemme, og efterfølgende en 2-1 sejr på Emirates. Europæisk fodbold (Euro League) i sæsonen 2016/2017 var dermed en realitet.

Successen fortsatte for WBA sæsonen ud, og det inkluderer en total magtdemonstration mod City, som måtte skuffe hjemmepublikum med et 0-6 nederlag til WBA på Etihad. Topstriden blev mere og mere spændende, og ganske få point adskilte top 6 mandskaberne. Det var et spørgsmål om manglende koncentration og erfaring, der gjorde udslaget. To nederlag til Watford og Tottenham og en uafgjort mod Bournemouth afgjorde, at det ikke blev Champions League, men derimod en flot 6. plads til holdet. WBA var et af de mest scorende mandskaber i sæsonen med 69 mål, dog halter forsvaret, som skal forstærkes.

FA Cuppen var derimod et mindre succesfuldt eventyr. Ét nederlag til Nottingham Forest, og WBA forlod turneringen i 3. runde.

Overordnet set præsterede holdet rigtig fornuftigt, og de væsentligste præstationer var blandt andet nyindkøbte Bertrand Traoré med 22 kasser og den gyldne støvle i bagagen. Fremtiden ser lys ud for den unge knægt. Herudover klarede James McClean det flot på højre midtbane med i alt 9 assists. Den engelske landsholdsmålmand, Ben Foster, var manden bag de flotte clean sheets med i alt 13 af slagsen og den gyldne handske. Fosters præstationer har været så overbevisende, at han blev hædret som den bedste spiller i Premier League. Intet mindre end imponerende.

Purtinho er begyndt på oprustningen til næste sæson, og udskiftningen er bestemt ikke lille. Sessègnon (CAM), Anichebe (ST) og Olsson (CB) har alle kontraktudløb, som Purtinho ikke længere ser som en del af WBA. Derudover har James McClean forladt WBA for at tage til franske AS Saint-Étienne for £5.500.000. Ydermere har klubben alene garanteret £52.000.000 til transferindkøb.

Så i næste opdatering vil Purtinho gennemgå sommerens handler og oprustningen til Euro League samt de første par kampe i Premier League.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her