Dummiz's blog
02-06-2015 - 18:45

Din Ansvarsløse idiot!!

Godt nok er jeg 32 somre og er en voksen mand efterhånden. Jeg har aldrig haft en økonomi der har tilladt mig at få kørekort for 2 år siden fik jeg taget kørekort til både bil og et halvt år efter til MC. Da jeg fik bilkørekort var jeg ude og købe n Toyota Yaris fra 09. Jeg står selv for billån og forsikring osv. Så jeg passer enormt meget på min bil da det er en dyr investering i mine øjne. Jeg parkere altid langt væk fra andre biler når jeg Feks. Er ude og handle og andre steder. Jeg kommer ud igår til min bil og ser til min store ærgelse at min bagkofanger er godt og grundig ridset og nogle steder er lakeringen skrabet af det går hele vejen fra venstre baghjulskasse og et godt stykke om på bagenden af bilen der er hvid maling på min bil så det er en hvid bil der har været på det kunne godt se ud som om det var en der ville parallel parkere men ikke kunne finde ud af det og så bare har ridset min kofanger i venstre side der sad ingen seddel i min forrude eller noget så nu står jeg med nogle meget grimme ridser som jeg selv kommer til at hæfte for hvis jeg vil have dem lavet.

Hvorfor fanden står folk ikke ved det lort de laver?? Hvorfor kører man bare hurtig afsted inden man bliver opdaget? Ja gu fanden er det da surt deres forsikring skal udbedre en skade de selv har forvoldt men landet ligger nu engang sådan at man skal stå inde for det lort man laver. Sidder her og er mega ked af det og ekstrem frustreret over at folk stikker halen mellem benene. Det har jo åbenbart været en der ikke kan parkere en bil så burde personen jo ikke have det kørekort.

Undskyld mit vredesudbrud men skulle lige ud med det et eller andet sted. Hvor er det bare SÅ surt at sidde tilbage med en bil med grimme ridser når man selv passer så godt på sin egen bil.

Pas godt på jeres biler. Der er masser af idioter derude :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.