Dummiz's blog
29-08-2009 - 22:44

Ny cykel til Pappa på Mandag :) Yessir :P

Yes det har nu ikke så meget med Konsol at gøre men Pappa her får sin nye Bike med rugbrøds motor i overmorgen. Og glæder man sig? Det tror jeg vidst nok jeg gør :D

Sådan her ser skønheden ud : http://share.pslife.dk/file/yzvhmgu3ognlmgmxotrlyjnhnwy5zteyyjfiyzblota.jpg  En skøn Monty 219 Kamel :)

Hvis der er nogen der er i tvivl om hvad man bruger den til så se her :) Den cykel ham fyren her køre på er bare en større model men det går ud på det samme ;)

OG Gør jeg selv den tjeneste at se hele klippet færdig ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o

ENJOY :)

Fortsat god påske :D
24-08-2009 - 22:45

Wii Fit. YES..Eller :-/

Ja jeg troede lige :P Kom ved et uheld til at købe en Wii på nettet igår. Så var jeg med min bror på arbejde idag (Han er kørende sælger i midt og sønderjylland) Så var vi i tønder så blev vi enige om vi da lige skulle et smut over grænsen. Så køre vi ind og kigger i Fleegaard på den danske side af grænsen. så udenfor reklamere de med "Wii Fit til kun 599,-" Jeg tænker. "Tjaa hvorfor ikke jeg er jo blevet lidt småfed af bare at sidde og game PS3 så det ville da være sjovt lige at kunne stille sig op på et plastik bræt og lege idiot og "TRO" man taber sig af det" Så bliver jeg enig med mig selv om at vi køre ind efter Wii Fit på tilbage vejen med vognen fyld op med "Mahoney bajere" og slots stifter. NÅ men vi kommer så til DK igen og det skal lige siges min bror havde en aftale ved frisøren i Randers Storcenter kl. 17:30 og da vi ramte Fleegaard igen på vejen hjem var klokken blevet 16:00 så jeg skulle bare skynde mig ind og købe Wii Fit og så hurtig afsted igen så han kunne komme hjem og få trimmet Toupeén. Jeg løber hen til kassen (Eller små lunter fordi jeg vejer et par kg. for meget) og siger glad "Jeg skal have 1 Stk. Wii Fit. Så kigger ekspedienten og siger til mig "Det ka du eé få her det ska do ned å vor lager i Tyskland å hent" så siger jeg "Det kan du ikke mene" men ak jo det mente han. Og vi kunne selvfølgelig ikke nå at køre til tyskland fordi min storbror skulle klippes :o(

HVORFOR I ALVERDEN STÅR DER SÅ "Danmarks billigste med pris garanti" over spillet hvis det alligevel skal hente i brat-wurst Landet?


http://share.pslife.dk/file/mtbly2iyndziodzmngm3ogfmmddmngi5ywe5nwmzmtg.jpg
 
VELBEKOMME..!
19-08-2009 - 20:32

Mit Liv´s Største spørgsmål..!

Jeg går og bryder mit hoved for tiden med en del spørgsmål :( her er nogle af dem.Hvorfor er det at toilet papiret på billig toiletpapir ALTID skal være klistret fast i slutningen af rullen så man ikke får det fulde udbytte af rullen?

Hvorfor er det at toilet papiret på dyre ruller bare falder ligeså let af i slutningen af rullen, nu hvor det billige skal sidde så helveds godt fast?

Hvorfor er det når man står og banker på en dør og man finder ud af at der ingen er hjemme og så ALLIGEVEL prøver ring klokken?

Hvorfor er det man siger "Er der nogen" når man vågner af en lyd i huset midt om natten? vil man gerne vide om der er nogen?


Og så lige en vits til sidst :


Hvad er ligheden mellem en flagstang og en and?


Svar : De er begge lavet af træ undtagen anden ;)


Kan i have en fortsat god pinse derude i de danske stuer :)