Dummiz's blog
11-08-2010 - 14:03

Prutteri i dagens danmark..!

Jaah er det blevet helt normalt at prutte om prisen på ALT der er til salg? Jeg har sat et fladskærm til salg på nettet til en i forvejen god pris. Og alligevel ringer og skriver folk og byder under halvdelen af hvad jeg har sat tvét til. Er det blevet helt normal? Det kan godt gøre mig lidt ond i sulet at selvom det er billig i forvejen så er de fleste danskere efter hånden blevet så nærrige at de er gået i "Kræmmermarked" mode og prutter om prisen på alt der bevæger sig. Gad vide om folk også står og prutter og prisen når de står og skal betale for deres daglig vare nede i det lokale super marked :)

Undskyld mit sure blog indlæg men er ved at blive træt af at folk prutter om prisen på alt man har til salg. Ja bevares de skal da have chance for en god handel. Men man prutter vel ikke om prisen på noget man ikke har råd til når det står til prisen :)

Og Prutteri er det ikke kun noget der forgår her i JYDEland og ikke på ØEN :P
02-08-2010 - 00:04

Det kendte dilemma :)

Ja jeg står her i næste uge i det dilemma nok alle sammen herinde har stået i. Nemlig at få 2 spil hjem på samme tid og begge spil glæder man sig lige meget til og der kommer problemet....Hvilke skal jeg starte med :P jeg dur ikke til at gå igang med flere spil på en gang så jeg tager altid et af gangen :) og denne gang står dysten mellem Prince Of Persia : The Forgotten Sands (Elskede Sands Of Time til PS2 og da jeg hørte denne udgave skulle mine meget om det gamle til PS2 så måtte jeg bare eje det da jeg ikke syntes der findes noget bedre end at fise rundt på vægge og svinge sig rundt i luften) og det andet spil er SINGULARITY (I starten var det ikke et spil jeg havde i kikkerten men efter flere trailers og Riewevs af spillet så blev jeg hooked)

Det ender sku nok med at jeg må "Ælle Bælle" om hvilke spil jeg skal starte med :P

Kan i have en fortsat god ferie (Dem der har det endnu) og til alle jer andre. God arbejdslyst i morgen :)