Dummiz's blog
30-01-2011 - 14:53

Så stopper jeg i morgen.

Ja men ikke med at spille ;)

Jeg blev for 4 måneder siden ansat i kort tids ansættelse (4 Måneder) ved et bogbinderi i Randers. Jeg har det lidt mærkeligt med at jeg stopper i morgen det er både godt og dårligt. Godt fordi det er aften arbejde fra Kl.16:00 til 23:45 så arbejder jeg man,tir,ons,tors, og hver fredag fri. men det er sku lidt øv det er aften arbejde det bliver man lidt træt af i længden for man har ikke kvalitets tid med damen om aften så på den måde er det godt nok jeg stopper i morgen. dårligt fordi jeg syntes jeg har fået nogle rigtig gode arbejds kollegaer som jeg først rigtig er begyndt at "Snakke" med her den sidste måneds tid så det er lidt trist ikke at skulle se dem igen. Men livet går videre og man må bare søge noget nyt. Det værste af det hele var jeg fik afvide af chefen at vi nok godt kunne finde fast arbejde til mig bagefter. Og så nærmer dagen sig hvor jeg stopper og jeg har intet hørt fra chefen overhoved hun lader bare som ingen ting. Jeg har da lært at man ikke skal stole på folks ord :)

Det var bare lige lidt hvad der sker i min hverdag for tiden :)

Kan i have en god søndag derude :D
22-01-2011 - 03:24

Mit liv går i stå.!

Ja fandme om så ikke man sidder og spiller DC Universe Online. Så pludselig lukker de skidtet ned. AHHHH Jeg er heeeelt nede i kul kælderen jeg aner ikke hvad jeg skal give mig til nu. Mit liv går jo i stå når de vedligeholder serverne. Jeg betaler Kraftstejlme 99,- om måneden så har de også bare at køre 24-7 de må da kunne forstå hvordan "Os" nørder har det når de lukker det hele ned. Det gør så ondt helt ind i hjertet jeg føler virkelig de bare rykker hjertet direkte ud af brystet på mig. Det er værre en bristet kærlighed :( Nu sover jeg slet ikke i nat :´(P.S Ironi kan forekomme.
16-01-2011 - 15:13

Pludselig trykker alderen.

Ak ja. Det utrolig så hurtig man nogle gange føler ens liv bare flyver afsted. Jeg føler det var igår jeg rendte rundt i skolegården og lavede ballade og weekenderne fordrev jeg med drenge streger og lidt sodavands disco. på div. ungdoms klubber. Når man så vågner op til den virkelige verden så runder man snart de 30 år og med fast kæreste,arbejde,hund,og kolonihave, jeg er blevet den type min far var engang.Den type der kan lide at stå foran en grill ude i kolonihaven med en kold pilsner i hånden. Det er sku skræmmende at man pludselig er den ældre. nu er det pludselig en selv der har ansvar. nu man ikke den lille dreng mere. Og man kan mærke ens led ikke er så fleksible mere og nu er det sku mig der vågner om morgen med div. skavanker haha :)

Hvad med jer. føler i jer at jeres liv også bare er fløjet afsted. :)
07-01-2011 - 11:17

Ny Mobil.

Yes så kom min første HTC ind af døren. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad HTC kan byde på. har været omkring det meste dog ikke HTC (Før nu) Sidst havde jeg en Iphone 3Gér men jeg syntes hurtig at layout og menuér blev kedelige at kigge på så derfor søgte jeg nye "Græsgange" så derfor HTC. Mit krav til min mobil er ikke så stor. SMS og lidt surfing når der er pause på jobbet. Efter jeg gik af med min Iphone lånte jeg kærestens gamle rør som er en gammel Samsung F480 Touch Wiz og størrelsen på den er egentlig meget fin da den ikke er vild stor og så ligger den godt i lommen. Ergo jeg søgte en mobil der ikke var på størrelse med iphone og desire :) Så mit valg landte på den nye "Lille" HTC Gratia :) Denne model skulle ligge og rode rundt et sted mellem Wildfire og Legend. så det bliver godt at prøve HTC.

http://share.pslife.dk/file/otnjmtu1zwuxytrjoda2mjg5zdvkogqwmze1nmzjm2e.jpg