Dummiz's blog
30-04-2011 - 21:38

Tyv for ingen penge,

Ja jeg kan ikke andet end at grine lidt af det. Som nogle nok har læst i mine tidligere blogs så er jeg en ivrig amatør lystfisker :P problemet er det at jeg købte et billig alu fangst net i ALDI for noget tid siden til sølle 100,- hvis ikke man ved det er fra ALDI så kan man ikke se det er et billig net. det er teleskopisk og det hele alt i alt et rigtig fedt net. MEN det desværre ikke hvergang jeg lige får den "Fiskelugt" ud af nettet så her forleden dag havde jeg stilt nettet nede i kælderen i den fjerneste afkrog under trappen. Så da jeg skulle hente det for nogle dage siden da nettet var blevet tørt der var der sku en der havde nakket det. og nu skal jeg ikke hakke på det folkefærd eller noget men der er lige flyttet en polakker (Eller romæner) ind oven på mig. han går ALTID tidligt om morgenen ca. 5-6 stykker og kommer først hjem ved en 24 tiden HVER aften og det er så herefter man kan høre han render rundt ude på opgangen. så stod jeg forleden dag og smurte mig en håndmad der lå jeg mærke til ham "Polakkeren" ude foran mit køkkenvindue han var ved at pakke hans bil med alverdens fiskegrej og om sørme der ikke var et net der lignede mit han proppede ind i bilen. samme farve og længde som mit og det hele dog nåede jeg desværre ikke se helt om det var mit net han havde fingrene i..

Jeg mener bare. hvor lidt skal der til hvis man vil gøre sig til tyv for et sølle fiskenet? :)

Kan i have en fortsat god dag derude :)
22-04-2011 - 22:01

PSN nede i det gode vejr ;)

Ja jeg har ikke været online de sidste par dage på min ps3 så vidste egentlig ikke at der var problemer med PSN :P men nu har folk skrevet hvad de får tiden til at gå med så jeg ville da også lige skrive hvad jeg laver når PSN er nede og solen skinner. jeg har givet den en kæmpe skalle ude i kolonien. fået fældet alt hvad der hedder buske og træer som skulle væk(Og kørt på forbrændingen). så havde jeg en god del jord der skulle fræses så turen gik til bauhaus for liiige at leje en fræser så jeg fik også fræset hvad jeg skulle idag (Skal lige have en gang til i morgen) så nu er jeg solskoldet i hele skærmen men sådan går det jo når man går i haven fra 8 morgen til 18 aften :) man bliver sku helt træt på den gode naturlige måde. jeg nuppede lige et varmt bad da jeg kom hjem og nu er jeg klar til at smutte ind på skjoldet (For i morgen bliver hele dagen også ude i haven) hvorfor spørger du nok......Fordi det er skide dejligt med et "Fristed" når man kun bor i en 1½ værelses lejlighed :) og mon ikke weber´en bliver tændt i morgen ;)

Nu vil jeg hoppe af for jeg orker ikke skrive mere :P sådan en have fræser er sku ikke helt let at gå med så jeg har spaghetti ud af t-shirten lige nu :P

Kan i have en god dag i morgen :)
11-04-2011 - 01:13

Jeg er ikke skuffet.

Jah jeg vil da bare lige tilføje at jeg IKKE er skuffet som Hyggen er ;) sagen er den at igår nat røg hele mit net og jeg har først lige fået net her til aften. hvad gør man når man ingen net har? jo man forlader lejligheden med damen og hunden under armen ;) køre ud i det blå (Vi endte i vores kolonihave) brugte hele dagen næsten derude. Og som prikken over iét kom svigermekanikken og SÅ kan i ellers tro Weber´en blev trukket frem og støvet af ;) det nu dejligt med en frankfurter og en RIGTIG Ringridder ;) nåå jo og det bedste af det hele er jo som jonathan spang så fint har sagt det "Så det pappa der styre elementerne" med en grilltang i den ene hånd og en kølig pils i den anden. Jo tak så er grill Sæsonen skudt i gang med et brag af knæk pølser og kolde pilsnere ;)Velbekomme :)
07-04-2011 - 21:58

Nyt impuls køb :)

ja jeg var lige væk et kort øjeblik og da jeg kom til mig igen var dette spil på vej min vej :PJeg har IKKE prøvet 1éren før og jeg har ingen forventninger til spillet så håber det overrasker :)

Til folk der kan fristes så kan det købes her : http://www.game.dk/acatalog/Mass_Effect ... ion_3.html til sølle 198,- INCL porto ;)
04-04-2011 - 13:01

MotoGP 10/11Er jeg den eneste herinde der interresere mig bare lidt for motoGP og spillet bag? jeg overvejer at købe spillet (Ca.250,- på shopto) men det ville jo være fedt hvis der var en enkel eller 2 at spille med online :)

Har du det eller regner du med at købe det? :)