Dummiz's blog
12-07-2011 - 15:33

Min aktive dag idag.

Ja den er sku nok kedelig at læse for nogle og andre ikke :P

Dagen starter kl. 7:00 på jobbet hvor jeg skal ud og ligge stammer på legepladsen (som skal skille sand og barkflis) Efter pausen kl. 10:00 stod den på rengøring at tilstoppet kloak (Vammelt) så skriver kæresten omkring kl. 11:00 at hun har en dårlig dag. Jeg skriver tilbage at så må hun hjem og slappe af når hun får fri. Jeg får svar at det gider hun ikke for hun vil ud i haven og slå græs (Kolonihaven) Jeg får fri kl. 12:00 (Fleksjob) hvorefter jeg liiige smutter forbi Gamestop og får fingrene i bad company 2 (Savner MP) Jeg tænker så jeg vil gøre kæresten lidt glad så jeg cykler ud i haven og slår græs :) bagefter er det hjem og handle ind til aftensmad godt nok er det kun fryse pizza :P  og så har jeg lige nappet opvasken :P gider satme ikke lave mere idag :)

Det jeg er mest stolt af er at jeg har tilbagelagt 12,2 km i cykel sadlen idag :) (Taget i betragtning af at jeg ikke er helt lille så er det sku en dejlig følelse man har når man kommer hjem, man føler virkelig man har gjort dagens gode gerning) :)

Nå slut for denne kedelige blog for denne gang :)

P.S Husk nu sol cremen i denne solskins tid :D
03-07-2011 - 19:33

Save save saaaave!

Jeg har fået Madden NFL 11 til Xboxen så jeg gik igang med spillet igår. Jeg valgte "Mit" hold (Tennessee Titans) og startede en Franchise, jeg hoppede over pre-season og simulatede mig til første season kamp der stod mellem Titans og "Cheese Heads" jeg vandt med cifrende 24-10 nå fedt tænker jeg så og hopper videre til næste kamp. Jeg kan se jeg skal møde Steelers og jeg bliver lidt nervøs for jeg syntes Ben Roethlisberger er en glimrende QB (Da jeg spiller på PRO er jeg lidt nervøs for om jeg kan vinde kampen) Det viser sig at Ben Roethlisbergers hurtig får bragt stellers på vinder kurs og inden anden quarter står der 10-0 i Steelers favør, Nå jeg er så MEGA heldig og får lavet en interception og løber ca. 100 Yards og laver en Touchdown og et efterfølgende field goal. Nå nu er jeg da godt med og jeg holder Steelers stangen med de 10 point de har. Senere i kampen Punter de til mig og jeg står helt nede i min egen redzone da jeg griber bolden,jeg løber op og der kommer 3 modstandere mod mig forrest, hvor der løber 2 andre modstandere lige i røven på dem. Jeg laver to hurtige spin´s til højre så er de første 3 modstandere sat af. og efter et hurtig spin til venstre lige bagefter så er de sidste 2 også sat. Foran mig er der en helt fri bane og jeg ender med at rende fra egen Redzone ned og lave Touchdown (Det er VIRKELIG fedt at "Finte" modstanderen hvor efter et touchdown lykkedes :P jeg sidder altid og jubler for mig selv fordi følelsen er så fed :P ) Ikke nok med de to fede touchdowns så i fjerde quarter med et par sekunder tilbage vælger jeg at prøve med et field goal fra 62 yards,jeg løber hen og sparker og den flyver afsted mod målet. Jeg kan godt se den dykker en del så jeg kommer helt i tvivl om den når det :P Den når hen til målet og i de sidste slut sekunder vælger bolden at ramme "Overlækkeren" på målet for efter at hoppe liiiige over målet og jeg score et 62 yards field goal :P Jeg vinder kampen med 54-10 og jeg tænker ikke mere over det så jeg går ud af kampen (Helt ud i main menu) og slukker maskinen så et par timer efter starter jeg op igen for at tæve næste modstander som er Colts og der ser jeg til min STORE frygt at den ikke har auto saved :( helt uden at lyve så den kamp jeg spillede mod Steelers var nok den bedste jeg har spillet i et NFL spil og så havde LORTE maskinen ikke gemt spillet så nu skal jeg spille mod Steelers igen :(

Så husk ALTID at tjek om maskinen saver :PFortsat god dag ude i stuerne :)