Dummiz's blog
26-02-2012 - 20:04

Med den stive stage i hånden.

Ja så fik jeg din opmærksomhed ;)


Denne blog kommer til at handle om min første fisketur i år som var idag. Har fundet ud af at fiskegrej som min mutter køber til mig har en virkelig magisk virkning :P det hele startede juleaften da jeg fik hvad jeg ønskede mig i julegave som var en fisketaske og en teleskop fiskestang. Idag blev så min første dag i år hvor jeg skulle prøve den nye stage så jeg tager ud til min "Lokale" Put N Take sø og ser til min STORE ærgelse at der er grødis på søen,men da jeg rystede som en alkoholiker med abstinenser (Sjovt nok fordi jeg selv havde abstinenser efter at komme ud og fiske) så tager jeg chancen og giver 60,- for 2 timers fiskeri. Jeg får efter noget tid fundet et sted hvor der ingen is er at jeg kaster linen ud med min bette røde spinner på... og HUUUK så var der satme bid på første kast (feeed måde at starte den nye fiske sæson på) jeg får fisken ind og den er ikke ret stor men lidt har jo også ret,jeg er faktisk så utrolig heldig at jeg på mine 5 første kast hiver 4 fisk ind så står jeg og tænker at det da umulig kan blive bedre MEEEEN det skulle vise sig jeg tog fejl for lige inden jeg tog hjem der hev jeg lige en fisk ind på 3,1 KG (Min personlige rekord) så smilet var stort da jeg igen drog hjemad :)


på 2 timer fangede jeg 6 fisk.


Kan man få en bedre start på den nye sæson..jeg tror det næppe ;)


 


Det var bare lidt fra mit IRL liv når jeg ikke driver den foran PS3én ;)

16-02-2012 - 23:16

Dagene efter...

Ja som nogle nok har læst i min tidligere blog "Dagen før dagen" så havde jeg fået den smarte ide at jeg da skulle finde en sport jeg kunne gå til som kunne supplere mit vægttab lidt. Sporten jeg valgte at prøve var MMA og hold da kæft det var hård :P det startede med at jeg var for fed til at kunne følge med i hele opvarmningen men jeg gjorde det så godt jeg kunne så andet kunne jeg jo ikke gøre :) vi når så igang med de forskellige gulv øvelser med div. armlåse og det går da ikke yderligere godt da den første jeg skal prøve på er en af trænerne (Som er rimelig vild til det pis) vi skal stå knæene over for hinanden og få hinanden ned og så bare tage den derfra og se om man kan lave et eller andet fix så man kan få den anden til at "Tap" som forventet går det rigtig hurtig og BUM så ligger jeg i armlås haha. der går så 5 minutter med det og så er det tid til at skifte partner. Jeg havde godt lagt mærke til 3 RIMELIG store fyre der står ovre i det ene hjørne og har lagt mærke til at alle folk mere eller mindre holder sig fra dem :P det betyder så at undertegnet lige fik prøvet ALLE 3 store "Bøffer" og hooold nu op jeg blev rykket fra hinanden. de gav den fuld gas og det var jeg slet ikke forberedt på så jeg kunne hverken stå imod med endten vægten eller fysikken, En af dem skubbede til min venstre arme det samme sted igen og igen og igen så det har resulteret i at jeg har et KÆMPE blå mærke på min venstre overarm der ca. er 20 cm i diameter og HELT mørkeblåt :D til slut får jeg sørme æren af IGEN at "Kæmpe" mod den samme træner som jeg lagde ud med,Uheldigvis fik jeg hans knæ i næsen så den er også skide øm. Det hele slutter og jeg går ud og klæder om hvor efter kæresten henter mig i bil. Jeg skal da liiige love for hun gik lidt i selvsving da hun så min næse og mit blå mærke hun havde ikke troet det var så voldsomt :P men alt i alt var det rigtig god motion og regner da med jeg skal afsted igen selvom kæresten ikke er meget for det.
12-02-2012 - 20:24

Dagen før dagen.

"Det sørme det sandt december det dagen før dagen før dagen du ved" arrrh og dog. MEN det er godt nok, det er dagen før dagen ;) og det hele hælder vist lige til en forklaring så det ikke bare er uforståeligt mund diarre jeg lukker ud ;)


 


Her på det seneste er jeg begyndt på vægttab (Styrke træning og Cardio træning) og vægten går den rigtige vej (7kg. på en måned) så det jo godt nok. Dog er jeg Ramt ind i en mur der hedder "Neej hvor er konsol spil kedeligt" så PS3én bliver næsten aldrig tændt, så jeg tænkte jeg kunne slå to fluer med et smæk og supplere mit vægttab med en eller anden form for sport mens jeg bliver lidt "Detoxed" fra konsollen. Da jeg godt kan lide at være lidt vild til sider så skal det være noget med "Go" på. jeg var vidt omkring helt fra svømning og til karate, Pludselig slår jeg over på Kanal 9 og *PAAAUUW* der var UFC og da jeg er fand af UFC hvad var så mere nær liggende end at starte til det også :) jeg kigger lidt rundt omkring og sørme om jeg ikke finder en MMA/Grabbling "Klub" her i Randers hvor jeg bor. jeg fandt ud af træning tiderne for begyndere og tog der op og kiggede i tirsdags og fuuuuck der var smæk på. Nu har jeg så fået købt skridtbeskytter og tandbeskytter (Det er NASTY at få den tilpasset) så nu er jeg fit 4 fight til Tirsdag hvor jeg skal have min første MMA trænings time.


 


Håber det bliver fedt. De knups man kan få ja dem må jeg jo tage med :)

04-02-2012 - 15:47

Tillad mig at slå..

Ja tillad mig at slå,ikke dig ;) men et slag for et PSN spil jeg syntes er lidt glemt trods det har været ude en del tid efterhånden. spillet jeg snakker om er spillet "under Siege" har længe kigget på denne titel på PSN men da der ikke har lagt en demo af det så har jeg let og elegant hoppet over det. MEN det ændre sig da jeg går ind på ps store idag,jeg opdager at der ligger en demo af under siege og kan se spillet koster 75,- nu så jeg tænker det er på tide at prøve spillet,jeg får hentet demoen og NØJ det er underholdende :) det er en blanding af stradegi og RPG og da jeg syntes godt om spil som red alert og cc generals så tyder det på at denne titel er noget lige for mig. Og før jeg får set mig om er demoen slut :( dette spil blev jeg da liiiige nød til at købe og så til sølle 75,- så får man sku meget for de små basøre så kan du godt lide strategi med en snert af RPG så vil jeg klart anbefale dig at prøve demoen.

Skynd dig at hente demo'en og giv gerne respons herinde hvad du syntes om spillet :)