Dummiz's blog
04-03-2012 - 19:07

Mit livs kamp. Part 1

Jeg har aldrig rigtig været den aktive type jeg havde det altid bedst foran flimmer kassen eller konsollen og det resultere i at man selvfølgelig tager en del kg. på desværre. d. 01-12/11 var jeg på vægten og der toppede jeg godt nok vægt skalaen jeg blev virkelig forskrækket da vægten viste hele 126,9 kg. jeg blev rigtig bekymret og det blev jeg pga. af alle de sygedomme der kan følge med for meget fedt på side benene og bla. blod dropper og sukkersyge. (Min mor har fået konstateret diabetes)


Jeg besluttede mig at starte til styrketræning d. 01-01/12 og starte på en komplet kost omlægning (Ingen slik og cola osv.) dog køre jeg kuren det der hedder 80-20% det vil sige at kostplanen skal følges 80% i hverdagene og 20% i weekenden hvis man gør det så taber man sig stadigvæk. og for at prøve at supplere min Kardio så begyndte jeg til MMA og det må siges det virker. nu har jeg snart trænet i 2½ måneden og jeg har allerede smidt 18,7 kg. Virkelig fedt når man kun har været vand til nederlag i sit liv helt fra barns ben. Pt. er jeg på 108,2 det er kun 2,8 kg. tungere end da jeg mødte kæresten det er alllt for fedt. Forleden dag fandt jeg et par bukser frem i skuffen jeg ikke har kunne passe i 3 år og om sørme de ikke passer mig nu :D


 


Det er lidt af en update af hvad jeg har gang i i mit liv for tiden. Efter som "Projektet" Skrider frem vil jeg skrive yderligere blogs om hvordan kiloéne rasler af :)


 


hyg jer ude i stuerne :)


 


/OUT