Jb's blog
16-03-2015 - 11:57

Husk nu lyden!

Som titlen siger, husk nu lyden!

Konstant snakkes der 1080P, 60FPS, cinematisk grafik, motion blur, og tusinde af betegnelser som for en almindelig "nørd" ikke giver meget mening, før en evt. tour på Wikipedia eller google.

Men husk nu lyden!

Sjældent snakkes der lyd, og det er ihvertfald det halve af oplevelsen i mine øjne, eller øre skulle jeg måske sige.

Og nu snakker jeg ikke store forkromede løsninger med 17 højtalere, 3 subwoofere og ligeså mange kabler som i et teknik skab fra TDC. 

Hovedtelefoner kan være en lydmæssig oplevelse for få penge

Personligt foretrækker jeg Stereo fremfor virtuel surround headsets og derfor bruger jeg Audio Technica M30X som jeg også bruger i bussen hver dag, de isolere godt og har en rummelig lyd uden at have unødvendig bas.
ATH-M30X koster pt. lidt under 500 kr.. 


PSlife Share!


Det er 10 gange nemmere med PS4

Der er Minijack stik i Dualshock 4 controlleren!!!!!!
førhen skulle man have adaptere, en forstærker eller lign. for at tilslutte sine hørebøffer sin Playstation 3, medmindre man gad nøjes med den tøvende udgang i sit TV som var tamt som dåse bønner medmindre man blot brugte sine "Apple earpods".

Billige eller dyre bøffer?

Går man op i lyd kan man få fantastisk lyd i hørebøffer, personligt ville jeg ihvertfald hellere sidde med hovedtelefoner til 2000,- end tilsvarende stationært anlæg/surround til 2000,- 

men det er stadig en smagssag, men som nævnt tidligere bruger jeg selv et par budget bøffer som dog stadig er længder over sådan noget som f.eks Beats, ihvertfald til musik i min mening.
Summa summarum: HUSK LYDEN!

20-03-2014 - 11:09

Dynasty Warriors 8 XL er her snart!


Så er der snart nye Dynasty warriors spil på vej :) 
Jeg har spillet serien siden DW5
Seneste gennemspilninger har været Dynasty Warriors 7, 7 Empires, Next (vita)og 7 XL (Xtreme Legends)

jeg hoppede den rene 8'er over, men ser virkelig meget frem til XL versionen.

der er et HAV af content i de kommende 2 titler som lander 4 April :) 

PS4 traileren er lagt op på forsiden nu og er kig værd for dem der måske overvejer spillet, eller ikke rigtig kender til serien.

Dw8 Content Sheet
11-03-2014 - 23:24

Lysten til at spille


Hvor mange timer bruger man ikke på at læse og researche sig frem til spil man har lyst til at spille?
Personligt bruger jeg alt for langt tid på det. Jeg tager mig selv i stå foran spil hylden og glo i længere tid, henover alle titelnavnene på spillene i folie, på spillene som ikke er gennemførte endnu, på spillene jeg knap nok er startet på, og som man mindes egentlig var godt, men lagde fra sig igen, hvorfor ryger det spil ikke i maskinen nu?
jo ser du - jeg er altid ude efter nye oplevelser, altid på udkig efter det næste spil, som fanger så kraftigt, at man ikke kan slippe det! - den følelse tror jeg ikke jeg har haft siden Bioshock Infite.

Og hvad med de spil som ikke fanger men som bare er fede? jeg ser henover samlingen og tænker, jeg vil køre noget ræs - først går øjnene henover den fysiske spil samling. her er en blanding af Arkade ræsere og simulator spil. ingenting fanger blikket. herefter smider jeg mig atter i sofaen og bladre gennem de digitale titler på min PlayStation - 47 titler. efter flere minutters scrollen op og ned, giver jeg atter op. Need for speed rivals, Burnout paradise, begge gode arkade ræser spil men lysten til trafik og stress er der ikke. jeg hungrer efter Gran Turismo 6 nu. den hunger stoppes højst sandsynligt efter et par timer, når Gran Turismo 6, endelig finder vejen til min postkasse og senere hen ind i maskinen i stuen.

Jeg hungre efter et godt skydespil, Dead Space spillene ligger på harddisken, Resident evil spillene er at finde på hylden, Far Cry 3, Crysis og flere er også på harddisken. men intet startes op.

hvorfor pine sig selv, jeg kan ligeså godt slukke maskinen og gå i seng.

Ovenstående øjeblikke er en bekendt følelse, den kommer minimum 3 gange på en almindelig uge i mit liv. er jeg træt af gaming? og når det øjeblik rammer, og man føler man burde tage en pause, så pludselig en dag, tænker man - Aah jeg napper lige en time i "indsæt random spil" og ender med at sidde der i 3. og dagen efter står man igen foran hylden, og er tvivl om hvad der skal spilles....

engang var valget simpelt, Counter strike. intet andet blev spillet, intet andet kunne trækkes på den gamle slæde af en PC man dengang ejede, men nu. Nu har man en maskine der altid kan trække spillene, ihvertfald dem der har "PlayStation 3" skrevet på coveret.

er det problemet? der er for mange spil, for mange muligheder, der er hele tiden undskyldninger for ikke at smide et spil på, små ting som gør at det ikke var den oplevelse man ønskede alligevel, selvom man brugte utallige timer på at læse anmeldelser, glo videor mm. for netop at finde ud af det nævnte spil var noget man ville bruge sin tid, sin energi og sine surt tjente penge på.

Oveni alt ovenstående kommer trophies ind i spillet - man er i bund og grund ligeglad med dem, jeg sigter ikke efter en høj gennemførs procentdel eller et højt antal platinum trofæer, men alligevel finder jeg mig selv i at tænke følgende tanker:

ej ikk det spil, trophies i det er for kedelige, for svære eller lignende.

en af mine favorit genre var og er til dels stadig Rpg spil, men det er efterhånden sjældent jeg kommer længere end 10 timer igennem dem, hvis overhovedet så langt, når netop denne genre altid byder på 50+ timers eventyr, derefter sidequests osv.

aah.. frustrationen men stadig glæden over at være gamer, for er der virkelig nogen negativ ting over at være kritisk i forhold til de oplevelser man ønsker at få sig med sine spil.

All in all er det stadig her jeg finder roen, og glæden, det er min hobby og min måde at slappe af.

Jeg elsker gaming!

Jeg hader gaming!

glasset er tomt øjenen trætte, atter en dag starter imorgen, først med børn i tøjet og over i børnehaven, derefter adskillige timer på job, og så hjem, og igen spendere halvdelen af aftenen, foran hylden, og skærmen - i håb om at finde lige præcis det spil - men har lyst til, i det øjeblik man står der!

Godnat - og god gaming til jer alle på Pslife.

//JB
21-01-2014 - 13:57

Toukiden hype?

Andre end mig der er hyped på Toukiden som kommer den. 14 Feb?


Toukiden er udviklet i samarbejde med Omega Force (Dynasty Warriors) og Team NINJA (Ninja Gaiden)


Spillet ser ud til at ligne lidt en fast paced udgave af Ragnarok Odyssey og Dark Souls.


Hele spillet handler i bund og grund om ”Demon slaying” og deler mange ligheder med Monster Hunter serien som pt. Er Nintendo eksklusiv efter at have haft god sucess i Japan på PSP.
Ifølge udviklerne vil Toukiden blive starten på en ”outstanding IP” og pointere at spillet ikke vil blive berørt med Dynasty Warriors lignende mekanikker og features, men at han mener at ”Warriors” fans vil blive positiv overrasket over denne titel.


Personligt er jeg fan af ”Warriors” spillene – der er noget afhængigt i at grinde titler, våben opgraderinger og levels med de forskellige karaktere, gameplay er lidt for simpelt for mange, og derfor håber jeg at Toukiden bringer et lidt mere dybt gameplay end ”Warriors” spillene.


Ragnarok Odyssey, Ys: Memories of celceta og Monster hunter spillene tiltaler mig rigtig meget. Hvad med jer?


Forhåbentlig kan nogle måske også efter at have prøvet Toukiden få lysten til at prøve ”Warriors” spillene.
”Warriors” spillene er betegnelsen for de mange forskellige spil baseret på ”musou” Dynasty warriors spillene.


Disse indebære:


Dynasty Warriors, som nu er oppe på 8 generation – 8XL (Extreme Legends) kommer til PS4 og Vita senere på året.


Samurai Warriors, som desværre aldrig rigtig er kommet uden for Japan.Warriors Orochi som er et sammendrag mellem de 2 ovenståendes udvalg af karaktere og med anderledes bane dynamik ned de 2.”Spinoffs” som One Piece Pirate Warriors 1 og 2, Fist of the North Star: Ken’s Rage 1 og 2 som begge er baseret på japanske tegneserier.Dynasty Warriors Gundam serien, som er robotter og Mech’s ala Transformers.
Hack N Slash når det er bedst efter min mening, hvis man tænker bort fra de typiske Action Hack N Slash spil ala God of war, Devil May Cry osv. Som dog er mere henvendt det Europæiske marked.


Links:


Wiki http://koei.wikia.com/wiki/Toukiden:_The_Age_of_Demons


Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=uPexU9dzpUc

25-04-2013 - 09:57

Indie spil og små spil

Der findes ikke noget bedre end at gennemføre et godt spil.
For nyligt fik jeg tæsket Bioshock Infinite igennem og det var pisse fedt. dette skete i min ferie mens jeg havde tiden til at fordybe mig i det.

Men nu igen, er den travle hverdag en realitet og tiden til at fordybe sig i et godt spil som tager adskillige timer at komme igennem er der bare ikke.

Derfor elsker jeg små spil, PSN classics, og ikke mindst Indie :)

Jeg sad igår og spenderede en time i Thomas Was Alone -dette spil er fantastisk.
et kort afbræk i hverdagen med et par hovedtelefoner på knolden og en vita med fuld strøm.
mens konen ser CSI og andet gøjl på TV'et.

Jeg elsker virkelig disse små perler, Indie er virkelig et sted jeg finder god kvalitet til en billig penge.

Noget andet er de mindre PSN titler.

Jeg har for nylig spillet følgende spil i små bider af gangen:

Crystal defenders - Tower defense - prøv det, det er altså godt.

Bloons TD 4 (Nintendo 3DS) - vanedannende lille lorte spil :)

Ratchet & Clank 3 (fra trilogien) - dog et "full retail game" men stadig et spil hvor man blot lige kan nappe en halv time og så lukke det ned igen.

HyperBalloidHD: brick spil som man kender det ala Shatter feks. 

Zen pinball 2: pinball når det er bedst. både på vita og ps3.

Generelt har tit gang i vitaen eller min 3DS XL for tiden. det er nemt lige at nappe en halv time i sofaen inden man går til køjs. 

på vitaen skal jeg snart igang med guacamelle og spy hunter.

på 3DS'en er det pt. Kirbys Adventure (virtual console Gameboy advance version)
Mario (VC Nintedo 8bit (det første)
og pullblox (puzzle)


Alt fra mig denne gang. håber andre end mig nyder de små perler på psstoren :)


 
Følg PSlife her