kornrocks's blog
16-06-2011 - 18:46

Dungeon Siege 3 Gennemført.

Jeg er endelig kommet igennem Dungeon Siege 3, med karakteren Katarina. Jeg vil sige at spillet er utrolig flot, og ja der er en masse valg muligheder igennem hele spillet som ændrer udfaldet til sidst. Desværre er det ikke nok til at jeg vil begive mig i en tur mere i spillets verden.

Spillet er utrolig flot grafisk og lydsiden er virkelig fantastisk, historien er spændende og fænger virkelig. Men som ofte før med spil slutter det ligesom man føler man er kommet godt igang med spillet.
Nu lagde jeg ikke helt mærke til det, men jeg nåede som lvl 23-24 stk før spilede sluttede.

Der er ingen tvivl om at de har prøvet at ramme spillet der hvor at valgmulighederne ændrer slagets gang.. Men desværre i sidste ende synes jeg ikke at spillet fortjener en gennemspilning mere, til trods for historien og det grafiske. Det er alt for kort, og historien har alt for mange plot huller.
Jeg mangler noget mere interaktion mellem din karakter og andre. Men der er absolut ingen.. Du skal følge den linære historie med side quests.

Og uden at lyve så tror jeg ikke den linære quest linje har mere end 45-50 quests.

Jeg tror jeg lod mig rive med af mine første spildage med Dungeon Siege 3, fordi jeg må sige nu hvor det hele er slut, så er det ikke mere værd end de 3 stjerner ud af 6 jeg ville give det.
14-06-2011 - 14:06

Dungeon Siege 3.

Jeg har nu i de sidste 2 dages tid spillet Dungeon Siege i små 10-12 timer. Dog til PC da jeg synes at det er den rigtige platform for disse spil. Dermed ikke sagt at det ikke vil fungere på på ps3 eller xbox.

Jeg vil senere komme med en fyldstgørende anmeldelse af spillet, men på nuværende tidspunkt skuffer spillet mig ikke. Alt hvad du vælger at gøre i spillet og sige har en effekt, og du mærker virkelig effekten af dine gerninger her.
Spillet føles dog ellers meget linært, men det er slet ikke noget der ødelægger oplevelsen, da historierne i spillet er meget spændende bygget op, og som jeg skrev, de ændrer sig jo alt efter hvad du gør og svarer i situationer.

Selve samtalerne med folk er meget bygget op som Mass Effect.

Grafisk er spillet virkelig flot, super fede omgivelser, god variation i monstre o.s.v.
Dialogerne er fantastiske, selv Katarina som jeg har valgt at være da jeg synes hun var hot, med sin russiske accent :D

Mange som kunne lide DA spillene vil helt klart også blive glade for dette. Jeg sidder allerede nu og glæder mig til at spille videre...

Hvis i har nogle spørgsmål angående spillet skal jeg nok prøve at besvare dem :)

04-06-2011 - 15:54

Paul

Jeg var igår til forpremiere på filmen Paul. En film jeg har fulgt tæt siden den blev en realitet. Så man kan roligt sige jeg glædede mig meget til denne film. Specielt fordi holdet bag Shaun of the dead og Hot fuzz var tilbage, nemlig Simon Pegg og Nick Frost. Ydermere var det lige krydret med Seth Rogen og Jason Bateman.

Jeg vil fortælle lidt om filmen uden egentlig at spoile den, men den handler om denne alien der kalder sig Paul, der for 60 år siden styrter ned med sit rumskib og lander på en hund der faktisk hedder Paul. Han tager så navnet til sig da det er det første han hører.60 år senere kommer Clive og Graeme (Frost og Pegg) så ind i billedet da de er store film/gamer/tegneserie nørder. De er taget til den årlige Comic-con i USA, helt fra England for første gang i deres liv. Så de har valgt at de vil lave et roadtrip ud af dette ved at besøge de mest kendte ufo hotspots i USA. Area 51, Rosswell o.s.v.De ender med at løbe ind i Paul som beder om deres hjælp, og derfra tager filmen ellers bare fart. Noget som jeg synes i selv skal opleve.

Filmen er klart en favorit til vores DVD/blu-ray hylder når den kommer på de platformer. Den indeholder alt hvad vi gamere, film og tegneserie nørder elsker. Inklusiv en masse dejlige referencer til gamle sifi-film.

Jeg kan varmt anbefale at man tager en ven med ind og ser den når den får premiere den 9 Juni, fordi det er hyggeligt mens filmen står på at man lige kigger på sin sidekammerat og siger... "haha fangede du den E.T. joke?" o.s.v. For den slags er der masser af, plus de normale random jokes der bare SKAL være.

Paul får 5 stjerner af mig, ud af 6. Fordi den er ikke et mesterværk, men den har alligevel det hele.

Traileren.

29-04-2010 - 11:49

VM Sjov.

Min kammerat og jeg har ved de 3 sidste VM, spillet Fifa World Cup spillene på pc og denne gang skal det så forgå på konsol.

Det forgår på den måde at vi trækker lod om hold, vi får 2 hold i hver gruppe.
Hvis min ven så trækker Holland og Danmark foreks, så når de 2 skal møde hinanden så spiller han som det hold han HELST vil være og jeg spiller så som hans andet hold.

Vi spiller ALLE VM kampene head2head, det tager tid men det er ganske underholdende.

Herunder er et link som i kan følge hvordan vores VM går, vi gik så småt igang igår.

JEg er Lecavalier og han er Acido.

http://acido.fmfreaks.dk/
27-04-2010 - 16:50

Avatar

Nu har jeg set så mange mennesker gå helt amok over denne "film"

Det er en hån mod andre film at falde i svime over noget  James Cameron har lavet i en eller anden bitter rus....

jamen Nikolaj AVATAR er jo kult??

Nej det er det værste lort der er skidt ud og folk vil åbenbart æde lorten rå...

STOP det og stop med at mal jeg i hovedet som om i er en del af avatar!

Jeg håber at personen ved siden af jer hvisker de ord i så inderligt trænger til at høre, nemlig ordene... "Få jer forhelvede da et liv"


Så lidt galle herfra :)
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her