Laffer's blog
15-01-2013 - 20:38

Tanker om 2013

Spilåret 2013 er så småt ved at komme i gang, men før jeg ser lidt på det vil jeg lige hylde nogle spil fra 2012, et år der overordnet set var et ganske habilt spilår, selv har jeg sammensat denne top 5 liste.

1. Tha Walking Dead
2. Sleeping Dogs
3. Dishonored
4. Syndicate
5. Star Hawk

Jeg vil ikke dvæle yderligere ved listen, men hvis folk ønsker at diskutere den lidt eller komme med deres egen top 5 for året, vil kommentar feltet nedenfor tage imod jeres kommentarer med glæde.

2013 ser ud til at blive det år hvor vi får lov til at se, måske endda prøve den kommende PlayStation 4 eller hvad den næste generation fra Sony kommer til at hedde, derudover ser det ud til at blive et rigtig lovende spilår, for at holde stilen fra ovenstående liste har jeg ligeledes sammensat en liste over de 5 spil jeg glæde mig mest til i 2013.

1. Beyond, Two Souls
2. The Last of Us
3. Ni No Kuni
4. Puppeteer
5. GTA V

Derudover er der en del andre titler jeg synes ser utrolig spændende ud og som jeg glæder mig til at følge med i udviklingen af, jeg er b.la. spændt på at se om vi får Watch Dogs at se, hvis vi gør, kan det meget vel gå hen og blive en af de helt store oplevelser i år.

Tak fordi du tog dig tid til at læse bloggen ;)
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.