Laffer's blog
31-01-2010 - 09:42

Det spiller jeg for tiden del 3.

Hej Lifere.

Så blev det søndag igen og tid til fortæller hvad der pt. bliver spillet mest herhjemme.

Jeg har tidligere spillet de gamle Ratchet And Clank titler på PS2 og har altid følt mig godt underholdt. Så da A Crack In Time udkom lavede jeg en pre order på det, så jeg havde det på release.

Spillet blev gennemført og herefter blev der jagtet lidt trofæer. Jeg orkede dog ikke det sidste, der krævedes en gennemspilning i Challenge mode.
Men nu blev det så tid, da man alligevel er rimelig sneet inde her i København, jeg har derfor de sidste par dage gennemspillet historie delen i RAC ACIT og har endelig fået mit platin trofæ.

Spillet er fantastisk underholdende og kan varmt anbefales, for dem der vil læse mere om spillet kan i læse Marcos anmeldelse her: 
Ratchet And Clank A Crack In Time anmeldelse



24-01-2010 - 13:45

Det spiller jeg for tiden del 2.

Hej Lifere.

Så er det blevet tid til anden runde af vores "det spiller jeg for tiden".
Denne uge er det Burnout Paradise der har fået flest ture i maskinen, jeg har tidligere været stor Burnout fan og spillet de gamle titler til ps2, jeg var derfor svært skuffet da jeg i tidernes godmorgen prøvede demoen til Burnout Paradise.
Hele ideen med open world bil spil synes jeg fjernede fokus fra det som Burnout tidligere havde handlet om for mig, nemlig en masse vilde crash og burnouts.

Jeg har derfor først erhvervet mig spillet for ganske kort tid siden da det nu var faldet i pris og ligeledes fået en del opdateringer samt et lille ansigtsløft på den grafiske side.
Jeg kan kun bukke mig i støvet og sige at jeg er ganske godt underholdt.
Da det er Ultimate Box udgaven jeg har fået fingre i er jeg så heldig at kunne smadret rundt i både biler og motorcykler.

Burnout Paradise er et meget omdiskuteret spil, da det har spyttet den ene udvidelsespakke efter den anden ud, og personligt må jeg sige at jeg er glad for at Criterion games har meldt ud at der ikke kommer flere.

Nu må vi bare vente og se om der kommer en ny udgave af Burnout så vi igen kan køre gaderæs og lave take downs.

 


20-01-2010 - 00:01

Første anmeldelse oppe

Hej Lifere.

Så fik jeg oprettet min første anmeldelse her på PSLIFE. Spillet jeg har anmeldt er Dark Void, og det har været en fornøjelse både at skrive anmeldelsen og spille spillet.

Da det er min første anmeldelse på sitet, kunne det være skønt, hvis folk ville læse og eventuelt kommentere på anmeldelsen, eller smide en kommentar her på bloggen.

God læselyst.

 
                                              


17-01-2010 - 16:20

Det spiller jeg for tiden

Hej alle sammen.

Det her er første blog af en serie som jeg kalder "Det spiller jeg for tiden" ikke særlig original titel og den kan i fremtiden blive ændret, jeg laver denne blog da jeg er en del af redaktionen på denne site, så håber at folk vil læse den og evt. smide en kommentar til den.

Det spil der for tiden får mest opmærksomhed på min PS3 er PSN spillet Teenage Mutan Ninja Turtles - Turles in time - Re-shelled, et spil der lider af en forfærdelig lang titel.

Jeg kan ligeså godt indrømme det - jeg er en sucker for "gamle" titler der enten bliver genudgivet med bedre grafik eller bliver genudgivet i sin originale form, og det skyldes nok at det var med disse spil jeg fik mine første gamer oplevelser

Spillet er i mine øjne helt fantastisk selvom det kan gennemføres på lidt over en times penge, det der gør spillet fantastisk er at man kan spille som alle 4 Turtles og spille flere sammen både online og lokalt, og hvad er bedre end at hakke nogle fodfolk ned sammen med en kammerat mens man råber COWABONGA.


12-01-2010 - 20:36

Who you gonna call - Ghostbusters!

Siden jeg var en lille dreng har jeg altid være fascineret af Ghostbusters, set alle filmene og selv leget at jeg var en del af Ghostbuster crewet, det var derfor en stor dag da de annoncerede Ghostbusters spillet til PS3.

Der skulle dog gå forfærdelig lang tid før jeg fik spillet i min egen maskine, men det har godt nok været ventetiden værd.

Spillet i sig selv er sjovt og underholdende, men der hvor det bliver helt fantastisk er når man ser rollebesætningen, Bill Murray, Dan Aykroyd m.fl. leverer nemlig stemmerne til spillet, det kombineret med at spillet indeholder det originale soundtrack fra filmene er med til at gøre spillet til en skøn oplevelse.

Jeg er endnu ikke kommet igennem hele historien, men indtil videre er det intet mindre end fantastisk for en Ghostbuster som mig - og jeg kan varmt anbefale spillet, både til andre Ghostbusters fans og andre gamere.




11-01-2010 - 13:43

Hvor er min Replay Value?

Nu har jeg været gamer siden engang i midt 90'erne hvor mine forældre købte et Nintendo Entertainment System til mig bedre kendt som NES.

Siden da har der været et utal af konsoller i mit liv (både fra Nintendo og Sony) og på de konsoller har jeg spillet et hav af spil.

Nu skriver vi år 2010 og jeg har rundet de 25 år, og sider nu og tænker lidt tilbage på de forskellige spil jeg har spillet igennem tiden og et spørgsmål popper straks op i mit hovede: "Hvad er der blevet af et spils replay værdi"

Tanken er opstået efter jeg har fået hentet TMNT: Turtles In Time - Re-Shelled ned fra PSN. Selve spillet er hurtigt overstået, men her opstår magien så, jeg har lyst til at spille det igennem igen og igen og igen og igen.
Sammenligner jeg dette med mange af de disc spil jeg har været igennem på min PS3 og pS2 igennem de sidste mange år, skal jeg virkelig grave i hjerne barken for at finde spil der giver mig bare nogenlunde samme fornemmelse.

Jeg ved ikke om det er den simple grafik, det ligefremme gameplay eller hvad det er, men jeg håber at der fremover vil komme flere spil, hvor jeg mærker den samme magi igen og rent faktisk har lyst til at spille spillet igennem flere gange, ikke fordi jeg skal have nogle bestemte trofæer, men udelukkende fordi jeg nyder det.