Laffer's blog
26-04-2010 - 19:46

En god handel

Sad helt tilfældigt og surfede lidt rundt her i morges (har ferie) da jeg faldt over GAME's hjemmeside, her fandt jeg et tilbud som jeg ikke kunne stå for.

Byt et gammelt spil ind og få Dantes Inferno.

Jeg troede ellers det var slut med bytte kampagner efter EB GAMES har fået etableret verdens længste eksluderingsliste på benene der gør det mere eller mindre umuligt at komme af med sine gamle spil.

Men jeg tog så mit gamle COD MW i tasken og cyklede ned til Fisketorvet på Vesterbro, men uden held, alle deres eksemplarer var allerede væk. Jeg cyklede så videre ind til Magasin hvor jeg nappede det sidste.

Man sidder tilbage med en god fornemmelse, for at kunne få erhvervet et nyt spil ved blot, at smide et gammel spil som COD MW på bordet, er en sand fornøjelse.

Så fremover må jeg lige holde et vågent øje med GAMEs hjemmeside da der her er mulighed for at få brugt de gamle spil på noget nyt.



09-04-2010 - 18:45

Nye Blu Rays

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at gå en tur ned i den lokale BlockBuster for at se om de havde nogle gode blå skive film på tilbud og så faldt jeg over følgende tre film:



Så nu er der lidt godter til skærmen en fredag aften, især The Wrestler glæder jeg mig meget til at se..

God weekend til alle.