Laffer's blog
24-02-2011 - 15:50

Hvorfor byttede jeg dem?

Ja titlen taler for sig selv, jeg har igennem de seneste par år, som så mange andre været med på byt til nyt kampagnen hos Gamestop, EB Games og GAME. Det har endt ud i at jeg her i dag sidder tilbage med en lidt lad fornemmelse når jeg ser på min spil samling da jeg åbenbart har præsteret at bytte nogle af de spil ind som jeg den dag i dag egentlig gerne lige kunne smide i maskinen en times tid.

Jeg har derfor nu lavet en lille opsamling på de spil jeg fortryder at jeg i sin tid har byttet ind:

Killzone 2:
Ja det taler vel næsten for sig selv, jeg har lige fået Killzone 3 ind af døren og glæder mig allerede til mørket falder på så jeg kan begive mig ud i det fantastiske spil univers og skyd på alt der bevæger sig.

Killzone 2 tog en del tid at vende sig til da styringen lå på et helt andet niveau end de FPS spil jeg havde for vane at spille, men når først styringen sad i fingerspidsenerne var spillet flere niveauer over alle andre, multiplayer delen døde desværre lidt for mig da hovedparten af min venneliste spillede COD.

Gran Theft Auto 4:
GTA har altid været en af mine favorit spil serier, lige fra dengang man så det hele fra oven og løb rundt og lavede Kill Frenzy på løberne i de ensfarvede jogginsæt, til SA hvor man kunne pumpe sin karakter op så han lignede HULK.

GTA 4 var en fantastisk spiloplevelse både offline og online og jeg kunne sagtens have brugt mange mange flere timer med dette spil.

Batman Arkham Asylum:
Batman er på en klar top tre liste over awesome superhelte, så dette spil var et klart must buyt fra min side af, spillet overraskede postiivt og leverede en super spændende historie pakket ind i et lækkert gameplay der virkelig gav smæk for skillingen.

Dette er stadig en de absolut bedste spilopleveleser for mig, selvom jeg har platin i spillet kunne jeg snildt kaste mig over et par challenge rooms engang imellem eller endda startet på et nyt spil for at genopleve hele historien.

Det var min top tre over titler jeg aldrig nogensinde skulle have byttet, oven i hatten kan det nævnes at Killzone 2 endda var i en limited edition :o(

Der er desværre mange andre titler jeg fortryder jeg har byttet, jeg kan nævne i flæng: Street Figther 4, Dead Space, Uncharted: Drakes Fortune, Prince of Persia, Fallout 3.

Jeg er dog blevet klog af skade og bytter ikke længere spil medmindre jeg virkelig har gjort et elendigt køb.
13-02-2011 - 18:29

En spændende udvikling

I de seneste par år har der sjældent været den store grund til at købe et spil i folie, altså direkte fra forhandleren uden det har været byttet ind, medmindre man virkelig ville have spillet på udgivelsesdatoen.

Det kan godt være det er et rent tilfælde, men de sidste to folie spil jeg har fået ind af postkassen. har været pakket med fedt ekstra indhold, der virkelige har gjort det mindre attraktivt at købe spillet på brugtbørsen.

Mass Effect 2 kom pakket med en masse ekstra indhold samt en digital tegneserie der opsummerede handlingen i det første spil, det ekstra indhold var virkelig med til at gøre selve pakken meget mere attraktiv.

Dead Space 2 indeholdt Dead Space Extraction, som er en rail-gun shooter der tidligere har været udgivet til Nintendo Wii, spillet understøtter Playstation Move og er faktisk ganske underholdene.

Nu er begge spil udgivet af Electronic Arts der i forvejen forsøger at gøre det mindre attraktivt, at købe brugte udgaver af deres spil med deres Online Pass system. Men hvis dette er fremtiden for spilindustrien hilser jeg den velkommen og ser stille og roligt brugtmarkedet fade ud.