Rytteren's blog
21-02-2012 - 06:38

sly og ham der jak med hans ven daxter

Jeps, så er det i morgen vitaen er køreklar.
1 stk. vita 3g
1 stk. uncharted golden abyss
1 stk. Modnation racers roadtrip
1 stk 32gb hukommelseskort


En playstationwallet fyldt op og klar til at købe
super stardust delta
escape plan
Motorstorm RC
A-men. Når man siger man blander lemmings med lost vikings, så er jeg solgt
samt pspudgaven af FFIV samt dens forsættelse i The complete collection


Det er jo alt sammen fint. Men indtil da skal ps3en jo stadig bruges. Og det bliver den også. Men med lunkne titler som warhammer 40k:space marines og f3ar, så er ventetiden sku for lang. Begge titler er middelmådige som bare fanden, men at gå i gang med rage, rachet and clank: all 4 one eller batman:AC inden vitaen dukker op, er sku ikke noget jeg enlig har lyst til. Det virker som 3 titler der fortjener ens fulde opmærksomhed. Kiggede på bordet, et eksemplar af sly copper trilogien samt jak and daxter samlingen sendt fra usa.. måske man skulle..


Jeg har aldrig fået spillet disse spil, ej heller oplevet jaks eventyr. Men gang på gang bliver disse to serier nævnt på neogaf, når der bliver snakket gode spilserier.  Ja selv her på pslife, bliver de ofte nævnt, specielt sidste år da sony snakkede hdudgaver af gamle ps2spil. begge serier virker som nogle man godt lige kan spille lidt her og der. Men hvad er det der er så godt ved disse spil? er det ikke bare ligesom med ratchet and clank.. titler der bare så gerne vil være crash bandicoot? Har jeg bare været for ”gammel” da disse spil udkom, og lige tilpas ”ung” da crash dukkede op? Det er i hvertfald det der plejer at være min undskyldning, når folk for et underligt udtryk i fjæset når jeg nævner jeg aldrig har spillet disse serier.
men jeg gav ratchet en chance på ps3en da det fik trofæer. Det var en okay oplevelse. Men dette var på et tidspunkt hvor der ikke var et gt5 der udkom, eller som med jaks , ny uncharted oplevelse i vente, som pænt kan udskyde mødet med sly og jak. Men.. måske man skulle..


Nu har slyspillene lagt der længe, og følelsen af at det nok enlig forsætter sådan er sku ikke okay. Og jak skal da ikke opleve det samme. Min egen holdning er jo, at den ukendte oplevelse ikke kan overbevise mig, samt min fordom omkring et ringere crash ikke sådan er at ryste af. Så det var sku her jeg tænkte, pslifeholdet! De har jo før peget i retningen af gode oplevelser. Og når nu der er flere der har nydt disse spil på ps2, jamen så fortæl mig da lige hvad der er så godt ved disse titler, og hvorfor jeg enlig burde give den lidt tid i min ps3, og ikke bare samle støv


Tak på forhånd

14-02-2012 - 10:42

bla la noire. ny glæde

hvis i har læst min forige "blog"/rant/personlige virtuele skuldre at græde på, så ved i at jeg har haft store probelmer med LA noire.
problemet er nu fuldent, jeg kan ikke længere komme forbi skiltet i starten, hvor man skal trykke krys. den går i hak/fryser inden jeg når at trykke på kontrolleren. 
nu vel, livet er for kort til det pis. 

dog rigtig øv, da jeg var blevet vild med det spil. som gammel adventuredreng har jeg nydt en del af disse titler i sin tid. Maniac Mansion og day of the tentacle, Leisure Suit Larry, Zak McKracken and the Alien Mindbenders, Loom, Indiana jones the last crusade og fate of atlantis, Sam & Max Hit the Road, Full Throttle, Kings Quest, Simon the Sorcerer, Legend of Kyrandia:hand of fate, Myst, Discworld , fable (ikke det microsoft pjat, men det fra 96) og farvoriten Monkey Island. dette er en liste af spil som er på toppen af min "greatest games ever". 

de tidlige 90'er var sku den gyldne tid for gaming!. men i denne "gen", har der så været langt mellem gode adventurespil - har dog øjnene åbne for en engelsk udgave af deponia. så da en ven sagde l.a noire faktisk var mere adventure end action..så måtte jeg jo prøve. og jeg blev da glædelig overrasket. det kan godt være mine krav til et godt adventurespil er faldet siden 90'erne, men det er nu okay. jeg blev fanget, men sidder nu og kigger på at det fryser konstant. løsningen er dog fundet. jeg gemmer mit save i skyen, og venter på der kommer et godt tilbud på spillet. hvis i lige kender et sted hvor la noire er billigt, så sig til.

men da twisted metal jo er udskudt i eu, og tvivlen om en importudgave kan bruges - tænker her på onlinepass til usstoren kan bruges i eustoren, eller om det er konsollen eller kontoen der aktiveres. så er der jo længe til. 

vitaen kommer, men man skal da spille noget indtil. men hvilket spil kan fange mig.
ind kommer Motorstorm apocalypse. jeg sprang denne titel over efter demoen smat det at en ven helt sikkert købte det (han er stor fan af serien,). vi fik dog aldrig spillet det, da vi i den periode var en del i vennekredsen som var fanget af at spille rock band konstant.

beklageligvis for sony, så havde de jo problemer med at kunne marketingsføre dette spil, grundet de mange naturkatastrofer der var sidste år.. heldigvis for mig, har det gjort spillet billigt. 
det eneste jeg kan sige er: demoen skyder dette spil i foden. spillet er 1000 gange bedre end det lille stykke pis der er i demoen. man skal dog forbi "begynder/mash" delen og spille som tyler før der virkelig kommer action i de baner. føj det er uhyggelig vildt! dog er spillet alt for nemt (for mig), og det blev hurtigt gennemført. dog er multiplayer dejlig underholdende og det kommer helt sikkert til at holde mig godt kørende indtil vitaen dukker op! 



10-02-2012 - 04:13

FUK og had på L.A. Noire

kom igang med dette spil. og dette er sku et spil jeg syntes rigtig godt om. 
dog er der en meget stort irritationsmoment. 
den fryser konstant! en halv times case, kan pludselig tage 4timer, grundet at man skal genstarte ps3en konstant for at spille videre. en søgning rundt på nettet, har ikke givet mig en endegyldig løsning.. men prøvede at slette data osv osv. uden et mærkebar resultat. næste ting der skal prøves, er at hente mit savegame fra skyen på en anden ps3. også se hvordan det går der..

men da jeg ved, at der er et par af jer livebrugere der har kørt spillet igennem. nogen der har oplevet disse frysende tilstande? nogen der har et trik eller løsning? 
07-02-2012 - 06:29

Up at noon, jaffe, Beyond!

puha, endnu en nattevagt. den er heldigvis snart slut. normalt har man ps3en med, så kan jo spille lidt i ny og næ.

i nat havde jeg den dog ikke med. så tiden skulle bruges på andet.
en af de ting jeg kom til at se, var det seneste (episode 2) af up at noon. dette er igns svar på noget talkshow letterman gaming haløj. meget meeeh, men hva fanden.
nå, men david jaffe (twisted metal og god of war) var så i "studiet", og i den "forlængede video" er der et tidspunkt hvor de snakker om at, selvom tonen virker hård, så tager de bare pis på hinanden. under denne forklaring udbryder jaffe "BEYOND!".

dette var en fantastisk ting, hvis man har hørt podcast beyond (ign) de senste ca 40 afsnit. 
jaffe ville nemlig ikke sige det, da han var gæst i podcasten. der har så været en running joke lige siden.

men hvorfor skrive alt overstående?
jo, det skyldes enlig at jeg er meget glad for beyond podcasten.. men føler det er lidt øv, at det er det eneste jeg for hørt. så hvis i, kære livebrugere, kender en god gamingrelateret podcast - ps3news er et must.. så ingen nintendoxbox720 podcast - så nævn den.

pt hedder den beyond, også er jeg igang med at se om jeg kan blive fanget af gamescoop.

og sidst men ikke mindst.. slog ham i sofaen ved siden af jaffe.. en prut? 

04-02-2012 - 23:09

En gamer er klar!

Lørdag. aftenen er planlagt. samvær med venner. dog skete der dog noget andet. min første ordentlige coopaften med kæresten og sønnike der lige er fyldt 3(31/12).

det er ingen hemmelighed at min kæreste, når hun først bliver bidt, ikke kan slippe et spil igen. som pixeljunk monsters og diverse facebookspil har gjort det før, er det nu dungeon defenders til ps3.  
det har simpelthen været noget vi, i hjemmet har spillet mindst 1 time om dagen. knægten syntes jo det var et fantastisk spil at kigge på, og råbte gerne med på "ohhh æææ" når figurerne skulle fortælle hvor de var henne.

så midt på ugen hentede jeg spillet till hans tablet. trykinterfacet er let og intuitivt for ham, så måske han også kunne finde nogle ting i dette spil han syntes om. dog tog det ham ingen tid til at forstå hvordan man styrede, byggede, hoppede og slog med figuren - man skal jo bare trykke på skærmen. så igang med selve spillet kom han.
 
igår måtte vi så afsted til det dersens ikea. for tiden er det ålborgs butik der bliver besøgt, da århus åbenbart er "skod" fortiden? jaja. ud i bilen med os. knægten vil gerne havde tableten med (spil, film og youtube). 
mens vi køre, kan jeg så høre at han spiller dungeon defenders -man kender vel efterhånden de mange lyde. han klare den ene wave efter den anden (første bane, så kravene er ikke store.. men stadig tilstede).

så da kæresten forslår en hyggeaften, jamen så hoppes der med på ideen. 
dog skal "voice" ses på mit gaming/musiklokale, så den ene ps3 er jo bare klar til at blive brugt.
den bliver tændt, og kæresten og jeg spiller. knægten spiller samme spil på tableten. 
efter et par runder bliver vi enige om at stikke ham en kontroller i hånden. den er han frisk på, og efter et par justeringer med kontrols i spillet, køre det derudad med bane 3 i spillet på hard (med mor og far). han dør, siger øv øv. trykker på cirkel "æhh ohh", vi finder hinanden i spillet, og giver "adder badderne" tæsk. 

en fantastisk oplevelse. det skal nok blive sjovt at spille disse spil med knægten.... lige indtil han giver mig tæsk i killzone eller fifa :D