Rytteren's blog
08-05-2012 - 17:23

dræber singleplayer, ps3ens bedste multiplayerspil

ofte er der brugere der beklager sig over, at flere og flere singleplayertunge spil for multiplayer.uncharted, assassins creed, bioshock, gta iv og nu max payne samt god of war. 
der vil være folk der ofte udtrykker nervøsitet for hvor mange ressourcer og tid "mister" singleplayerholdet når nu der skal laves multiplayer?. 
det er dog ikke ofte man høre det den anden vej. et multiplayer only, der for en singleplayerdel klister på.men nu kan man kigge på anmeldelserne af starhawk. de ligger so so. men efter at havde læste, ja vel nok 20stks, så er der en ting der går igen, som en negativ ting. singleplayerdelen. flere anmelder hæfter sig ved at deres helheds oplevelse ville være bedre uden. og dermed hives en sikker 9'er ned på en 6-7'er..

og med et spil som starhawk, der fokusere på multiplayer (og derfor aktiver spillere), så kan en dårlig score måske holde flere potentielle købere væk.

og dette er synd. da temaet i mange anmeldelserne er at [b]starhawk er det bedste multiplayerspil på ps3 til dato.[/b]dette er noget af en anmærkning. og det er sku synd for LBI, da de endelig har prøvet noget virkelig fedt (og forholdsvis nyt) i build and battle. et udviklerhold der konstant arbejder og forbedre på spillet efter dets udgivelse. og som lytter til deres fanbase.bare se hvor stor forskel der har været i betaen. fra den første til 1.3 er det jo næste et helt nyt spil.og med masser af gratis dlc (første 4 maps er lige blevet offentliggjort som "værsgo, gratis".

skulle LBI, havde droppet singleplayerdelen og dermed havde fået (et postulat, da anmelderne  sikkert kunne kritisere på manglen af singleplayer) bedre anmeldelser?
dette spil kan blive rigtig stort. og når de hårde drenge fra MLG kalder det en blanding af halo og starcraft, men vildere og mere vanedannende.. så kan man da kun blive træt af sonys manglende pengekapital til pr og reklame..

men tilbage til spørgsmålet. tror i singleplayerdele ofte kan være en killer? er der titler hvor singleplayerdelen virker påklistert til et fedt multiplayerspil? og som grundet dette fik dårlige anmeldelser på grund af dette?
selv spiller jeg altid lidt singleplayer før jeg går igang med multiplayer i et spil. og hvis singleplayerdelen er MEH, så er det ofte jeg slet ikke spiller multiplayerdelen.. og man kan derfor vende den om igen, og LBI burde havde fokuseret mere på singleplayerdelen.. ARGH!