Morten Skou's blog
22-06-2014 - 23:24

PS Vita Slim

Som du måske allerede har set, så har jeg de sidste par dage hygget mig med den nye PS Vita Slim konsol og selv om jeg nok ikke var særlig positivt indstillet til at starte med, så blev jeg faktisk mere og mere glad for konsollen, efterhånden som jeg brugte den. Selv om jeg stadig har den holdning at håndholdte konsoller som PS Vita Slim og Nintendo DS indenfor et overskueligt antal år forsvinder fra markedet på grund af for hård konkurrence fra smartphones og lignende, så er den faktisk rigtig underholdende at spille på her og nu.

Anmeldelsen af PS Vita Slim blev desværre lidt for lang, men jeg synes samtidig gerne at jeg ville dække det hele én gang for alle og altså komme godt rundt, og det synes jeg egentlig at jeg har gjort. 

De spil som jeg er endt med at købe indtil videre, er:
- Luminies Electronic Symphony
- Cliff Diving
- Monsters Ultimate HD
- Surge Deluxe
- Limbo
- Alien Breed
- Dead Nation
- WipEout 2048
- Sparkle 2
- Lemmings Touch

og Theme Hospital, som er en PlayStation One udgivelse der kunne hentes til PS Vita, det spil har jeg godt nok spillet meget da jeg var yngre.

PlayStation Vita spil

En af de ting som jeg valgte ikke at grave så dybt i i anmeldelsen, var muligheden for at tage screenshots på PS Vita konsollen, men det er faktisk en feature som jeg synes er rigtig nytting - måske er det bare fordi, at jeg synes det er smart i forbindelse med anmeldelser, at vi hurtigt kan tage billeder og få dem online, men det er virkelig nemt:

Man tager et billede ved at trykke på Playstation- og Start-knapperne samtidig, derefter ligger billedet i billede-galleriet. Så går man ind i Administrations appen, og vælger at den skal overføre billedet til en af de computere som man har syncet med sin PS Vita. Derefter bliver screenshottet automatisk overført til den pågældende PC og man kan så f.eks. smide det på på vores Share! service her på PSlife.dk. Det hele sker over Wi-Fi, så det kan virkelig ikke være nemmere, virkelig lækkert.

Anyways, det var vidst nok om PS Vita fra mig i denne weekend, jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om I har ideer til andre spil jeg bare SKAL prøve på PS Vita? Det må meget gerne være i samme stil som de andre som jeg allerede har købt, da det uden tvivl er den slags jeg kommer til at bruge konsollen til.

15-11-2013 - 23:27

PlayStation 4

Jeg har som bekendt haft PlayStation 4 i et par dage efterhånden, og det var super dejligt at vi kunne få den så tidligt, så vi kunne komme i gang med diverse artikler og anmeldelser.

Desværre så udkom PlayStation 4 i USA i dag, og det har åbenbart givet Sony problemer i en sådan grad, at Sony Entertainment Network (SEN) ikke har været tilgængeligt hele aftenen. Det betyder desværre at konsollen kun kan bruges til at spille historie-delen af spillene på i øjeblikket og ret mange af funktionerne på 

Selv om SEN er nede, så kan jeg dog stadigvæk modtage friend requests, sende beskeder frem og tilbage og faktisk også hente de spil færdige som jeg satte konsollen til at hente fra PlayStation Store for et par dage siden (Nej, der er ikke ligefrem max fart på downloadsne i øjeblikket). Til gengæld kan jeg ikke spille multiplayer og heller ikke tilgå PlayStation Store.

Anyways, det som jeg egentlig vil frem til med det her blogindlæg er, at jes synes at PlayStation 4 i øjeblikket bærer lidt præg af, at der har været pres på mht. udgivelsestiden. Jeg fristes lidt til at sige, at det "eneste" som PlayStation 4 kan i øjeblikket, er at spille spil - og så er der selvfølgelig lige en række onlinetjenester som Netflix osv. som man også kan bruge.

Og på grund af de problemer og mangler som der er i øjeblikket, så er det måske slet ikke så dumt, at der stadigvæk er 2 uger til at PlayStation 4 udkommer officielt her i Danmark. Med lidt held har Sony fået rettet op på de fleste problemer og man kan jo håbe på, at der også har sneget sig en firmware opdatering eller to mere ind imellemtiden :-)

Indtil at vi får PlayStation 4 officielt her i Danmark, så håber jeg at I fortsat vil nyde og deltage i hvad jeg synes har udviklet sig til et rigtig godt PlayStation 4 forum her på PSlife.dk.
01-05-2011 - 23:32

Sony om nedbruddet

Jeg fik lige den her tilsendt, og synes at jeg lige ville dele den med jer andre :-)

 
18-04-2009 - 17:18

En kold anbefaling til en forhåbentlig varm sommer

Det lader til at det endelig er ved at blive lidt varmere i vejret, og forhåbentlig er der en varm og solrig sommer lige om hjørnet. I den forbindelse synes jeg lige, at jeg vil slå et slag for en helt fantastisk sodavands-variant, som desværre sjældent er folks førstevalg når man skal have en læskende drik.

Jeg snakker naturligvis om Abrikos sodavand. Den er måske lidt overset fordi ingen af de store bryggerier har den i deres sortiment. De fleste lavprisbryggerier har den heldigvis - eksempevis har jeg lige knappet en Abrikos sodavand fra Landkær op (ikke den som er på billedet desværre).

Har du endnu ikke prøvet en sodavand med Abrikos-smag, så kan det kun gå for langsomt, for de er virkelig gode. Desuden er jeg personligt ved at være rimelig træt af Cola.

Prøv den, prøv den. De fås bl.a. i Føtex, Netto, Bilka og Kvickly.

 Abrikos sodavand
26-02-2009 - 08:37

En lille status fra PSlife.dk

Playstation 3 debug
Så er det endelig lykkedes for os at få fingrene i en Playstation 3 debug konsol. Det betyder naturligvis, at vi fremover kan fortælle jer om forskellige spil, et godt stykke tid før de udkommer.

De første spil ligger allerede og venter, og jeg regner med at give mig i kast med dem i løbet af weekenden. Specielt et enkelt spil ser jeg rigtig meget frem til at prøve kræfter med - lige siden at jeg så det i Leipzig, har jeg dårlig kunne vente med at prøve den fulde udgave.

Generelt så synes jeg at det går rigtig godt på PSlife.dk. Det  var selvfølgelig en stor omvæltning, at flytte det hele fra Console.dk og over på PSlife.dk, men jeg tror at det har været det rigtige tidspunkt til at gøre det netop nu.

Det positive ved at siden nu hedder PSlife er, at vi nu kører på præcis samme system som på Xboxlife.dk. Det betyder at vi fremover kan nøjes med at udvikle og vedligeholde et enkelt system, hvilket gerne skulle give lidt interessante nyheder på PSlife.dk inden for kort tid, bl.a. vores eSports-koncept hvis nogen af jer har hørt om det på Xboxlife.

Vi har her for kort tid siden, som i måske har bemærket, haft lidt mandefald på redaktionen, et par kendte ansigter har valgt at prøve noget andet, og et par nye ansigter er dukket op. Vi vil snart hive flere nye skribenter ind, som jeg håber at i vil tage godt imod.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle jer, der har været med til at give PSlife.dk en flyvende start, uden vores brugere ville siden være knapt så spændende :-)

Følg PSlife her