SpookyPanda76's blog
12-09-2017 - 13:57

Hvor er logikken?


Der er noget jeg undre mig over og glæder mig over, ved at være tilbage på Playstation igen. Det jeg glædes over, burde have været der fra starten og det jeg undre mig over, findes sjovt nok også på Xbox One.

Det jeg glædes over:
Er at man kan oprette mapper, hvor man kan putte sine spil, hvilket virkelig er et stort plus og selv man er høj af glæde, så er der alligevel lidt skår i glæden, for apps som youtube kan man  ikke lige putte i sin engen mappe, da den ligger i en kategori, men hey, det overlever man jo nok, men det er jo det, at der gives noget og i samme handling tages der noget. Men fedt med de mappe, noget som burde have været der fra start, så en i hvert fald på et felt, ville have været bedre en forgængeren :-D

Det der undre mig:
Når man surfer i storen lidt efter spil eller profil billeder eller andre ting, og man klikker på en ting, og går tilbage igen, så står man der hvor man kom fra, og det er jo rart, hvis man har klikket ned rigtig mange gange, men køber man noget, så ryger man til tops, og skal starte forfra igen.
Hvad er logikken i det? Hvis man kun kikker sker der ikke noget, men køber man noget, straffes man og skal tilbage til start igen. Tåbeligt.
For det kunne jo være man have to spil i tankerne man ønskede at købe, så virker det lidt tåbeligt, at man skal op til toppen igen, og så ellers jolle ned til bunden eller hvor det spil man ønsker at købe er. 

Men det er jo rart, at dashen ligner det jeg husker det, sidst jeg havde en Playstation 4

Rygter om den næste update:
Jeg har set lidt videoer på tuben om at der snart kommer det "Twitter" system på PS4'eren hvor man kan følge folk, som Xbox også har, hvilket jo kun er genialt hvis man er en offentlig person, ellers er det jo ikke noget man kan bruge til så meget.
Men hvis Sony så bare giver brugeren muligheden for at deaktivere muligheden for at slå følger fra, så er det jo iorden, synes jeg, for det virker jo latterligt.
Men det er jo nok den vej det hele går, desværre. Men bare de ikke fjerner mapperne igen, så er jeg næsten lige glad.
Men det er i hvert fald ikke logik der plager denne genneration af konsoller, efter min mening.


Det var bare lige min mening og et par ting, men ellers føles det rart at være tilbage på playstation :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her