SpookyPanda76's blog
15-09-2017 - 08:26

DiRT 4 skuffer sgu lidt


Kære dig som læser min blog :-D

Jeg må indrømme, at DiRT 4 skuffer en del også selv om jeg har set en del stream, og jo egentlig godt vidste at den suckede med hensyn til indhold, men alligevel så er der jo et middelmodigt spil, som godt kunne have været bedre, da Codies før har gjort det, og her tænker jeg jo på DiRT 2 og DiRT 4 er ikke nær så gennemført som 2'eren.

For grafikken, kunne godt have været bedre. Det er lidt som om, med denne her konsol generation, så er der megt få spil, som kan lave op til det, ellers har det jo været spild af penge at købe denne generation af konsollerne. For grafikken på det som ikke er bilen, er jo direkte grim og det får jo ikke ligefrem en til at skyde screenshot, da man jo skal meget langt tilbage i tiden for at finde grafik som er grimmere, når man snakker træer og buske.
Selv den grusvej man fræser rundt på, har man heller ikke fornemmelsen eller følelsen af man pløjer dækkene i det våde grus, det er bare en højglanspuleret overflade, som føles uægte og plastisk fantasktisk. Det er en fail, for i DiRT 2 havde man netop den følelse, at man pløjede spor i vejen og der er var føling med underlaget, men ikke i DiRT 4.

Jeg kan ikke undgå at tænker over hvorfor DiRT 4 egentlig blev lavet og udgivet. For det virker lidt som om, spillet kun er halvt færdig, eller man skal forvente en masse DLC til spillet, før man har det færdige spil, som det eller er praksis nu om dage.
For når man tænker på at DiRT 4 kommer fra en udvikler som er kendt for at lave gode spil og som burde have den fornødne erfaring og økonomi til at lave en færdigt spil, så er der skuffende lidt indhold i spillet, som gør at der er der for meget Danmarks Radio i det, og med det mener jeg at det er for meget gentagelser. 

Her under skriver lige hvilke baner og stages der er i spillet i det forskellige løbs kategorier:

Rally og historisk rally:

Australien - Fitzroy
Spanien - Tarragona
Sverige - Värmland
USA - Michigan
Wales - Pows

og det er hvad der er i rally og historisk rally, så der er ikke meget at lege med, så man keder sig ret hurtigt og føler ikke at der er nok nyt, for det er de samme stages man joller rundt på, og med den gudsforladte grafik, så er der ikke meget som trækker en tilbage til spillet, efter gennemførelse. Og hvordan kan kommer udenom Finland, når man snakker rally?

Landrush:

Mexico - Baja
USA - Californien
USA - Nevada

Det var det, dog har jeg ikke starter Landrush endnu, da jeg lige vil gennemføre Rally først, men kan da allerede når jeg skriver dette her, genkende billede af gentagelser, når jeg tænker på hvad jeg plages af med rally. Det er skuffende, når der var mere gang i den i DiRT 2, så er det sgu skuffende og pinligt.

Rally Cross:

England - Lydden Hill
Frankrig - Lohéac Bretagne
Norge - Hell
Portugal - Montalegre
Sverige - Höljes

Det er sgu skuffende og pinligt, at Codies udgiver et spil med så lidt indhold, når man tænker på DiRT 2, som man kunne sidde og spille i timer og uger og selv den dag i dag, ville jeg sidde og spille DiRT 2, for rent grafisk, holder den stadig og gameplayet holder også max, men det er der jo ikke for DiRT 4, for den fungere, men kunne have været bedre.

Men misforstå mig ikke, jeg synes overordnet set er ganske udemærket, men det er et middelmodigt spil, som ikke er prangende eller fænominalt på nogen måder, det er desværre et spil som man glemmer ret hurtigt efter man har gennemført det, for der er intet som trækker en tilbage - med mindre man har venner som spiller spillet så man kan køre lidt leaderboards, ellers glemmer man det sgu igen, desværre.

Men hvad er din mening om DiRT 4?

Jeg vil til at slutte for denne gang, for ikke at gå helt i selvsving, og bare ønske dig en fortsat god dag og takke dig for at du har taget dig tid til at læse min blog :-D


 
Det jeg har brugt er:
Playstation 4
50" TV 100Hz
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her