SpookyPanda76's blog
17-09-2017 - 07:36

Lad mig bestemme selv


Kære dig som læser min blog og god søndag :-D

Nu hvor gaming konsollerne har mere og mere power, så undre det mig meget, hvorfor jeg som gamer og køber af udviklernes spil, ikke kan stille på grafikken i spillene, nu hvor konsollerne jo nærmest er en computer.

Hvorfor giver spiludviklerne ikke mig som køber og gamer, muligheden for at selv at vælge hvad jeg ønsker der skal være fokus på og hvad jeg ikke ønsker der er skal være fokus på? Det kan jo ikke være mere besværligt end når de laver en pc port, som sjovt nok har de samme stumper, og her stopper ligheden også, for på en pc kan man selv skifte stumper ud, det kan man jo ikke så godt på en konsol. Så jeg forstår det ikke, at de ikke bare prøver at tænke nyt og prøver noget som ingen har gjort før, af hvad jeg har kendskab til.

For alle vil jo så gerne have spil skal køre med 60 fps med max grafik, og virkeligheden er jo en anden, og derfor kan det jo undre mig, at man som gamer ikke har den mulighed at man skal pille ved grafikken, så man kan skrue ned for charmen på den man alligevel ikke ser når man spiller, så oplevelsen kan blive en bedre, en hvis man ikke kunne.

Jeg startede at undre mig, da jeg spillede Skyrim på Xbox 360, hvor der var en masse problemer. Hvorfor havde jeg ikke mulighed for at bestemme hvor langt jeg ønskede at se? Hvorfor var det så vigtig, at jeg kunne se et bjerg i bangrunden, som jeg alligevel skulle bruge 20+ min IRL på at komme hen til? Hvorfor ikke skrue ned for syns længden, så spillet køre lidt mere flydende?

Måske er jeg en af de få som tænker sådan, men nu har jeg i hvert fald sagt det og det er noget jeg håber der snart kommer til konsollerne, for ellers er det jo næsten lige meget om en konsol har mere power end en brødrister der laver kaffe :-/

For med denne her generation af gaming konsoller, har skuffet mig en del, for når man kigger på ps3 og xbox 360, så var der rigtig mange ting som var kanon gode og det fungerede, og da xbone og ps4 landede, så var alt det som var godt fra den tidligere generation, bare smidt ud til højre.

Og spillene er jo ikke lige frem smukkere, i hvert fald flertallet, så hvor forsvinder den power hen, som de påstår at konsollen har? Jeg ved godt at grafik ikke er alt, men lidt pænere grafik burde man da kunne forvente, i forhold til tidligere generationer af konsoller, har jeg ret?

Og derfor undre det mig, at man stadig her i 2017, stadig skal sidde med forudbestemt grafik, hvor slutbrugeren ikke har nogle valg, bortset fra at kunne stille på lyset i spillet, som man alligevel kan pille ved på set tv.

Nu har jeg ikke prøvet en ps4 pro endnu, og om den forbedre grafikken på mange spil, men så igen, så burde jeg jo have en mulighed for at skrue ned fra det jeg som ikke kan eller skal bruge i spil når man snakker grafik, for så ville der være mere power til det som er vigtig for mig, og en anden person, har andre ting han eller hun synes der vigtigt.

Tager man fx racing spil, som fx det nye DiRT 4, hvor grafikken udenfor front ruden, jo ikke lige frem er pæn, men så igen, ligger man jo ikke så mærke til det når man fiser ned af grusvejen med en støvsky efter sig, så lige her er det ikke så vigtig, for det ser man jo ikke.

Men der hvor det er lidt mere vigtigt, er når man så ser replayen og ønsker at tage nogle screenshots, så kan man virkelig se hvor afskyelig grafikken er, og her kunne det jo være en fordel, hvis jeg som køber/gamer/slutbruger af spillet, kunne have skrue lidt op for charmen på grafikken, så jeg kunne have få et godt skud og så skrue ned igen, når jeg skal ræse igen.

Jeg vil til at slutte bloggen for i dag, for jeg tror jeg har fået det ud jeg brædte for denne her gang, og så bare takke dig for at du har har haft tid og lyst til at læse min blog og ønske dig en fortsat god dag :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her