SpookyPanda76's blog
21-09-2017 - 14:42

Jeg har aspergers syndrom


Kære dig som læser min blog :-D

Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte på den her blog, men jeg har igennem nogle måneder nu, gået til udredning hos en psykiater, hvor jeg har fået diagnosen Aspergs syndrom, og jeg skal videre til psykiatrisk afdeling, for at finde ud af om jeg fejler andre ting og hvad der mere kan gøres.
Det har virkelig lettet mig en del, at nu endelige fået en diagnose og jeg ved hvad jeg fejler, for det forklare jo også hvorfor jeg har været som jeg har og der er ting jeg ikke selv kan styre og den måde andre opfatter mig på.

Selv om der er nogen her inde på siden, som har gættet sig frem til at jeg er Hyggen, og det har de ret i. Men jeg har lagt det liv bag mig, selv om jeg til tider savner det lidt. Men savner ikke det had der herskede, uanset hvad man gjorde, det savner jeg ikke, for det er jo ikke noget man kan ændre. 

Men jeg ved ikke helt hvad jeg vil med denne her blog, andet at fortælle alle, som jeg har berørt igennem årene, hvordan har jeg har og hvilken diagnose der kom ud af det. For der var nogle af mine seere den gang, som gav mig skuppet til komme i gang med blive undersøgt, og det gjorde jeg, og så kan jeg her i dag fortælle at jeg har fået diagnosen Aspergs syndrom.

For nogen ændre det jo ikke deres indtryk af mig, og det kan jeg jo ikke gøre noget ved, men så har de jo en grund til, hvorfor denne " taber" er sådan:-/
Det var en lidt kort blog i dag, men der var heller ikke så meget at fortælle, og jeg følte bare jeg måtte ud med det, og det har også lettet mig at vide hvad der er galt med mig, da det har givet en større forståelse for hvorfor jeg er som jeg er og det er desværre ikke noget jeg kan ændre, at jeg er autist og at jeg er en aspie.

Tak for at du har valgt at læse min blog og kan du have en fortsat godt dag :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her