SpookyPanda76's blog
23-09-2017 - 18:09

DiRT 4 skuffer stadig

Kære dig som læser ming blog :-D

Ved ikke om du læste min blog om DiRT 4, hvor jeg skrev om at den havde skuffet og ikke føltes som et 100% færdigt spil, og den følelse er ikke ændret det mindste. For nu har jeg gennemført spillet og her under skriver jeg min mening om hvad af de ræs decipliner der er i spillet.                                      

Rally:
Jeg må indrømme, at man på en eller anden måde er lidt underholdt af rally delen, for handlingen er ganske fin, dog plages man af de samme sektioner hele tiden, og rigtig mange gange, flere gange i samme stage. Bil udvalget er ganske fint, men det hjælper jo bare ikke, når der kun er 5 stages, 1 stage pr land, så hjælper det ikke at have en kanon udvalg af biler. For man har jo ikke lysten til at skulle sidde og se på det samme og det samme hele tiden.    

For når man kigger tilbage på DiRT 2, så var der mere pang over det, og der er var også mere indhold, og det var et spil man kunne genneføre flere gange, fordi det var så godt. DiRT 4, her, gennemføre man kun een gang, og hvis det er det, er man heldig.

Jeg synes at rally delen er en stor skuffelse, i forhold til DiRT 2, som bare havde alt det DiRT 3 og 4 ikke har. For følelsen af man pløjer dækkene ned i gruset, var allerede væk i DiRT 3 og også her i 4'eren, så det er noget af en flad fornemmelse at sidde og spille DiRT 4.

Når man høre co-piloten side "left 6 and crest 60 right hairpin" så forventer man jo ikke at man tunse igennem hårnålsvinget med 90+ i 3. gear og hvor et 1 right er en hvor man skal klokker bremserne. Måske jeg har misforstået noget med rally, eller også er tingene ændret lidt, sigen jeg var knægt - for et hairpin, er et meget skarpt sving, hvor man ikke kan køre med 90+ i 3. gear igennem.

Der er en ting som jeg synes er lidt synd, nu hvor er der er et så godt udvalg af biler, så er det ærgelig at der ikke gøres mere brug af det. For ingen man ser jeg som, så har man gennemført rally delen, og har kun brugt 3 eller 4 biler og det var så det show.

Der kunne de godt have valgt flere kategorier og flere rallyer, men så igen, så er det nok også meget godt, men det kunne de have gjort, hvis de havde lavet spillet ordentlig, som de havde i DiRT 2. Grafisk synes jeg også DiRT 2 var bedre, både på pc, ps3 i forhold til hvad DiRT 4 gør på ps4, det er sgu sørgeligt.

Landrush:
Hold da kæft en gang spild af spil, for der var jo stort set intet, men her havde det da i det mindste en løbserie for hvert køretøj, hvilket man kunne have brugt i rally delen. Men Landrush var forbi før man havde startet. Og også her hænger gentagelserne mig ud af halsen, for det er lidt som om, DiRT 4 bare skulle ud, nu da det taber penge på DiRT Rally.

Det må da hænge sådan sammen, for er Codemarters kendt for sådan en gang klamphug.

Rally Cross:
Det er på ingen måde bedre, der er i hvert fald ikke baner Codies forkæler gameren med, for bil udvalget er ganske fornuftigt. Men det største problem for mig med Rally Cross, er at banerne er så latterligt små i spillet, at det tager under 40 sek. at kommer rundt, og joker lap'et som i teorien skulle være 3 til 4 sek. langsommere, gør på nogen baner at man kan score 1. pladsen allerede i første lap:-/

Personnligt, så vil jeg tro at Codemasters, ikke havde tænkt hvad de ville igenne, inden de smed rally cross ind i spillet. For tingene bliver ikke bedre af at man sætter flere ræs og laps på, når man skal køre 2 gange på samme bane om og om igen.

Historisk rally:Har jeg ikke gidet at gennemføre før jeg skrev denne blog, for hvad nyt kan det overhovedet bringe med sig, andet end at bilen er lidt ældre. De skulle have blandet det sammet med Rally i stedet for, så man fik en lidt mere helstøbt oplevelse. Kan være jeg gennemføre historisk rally senere, for at presse de sidste trofæ'er ud af spillet, inden jeg sætter den på hylden over spil man kun gennemføre een gang, inden de samler støv.          

Vurdering:

Gameplay: 6/10
Gameplayet er ganske fint, for det hele fungere og den har den handling man kender fra tidligere titler fra Codemasters, men så heller ikke mere, for der er jo ingen følelser mellem dig som styre bilen, der er ikke noget der er værd at skrive hjem om, for den følelse man havde i DiRT 2 når man lod dækkene pløje sig ned i jorden eller gruset og man kunne føle man gjorde det, at den trak spor, den følelse er ikke tilstede i DiRT 4. Men som en overordnet spil oplevelse, så fungere tingene, men der er spil som er bedre, codies har selv lavet DiRT 2.

Grafik: 4/10
Der kunne godt have været gjort lidt mere med grafikken, for den virker så gudsforladt og noget man nemt glemmer, som om der slet ikke har været følelser med i skabelsen af spillet. DiRT 2's grafik var bedre, selv når man pillede alt af på pc og på ps3 var den kanon sammenlignet med DiRT 4. For når man ser en stage i regnvejr, så virker grusvejen bare som om den er glat som et spejl, og har ingen former, så som hjulspor, men mærker dem heller ikke.

Lyd: 4/10
Lyden kunne godt have været bedre, selv i DiRT 2 var der bedre lyd, så bilerne ikke bare lyder som en overgearet scooter.

Holdbarhed: 2/10
Det er i hvert fald ikke en titel jeg sætter på af glæde og spiller igen, med mindre jeg keder så latterligt meget, at valget er mellem en Seebach album eller DiRT 4.

Gennemsnit: 4/10

I denne her DiRt 2 vs DiRT 4 på baja med landrush kan man virkelig godt se, at DiRT 2 er bedre og flottere:
https://www.youtube.com/watch?v=zRNFdxVJMYg
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her