Volbass's blog
02-04-2016 - 20:30

PS4 - Det så jeg gerne ændretJeg har stort set alt været en fan af Sony's playstation konsoller, lige siden jeg købte min første kort efter Gran Turismo udkom, og så var jeg hooked. Men der er nogle ting som gerne så blevet ændret, nu da gaming er blevet så socialt, at Faccebook snart kan pakken sammen og glemme nettet, og at konsollerne nu er blevet de her medie maskiner.


1. Deaktivere automatisk optage funktionen
Det var noget jeg ville ønske jeg kunne deaktivere, for at få mere power ud af konsollen. Ikke at jeg har været ude for at spil hakker, men jeg kunne da forestiller mig, at den suger lidt, og da jeg ikke har nogen brug for at oprette det spil jeg spiller, så kunne det være så fedt, hvis man som forbruger kunne deaktivere den funktion.

2. PSN Profil
Her tænker jeg på den som man har på sin ps4, som jo intet brugbart info har på sig, og ej heller kan komme, anden en profil tekst som er kortere end et opslag på Twitter. Hvad gjorde det at man kunne skrive en ordentlig profil tekst på 500 tegn, så man kunne beskrive sig selv lidt bedre? Der er jo plads nok på skærmen. Det var da noget som Xbox 360 kunne finde ud af, med ikke Sony sjovt nok :-/

3. Ens rigtige navn
Det ser jeg totalt fjernet, da jeg ikke kan se hvorfor ens rigtige navn har med gaming at gøre, og hvorfor skulle det så være der i forbindelse med min profil på konsollen? Det samme shit var der jo også på PS3'eren, og jeg hadede det som pesten. For det er så træls at skulle ind i indstillinger for at sætte alt til "ingen" og man alligevel skal se sit rigtige navn, når man forventer at se sit nick i stedet for

4. Profil avatar
Kunne det virkelig skade så meget at Sony puttede nogle nye profil avatars ind, så man have nogle nye at vælge mellem, og måske gjorde som med PS3'erne, at der var nogle spil, som have et profil billede man kunne vælge. Fx kan jeg huske jeg havde en sort Ferrari F40 som avatar, som blev unlocket via Gran Turismo 5.

5. Tekst beskeder
Noget der kunne være en rigtig dejlig ting, var at man havde et lidt større område at skrive på, når man skriver en besked, i stedet for den latterligt lille plads man har nu, når man skriver en længere tekst. Men hey, det er da bedre end på smartphones, som stadig har en linie at skrive på:-/

6. Dashboard orden
Ville det være for meget at forlænge, hvis man have mulighed for at skabe lidt mindre kaos på ens dashboard, ved at have samme system som på PS3, hvor man havde en mappe, hvor alle ens spil var i, og en mappe som fx kunne hedde "Multimedie" hvor film, billeder kunne være i, så ville der jo herske lidt mere orden på ens dashboard? Og hvad med muligheden for at slette demoer fra en bibliotek, det var noget som brude være standard og logik.

7. En store der virker
Noget af det som virkelig kan pisse mig, er at man når fx har købt noget i storen og går tilbage, så er alle billeder forsvundet for de andre dlc'er man ønsker at købe og mange gange også prisen, så man er nød til at klikke på den, og når ma så går tilbage, så er man oppe i toppen igen, og det er jo fedt, når man køre igennem en stored som køre lidt så langsomt som Win95 og er lige så sårbar. Der er så meget ved den store de skal fixe, før den er optimal.

De 7 ovenfor skrevne ting, ville jeg ønske Sona ville fixe, på Ps4'eren, for skal jeg være ærlig, så er Ps4'eren langt fra bedre en Ps3'eren, og det undre mig, for da jeg havde PS3'eren i GT5 tiden, da var der rigtig meget som fungrede og var bedre, og alt det som fungerede på 3'eren, er totalt skrottet på 4'eren, hvilket er synd.
Jeg kunne sikkert finde flere ting som jeg synes de burde fixe eller helt lave om, men jeg har valgt at holde det kort og det jeg synes der virkelig skulle fixes.

Skal også have lavet en lister og de ting jeg kan li med ps4'eren, så det hele ikke kun er negativt, men der er sgu meget ved ps4'eren som er skod, og som burde være bedre, nu når den var så hype'et som next-gen, jeg har ikke set det endnu, når den på næsten alle punkter er dårligere end sin forgænger, dog er hardwaret nok forbedret, men det er sgu også det. Jeg kan ikke udtale mig om Xbox, da jeg ikke har i sinde at købe den, da jeg ikke bryder mig om Microsofts måde at køre showet på, havde kun en 360'er på grund af Forza og selv det blev fucket op.

Jeg er til Playstation, da den køre open source (FreeBSD baseret OS) og det gør Xbox ikke :-D

Men nok om det, ingen grund til at starte en flamewar over noget så latterlige som konsollen, for når alt kommer til alt, så alt hardware er jo lavet i asien alligevel :-D

Men det var bare lidt mit input for i dag :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her