Volbass's blog
12-04-2016 - 19:39

Loeb Rally - Førstehåndsindtryk


Jeg vil lige skrive om min førstehånds indtryk af Sébastien Loeb - Rally EVO, og jeg sige at den er lidt blandet, men god meget til den positive side, når man tænker på at det er Milestone som står for showet, og de er ellers ikke kendt for noget godt, i min bog og erfaring.

Jeg har spillet godt 3 timer, og er ikke kommet andet en 2 guldmedaljer, på easy og med alt den hjælpe jeg kunne få fra spiller.

Med denne her titel har de virkelig gjort en indstats, noget man ville ønske de havde gjort i WRC serien eller MotoGP serien og så videre. For grafisk ser spillet rigtig godt ud, og det hele fundere, dog lidt for lange loading tider, som godt kunne skæres lidt ned. 

Men handlingen af bilen, er lidt underlig, den føles laggy og sløv og til tider er det som om bilen slet ikke drejer, selv ved lave hastigheder. Der er heller ikke nogen mulighed for at skrue op for hvor sensitiv styringen skal være,  for den mulighed findes ikke.

For det options man har, er ret gode, i forhold til andre rally spil ( pre- DiRT rally), dog savner jeg mulighed for at kunne vælge en kvinde stemme til min co-pilot når jeg skaber mit rally team, men det er dog et savn man kan leve med, men ville have været rart, da der er jo også er kvindelige rally kørere og co-piloter.
Selve systemet de har valgt at bruge til Sébastien Loeb - Rally EVO er den samme som de havde brugt i Ride, og det kan man synes om hvad man vil, jeg synes den er ret cool. 

Jeg har ikke kommet ret lang i spillet, har dig fået to guld medaljer, men jeg har også måtte tage alt hjælp på og på max, for ellers kunne jeg slet ikke kommer på tavlen, grunden den laggy'e handling og den mistanke om at den slet ikke drejer til tider. Men når jeg har lært at mestre den handling i spillet tager jeg jo gradvist hjælpen af.
Men spillet er smukt at se på, og det ladet til at det hele fungere, og selv om der er flere mulighed når man piller lidt ved bilen inden man, gør vejene usikre, så kunne nogle værdi'er om hvad ting er og så videre, men det er småting, men der er meget som er godt, men der er nogle ting som mangler.

Den måde co-piloten snakker på, leder jo ens tanker hen på en lydbox, men de kommandoer han spytter ud, er totalt god musiksmag, for det er rally og sådan snakker makkeren ved siden af, så man ved hvad man går ind til, så anvisningerne er perfekte ingen tvivl om det.

Så man kan godt konkludere at min førstehånds indtryk af Sébastien Loeb - Rally EVO, faktisk er ret godt, og handlingen er nok noget man skal vænne sig til, eller tweeke køretøjet så den passer en :-D

Men om Sébastien Loeb - Rally EVO er et easy platin spil, som WRC 5 eller Driveclub, vil kun tiden kunne vide, men ved mit første spile time, gik den drøm i stykker :-D Men det handler nok om at man lige bruger noget tid med spillet, så man lige vænner sig til handlingen :-D

Men man savner sgu lidt at kunne skrue lidt om hastigheden man kyler rattet fra side til side, ellers er alt sgu som det skal være :-D

Selv Lancia HF er med, og ikke et rally uden den :-D

Tak her fra :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her