Volbass's blog
14-04-2016 - 20:45

Lidt updates

Kender du det, at man har så meget man ønsker at komme ud med, så meget at fortælle, at man ikke ved hvor eller hvordan man skal starte på det hele. Måske kender du den følelse og måske ikke, men det er sådan jeg har det med denne her blog, for jeg føler der er så meget at fortælle og jeg ikke ønsker at det skal være en sådan rodet blog, at den ikke er til at finde hoved eller hale i.

WRC 5:
Men jeg vil da starte med at fortælle at jeg har valgt at slette min blog hvor jeg anmeldte WRC 5, for jeg har siden tænkt og tænkt over hvorfor jeg hader dette spil så meget. Jeg har dog ikke kommet frem til et helt originalt svar endnu, men nu hvor jeg kun mangler ganske få trofæ'er tilbage, så tænker jeg meget på hvorfor jeg har set mig gal på dette spil, for når jeg spiller det, så fungere tingene jo, og grafikken er da nogen lunde, dog ikke prangende, og stemningen på de forskellige landes rally ruter, er jo til at se forskel på, så jeg var jo alt for unfair overfor WRC 5, for det er et hverken er godt eller skidt, men ligger i midten, uden at være noget at skrive hjem om, for følelsen af WRC er jo ikke til stede, i hvert fald ikke som det var i det originale på PS2'eren, hvor der var en into til hvert fald man skal til at køre i.

Men en ting er i hvert fald sikkert, WRC 5 kunne have været så meget bedre, hvis der var blevet lagt mere energi i det, men når man bruger mange timer i spillet, så er det lidt som om, man tænker at spillet er godt nok, og man kommer i tvivl om hvorfor man hader det spil. Derfor valgte jeg at slette min blog, hvor jeg anmeldte spillet, for det er jo ikke fair, for den ligger midt i skalaen.

Men nu hvor jeg kun mangler ganske få trofæ'er, så kan jeg ikke lade være med at undre mig over hvorfor, der er et trofæ, hvor jeg skal køre alle stage'er igennem i "quick stage", når jeg alligevel skal genneføre alle lande og stage'er 2 gange i karriere delen, så virker det jo lidt latterligt og meningsløst, at man skal gennemføre det hele 3 gange, når man bliver påmindet og rally skolen før hvert rally, og sjovt nok er rally skolen ikke en del af trofæ høsten.

Det ville helt klart have givet mere mening, at man skulle gennemføre rally skolen og så et trofæ for det, end at skulle køre hvert enkelt stage, når man alligevel gennemføre alle stages i karriere delen 2 gange. Så den del har jeg ikke kunne finde det logiske i.

Men overordnet set, så WRC 5 et ret basic rally spil, som fungere, uden at være godt til noget, for der er lidt for mange popups når man køre for hurtigt, eller også så er banggrunden mærkeligt at se på, lidt som lige som når predator aktivere dens camo, men når man ser bort fra det, så fungere tingene, og ville a helt klar være et godt spil til leaderboard kørsel.

Men nu hvor Sébastien Loeb - Rally EVO og DiRT Rally er på gaden, så blegner WWRC 5 jo nok en del, og stort set ingen kommer at spille WRC 5.

Driveclub:
Er lidt gået i stå med at køre platin hjem, selv om jeg kun mangler en megt lille smule, faktisk mangler jeg kun et trofæ, den hvor man skal have nogle ting op i lvl 6, og der er kun en ting jeg mangler 1 lvl på, så er det trofæ hjemme og jeg har platin, men bruger nok for meget tid på WRC 5, men jeg skal nok nå at få platin i Driveclub, det er også et fedt spil til leadboard kørsel :-D

Søger venner:
For selv om jeg ikke er den store multiplayer, så holder jeg jo meget af at battle på leadboards, for det synes jeg er rigtig sjov og så kan jeg selv bestemme hvornår og hvor længe jeg synes det er sjovt at prøve at score den første plads den dag, men så kunne man jo også sidde og snakke via party :-D

Men lige for tiden er jeg pt ved at køre en platin hjem i WRC 5, så det optager mig meget, men jeg skal have taget hul på Trackmania Turbo, da det virker som et ganske godt spil til at køre lidt efter leaderboards med venner. Og sådanne spil er jo sjovere når man har nogle venner man kan prøve at slå deres tider, så bruger man jo en masse tid på at om ikke det var inden for mulighedernes ramme, at man kunne score første pladsen blandt vennerne på listen :-D

Skulle du have lyst til, at tilføje min på din venneliste, så skal du være mere end velkommen til at gøre det.
Mit PSN-ID er: Volbass

Jeg har også et playstation headset på den, så party snak er jo også en mulighed når dette kommer :-D
Jeg vil til at slutte den blog for denne gang og takke dig for at du har taget dig tiden til at læse min blog og må du have en fortsat god aften :-DDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her