Volbass's blog
20-04-2016 - 21:14

GTA 5 - Singleplayer vs Multiplayer

GTA 5 - Singleplayer
Du sidder i din fede sportsvogn, som de lige har nakket fra en p-plad et sted i byen og bare cruiser afsted igennem byen, og tænker hvor er livet dig fedt. Mens du cruiser afsted, kigger du på byens liv og hvor forskellige alle ser ud og når forunderligt det hele er, og så bliver din fod lidt for tung, og du speeder lidt op og drøner nu igennem byen og bare har det sjovt og ser fodgænger suse forbi og BANG, en forbandet fumlegænger har tilladt sig at lande på din kølerhjelm og pletmale den rød og lave stjerner i frontruden, og du klodser bremserne og forbander den dag, stodderen blev født, for nu skal du have lavet bilen, så den igen er flot af se på, og bilens pletmaler er du ligeglad med, for han er i sit "happy" sted nu og har ikke brug for at blive forstyreret lige nu.

Du sætter dig for at finde et værksed og cruiser igen igennem byen, så du drejer på må og få, og lige pludselig får du øje på et værksted, og nu køre du målrettet derhed og køre ind. Det koster egentlig ikke så meget at reperere den, men hey, du kan upgrade bilen og style den, og så skal pengepungen lige lide lidt.
Men her stopper festen så lidt, for de muligheder du har er ret så begrænsede og der flyver ikke så meget penge ud af pungen, så du smutter igen og cruiser nu igennem byen endnu en gang.

GTA 5 - Multiplayer:
Samme historie kunne godt være sket i multiplayer delen, så det behøver jeg ikke skriver igen, men når man så er inde på det som hedder "benny's" i multiplayer delen, så er der jo ingen grænser for hvad man kan købe til bilen og hvilke paintjobs eller rims og så videre, og heller ikke indenfor i bilen er nogen begræsning på hvad man gøre, højtalere i dørene og man kan skifte rattet og så videre, og er tegnedregnen i orden kan man få det som man vil, som John Mogensen en gang så smukt sang.

Jeg synes ikke det er fair, at Rockstar ikke gør noget for singleplayer delen, når nu det kun kræver en update, for jeg har jo betalt lige så meget for spillet som alle dem som spiller det online, og når der så ikke er flere som spiller det online en gang, så har de et spil som bare sutter så meget røv, fordi de har skidt på singleplayer delen, fordi det hele var online.

Der skal da heller ikke herske nigen tvivl om, at jeg synes de har gjort et kampe arbejde med GTA 5, og lagt et kæmpe arbejde i historien, men jeg synes bare det ville også give et ekstra tand, hvis man fik de samme muligheder for at tune og style ens bil i singleplayeren, hvor man så skulle enten køre taxa eller lave små jobs i byen.

Det er helt klart noget som kunne gøres, hvis de bare gad, og så ville der også være lidt logik bag, når man skulle tjene til de stylings eller tuning ting man ønskede at kyle på bilen. For som GTa 5 er nu når man ikke spiller online, så er der ikke en skid at lave.

Men hvad er sin holdning til at Rockstar kun laver updates til multiplayer delen?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her