Cena's blog
12-05-2016 - 21:31

SharQ Controller anmeldelse

Hej boys.

De fleste af jer kender nok SCUF og deres custom controllere. De ligger med en pris der hurtigt løber op over 1400 kr. med fragt. Jeg valgte derfor i stedet at prøve en SharQ controller som kan anskaffes for ca. 950 kr. med fragt og ca 1100 hvis man gerne vil have den hurtigt. Jeg har i den forbindelse lavet en  en anmeldelse af selve controlleren :) Så hvis du går med tankerne om at købe en custom controller, så tjek videoerne ud :)


Anmeldelse:Cena
05-04-2016 - 10:56

Ny Youtube kanal - Tjek den udHey boys.

Jeg har ALT for meget fritid og eftersom jeg ikke gider spille Black Ops 3 HELE tiden, har jeg lavet en Youtube kanal. Min plan at uploade et mix af guides, tips, gameplay og andet jeg syntes kunne være interessant at lave en video om, som alt sammen omhandler Black Ops 3 og fremtidige spil i serien.

Jeg ved det bliver en lang sej vej hvis jeg vil til toppen, men jeg giver det fandme et skud. Har sagt til mig selv jeg ikke skal miste modet selvom jeg nærmest ingen seere og subscribers har i starten, men jeg har en tro på det nok skal komme hvis jeg bare fortsætter. Mit engelsk er ikke super poleret, da jeg er lidt rusten i det, men det skal nok blive bedre :) De første par videoer skulle jeg lige komme mig over at sidde og snakke til mig når jeg speaker, men føler allerede det går meget bedre :)

Indtil videre har jeg ikke super meget indhold da jeg kun har haft kanalen i en uges tid. Indtil videre har jeg lavet følgende videoer:

Road to Dark Matter with the butterfly knife:
Part 1
Part 2
Part 3

Random topics:
Supply Drops
Game Setup

Kanalen kan findes her

Der vil komme en masse videoer i fremtiden. Hvis i har lyst til at følge min rejse, så tjek min kanal og mine videoer ud. Det vil betyde rigtig meget for mig :) Jeg har allerede spammet Black Ops trådene på både XboxLife og PSLife, så nogen af jer har allerede set mine videoer.

Håber at se jer derinde! Make every kill count.

//Cena
01-03-2015 - 20:40

All in eller fold?

Nogen gange står man med så dårlig en hånd, at chancen for man vinder er nærmest ikke eksisterende. Alligevel har man stadig lyst til at spille hånden, for hvad nu hvis...?!

Man er i en situation, hvor man overvejer om man skal spille safe og folde, i håbet om at en anden chance tilbyder sig lige om lidt, eller om man bare skal sige fuck det, og gå all in...

Hvorfor overvejer man at gå all in, når man kan miste alt, og chancerne for man gør det, er 99/100? Det kunne jo være at man hvis man spillede safe, var den næste hånd rent faktisk vinderhånden?

Er det fordi man vil bevise at der altid er en chance, eller fordi man er sikker på man vinder? Eller er det måske fordi man er nået til et punkt, hvor man kan håndtere at miste det man har tilbage, og måske egentlig inderst inde, hvis man ikke kan vinde, bare ønsker at komme af med det, og starte forfra....?

Sometimes life is like a game of poker.......
10-11-2014 - 00:03

Farvel og tak for denne gang

Jeg har gennem de sidste mange år været en fast bestanddel af Xboxlife, og det sidste år også på PSLife, men nu er det slut for mig. En æra er forbi!
Jeg er for nyligt blevet single efter et forhold på knapt 10 år, hvor vi har en dreng på 2 år. Selvom konsollerne ikke er direkte årsag til bruddet, kan jeg mærke at de + mit engagement herinde har kostet på mit forhold. Der er sket mange ændringer i mit liv de sidste 3 uger, og nu vil jeg tage endnu et, at sælge noget som har været en (for) stor del af mit liv de sidste mange år, hvilket selvfølgelig også vil gøre min aktivitet herinde vil forsvinde. Så nu ryger min PS4 + alt udstyr til salg.
Det her føles som det rigtige tidspunkt hvor jeg er nødt til at tage en drastisk beslutning og ændre mit liv og fokusere på de ting der virkelig betyder noget. Nemlig min søn og mit eget liv væk fra skærmen.
Jeg har haft nogle fantastiske tider på konsollerne og herinde, men jeg har behov for at komme videre i mit liv nu, så derfor dette farvel J
Ingen nævnt, og ingen glemt som man siger. Jeg vil dog holde kontakten til dem jeg har på FB og diverse andre sociale ting, da mine relationer til dem ikke kun er gaming.
I kan se hvad jeg har til salg her:
http://www.pslife.dk/forum/viewtopic.php?f=15&t=20641&p=225957#p225957
//Over and out
Cena

12-10-2014 - 22:03

Jeg får simpelthen så lange løg!

Ja undskyld mit fransk, men for fanden hvor er det belastende at udgivere sender ½ færdige spil på markedet. I øjeblikket er det FIFA 15 og Driveclub der bliver spillet når jeg har tid. Og dem af jer som spiller disse spil, ved at det er en NOGET blandet fornøjelse.

I skrivende stund sidder jeg og prøver at reliste mine kort på FUT web appen, og indenfor de sidste 5 minutter er app'en crashet 5 gange. Når jeg endelig kommer ind, så hænger mine kort i trade pile med completing glitch. Når det så endelig er lykkedes mig at re-liste mine 80 kort (Hvor 50 af dem skal relistes manuelt, fordi EA ikke magter at skifte et tal fra 30 til 80 et sted), så prøver jeg at gå ind og spille Driveclub.

Jeg er snart i gennem SP delen, men det har stadig ikke lykkedes mig at være online i mere end 10 mins tid, hvilket gør jeg ikke har nogen club cars og dermed har enormt svært ved at vinde løbene nu, da mine skills ikke er som Lewis Hamilton. Jeg tror jeg når i gennem spillet inden det lykkedes dem at lave onlinedelen, og så kan det sku godt være jeg bare dropper spillet for en tid.

Hvis min efterårsferie ikke skal gå op i rage over lorte spil, så må jeg nok ud og have Shadow Of Mordor. Er der nogen der kan bekræfte at det tilnærmelsesvis kører bare lidt bedre end nævnte spil?

Tak fordi du læste med. Du er velkommen til at rage i kommentarerne hvis du også er sur over dine lorte spil! 
Følg PSlife her