SpookyPanda76's blog
23-09-2017 - 18:09

DiRT 4 skuffer stadig

Kære dig som læser ming blog :-D

Ved ikke om du læste min blog om DiRT 4, hvor jeg skrev om at den havde skuffet og ikke føltes som et 100% færdigt spil, og den følelse er ikke ændret det mindste. For nu har jeg gennemført spillet og her under skriver jeg min mening om hvad af de ræs decipliner der er i spillet.                                      

Rally:
Jeg må indrømme, at man på en eller anden måde er lidt underholdt af rally delen, for handlingen er ganske fin, dog plages man af de samme sektioner hele tiden, og rigtig mange gange, flere gange i samme stage. Bil udvalget er ganske fint, men det hjælper jo bare ikke, når der kun er 5 stages, 1 stage pr land, så hjælper det ikke at have en kanon udvalg af biler. For man har jo ikke lysten til at skulle sidde og se på det samme og det samme hele tiden.    

For når man kigger tilbage på DiRT 2, så var der mere pang over det, og der er var også mere indhold, og det var et spil man kunne genneføre flere gange, fordi det var så godt. DiRT 4, her, gennemføre man kun een gang, og hvis det er det, er man heldig.

Jeg synes at rally delen er en stor skuffelse, i forhold til DiRT 2, som bare havde alt det DiRT 3 og 4 ikke har. For følelsen af man pløjer dækkene ned i gruset, var allerede væk i DiRT 3 og også her i 4'eren, så det er noget af en flad fornemmelse at sidde og spille DiRT 4.

Når man høre co-piloten side "left 6 and crest 60 right hairpin" så forventer man jo ikke at man tunse igennem hårnålsvinget med 90+ i 3. gear og hvor et 1 right er en hvor man skal klokker bremserne. Måske jeg har misforstået noget med rally, eller også er tingene ændret lidt, sigen jeg var knægt - for et hairpin, er et meget skarpt sving, hvor man ikke kan køre med 90+ i 3. gear igennem.

Der er en ting som jeg synes er lidt synd, nu hvor er der er et så godt udvalg af biler, så er det ærgelig at der ikke gøres mere brug af det. For ingen man ser jeg som, så har man gennemført rally delen, og har kun brugt 3 eller 4 biler og det var så det show.

Der kunne de godt have valgt flere kategorier og flere rallyer, men så igen, så er det nok også meget godt, men det kunne de have gjort, hvis de havde lavet spillet ordentlig, som de havde i DiRT 2. Grafisk synes jeg også DiRT 2 var bedre, både på pc, ps3 i forhold til hvad DiRT 4 gør på ps4, det er sgu sørgeligt.

Landrush:
Hold da kæft en gang spild af spil, for der var jo stort set intet, men her havde det da i det mindste en løbserie for hvert køretøj, hvilket man kunne have brugt i rally delen. Men Landrush var forbi før man havde startet. Og også her hænger gentagelserne mig ud af halsen, for det er lidt som om, DiRT 4 bare skulle ud, nu da det taber penge på DiRT Rally.

Det må da hænge sådan sammen, for er Codemarters kendt for sådan en gang klamphug.

Rally Cross:
Det er på ingen måde bedre, der er i hvert fald ikke baner Codies forkæler gameren med, for bil udvalget er ganske fornuftigt. Men det største problem for mig med Rally Cross, er at banerne er så latterligt små i spillet, at det tager under 40 sek. at kommer rundt, og joker lap'et som i teorien skulle være 3 til 4 sek. langsommere, gør på nogen baner at man kan score 1. pladsen allerede i første lap:-/

Personnligt, så vil jeg tro at Codemasters, ikke havde tænkt hvad de ville igenne, inden de smed rally cross ind i spillet. For tingene bliver ikke bedre af at man sætter flere ræs og laps på, når man skal køre 2 gange på samme bane om og om igen.

Historisk rally:Har jeg ikke gidet at gennemføre før jeg skrev denne blog, for hvad nyt kan det overhovedet bringe med sig, andet end at bilen er lidt ældre. De skulle have blandet det sammet med Rally i stedet for, så man fik en lidt mere helstøbt oplevelse. Kan være jeg gennemføre historisk rally senere, for at presse de sidste trofæ'er ud af spillet, inden jeg sætter den på hylden over spil man kun gennemføre een gang, inden de samler støv.          

Vurdering:

Gameplay: 6/10
Gameplayet er ganske fint, for det hele fungere og den har den handling man kender fra tidligere titler fra Codemasters, men så heller ikke mere, for der er jo ingen følelser mellem dig som styre bilen, der er ikke noget der er værd at skrive hjem om, for den følelse man havde i DiRT 2 når man lod dækkene pløje sig ned i jorden eller gruset og man kunne føle man gjorde det, at den trak spor, den følelse er ikke tilstede i DiRT 4. Men som en overordnet spil oplevelse, så fungere tingene, men der er spil som er bedre, codies har selv lavet DiRT 2.

Grafik: 4/10
Der kunne godt have været gjort lidt mere med grafikken, for den virker så gudsforladt og noget man nemt glemmer, som om der slet ikke har været følelser med i skabelsen af spillet. DiRT 2's grafik var bedre, selv når man pillede alt af på pc og på ps3 var den kanon sammenlignet med DiRT 4. For når man ser en stage i regnvejr, så virker grusvejen bare som om den er glat som et spejl, og har ingen former, så som hjulspor, men mærker dem heller ikke.

Lyd: 4/10
Lyden kunne godt have været bedre, selv i DiRT 2 var der bedre lyd, så bilerne ikke bare lyder som en overgearet scooter.

Holdbarhed: 2/10
Det er i hvert fald ikke en titel jeg sætter på af glæde og spiller igen, med mindre jeg keder så latterligt meget, at valget er mellem en Seebach album eller DiRT 4.

Gennemsnit: 4/10

I denne her DiRt 2 vs DiRT 4 på baja med landrush kan man virkelig godt se, at DiRT 2 er bedre og flottere:
https://www.youtube.com/watch?v=zRNFdxVJMYg
21-09-2017 - 14:42

Jeg har aspergers syndrom


Kære dig som læser min blog :-D

Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte på den her blog, men jeg har igennem nogle måneder nu, gået til udredning hos en psykiater, hvor jeg har fået diagnosen Aspergs syndrom, og jeg skal videre til psykiatrisk afdeling, for at finde ud af om jeg fejler andre ting og hvad der mere kan gøres.
Det har virkelig lettet mig en del, at nu endelige fået en diagnose og jeg ved hvad jeg fejler, for det forklare jo også hvorfor jeg har været som jeg har og der er ting jeg ikke selv kan styre og den måde andre opfatter mig på.

Selv om der er nogen her inde på siden, som har gættet sig frem til at jeg er Hyggen, og det har de ret i. Men jeg har lagt det liv bag mig, selv om jeg til tider savner det lidt. Men savner ikke det had der herskede, uanset hvad man gjorde, det savner jeg ikke, for det er jo ikke noget man kan ændre. 

Men jeg ved ikke helt hvad jeg vil med denne her blog, andet at fortælle alle, som jeg har berørt igennem årene, hvordan har jeg har og hvilken diagnose der kom ud af det. For der var nogle af mine seere den gang, som gav mig skuppet til komme i gang med blive undersøgt, og det gjorde jeg, og så kan jeg her i dag fortælle at jeg har fået diagnosen Aspergs syndrom.

For nogen ændre det jo ikke deres indtryk af mig, og det kan jeg jo ikke gøre noget ved, men så har de jo en grund til, hvorfor denne " taber" er sådan:-/
Det var en lidt kort blog i dag, men der var heller ikke så meget at fortælle, og jeg følte bare jeg måtte ud med det, og det har også lettet mig at vide hvad der er galt med mig, da det har givet en større forståelse for hvorfor jeg er som jeg er og det er desværre ikke noget jeg kan ændre, at jeg er autist og at jeg er en aspie.

Tak for at du har valgt at læse min blog og kan du have en fortsat godt dag :-D
17-09-2017 - 07:36

Lad mig bestemme selv


Kære dig som læser min blog og god søndag :-D

Nu hvor gaming konsollerne har mere og mere power, så undre det mig meget, hvorfor jeg som gamer og køber af udviklernes spil, ikke kan stille på grafikken i spillene, nu hvor konsollerne jo nærmest er en computer.

Hvorfor giver spiludviklerne ikke mig som køber og gamer, muligheden for at selv at vælge hvad jeg ønsker der skal være fokus på og hvad jeg ikke ønsker der er skal være fokus på? Det kan jo ikke være mere besværligt end når de laver en pc port, som sjovt nok har de samme stumper, og her stopper ligheden også, for på en pc kan man selv skifte stumper ud, det kan man jo ikke så godt på en konsol. Så jeg forstår det ikke, at de ikke bare prøver at tænke nyt og prøver noget som ingen har gjort før, af hvad jeg har kendskab til.

For alle vil jo så gerne have spil skal køre med 60 fps med max grafik, og virkeligheden er jo en anden, og derfor kan det jo undre mig, at man som gamer ikke har den mulighed at man skal pille ved grafikken, så man kan skrue ned for charmen på den man alligevel ikke ser når man spiller, så oplevelsen kan blive en bedre, en hvis man ikke kunne.

Jeg startede at undre mig, da jeg spillede Skyrim på Xbox 360, hvor der var en masse problemer. Hvorfor havde jeg ikke mulighed for at bestemme hvor langt jeg ønskede at se? Hvorfor var det så vigtig, at jeg kunne se et bjerg i bangrunden, som jeg alligevel skulle bruge 20+ min IRL på at komme hen til? Hvorfor ikke skrue ned for syns længden, så spillet køre lidt mere flydende?

Måske er jeg en af de få som tænker sådan, men nu har jeg i hvert fald sagt det og det er noget jeg håber der snart kommer til konsollerne, for ellers er det jo næsten lige meget om en konsol har mere power end en brødrister der laver kaffe :-/

For med denne her generation af gaming konsoller, har skuffet mig en del, for når man kigger på ps3 og xbox 360, så var der rigtig mange ting som var kanon gode og det fungerede, og da xbone og ps4 landede, så var alt det som var godt fra den tidligere generation, bare smidt ud til højre.

Og spillene er jo ikke lige frem smukkere, i hvert fald flertallet, så hvor forsvinder den power hen, som de påstår at konsollen har? Jeg ved godt at grafik ikke er alt, men lidt pænere grafik burde man da kunne forvente, i forhold til tidligere generationer af konsoller, har jeg ret?

Og derfor undre det mig, at man stadig her i 2017, stadig skal sidde med forudbestemt grafik, hvor slutbrugeren ikke har nogle valg, bortset fra at kunne stille på lyset i spillet, som man alligevel kan pille ved på set tv.

Nu har jeg ikke prøvet en ps4 pro endnu, og om den forbedre grafikken på mange spil, men så igen, så burde jeg jo have en mulighed for at skrue ned fra det jeg som ikke kan eller skal bruge i spil når man snakker grafik, for så ville der være mere power til det som er vigtig for mig, og en anden person, har andre ting han eller hun synes der vigtigt.

Tager man fx racing spil, som fx det nye DiRT 4, hvor grafikken udenfor front ruden, jo ikke lige frem er pæn, men så igen, ligger man jo ikke så mærke til det når man fiser ned af grusvejen med en støvsky efter sig, så lige her er det ikke så vigtig, for det ser man jo ikke.

Men der hvor det er lidt mere vigtigt, er når man så ser replayen og ønsker at tage nogle screenshots, så kan man virkelig se hvor afskyelig grafikken er, og her kunne det jo være en fordel, hvis jeg som køber/gamer/slutbruger af spillet, kunne have skrue lidt op for charmen på grafikken, så jeg kunne have få et godt skud og så skrue ned igen, når jeg skal ræse igen.

Jeg vil til at slutte bloggen for i dag, for jeg tror jeg har fået det ud jeg brædte for denne her gang, og så bare takke dig for at du har har haft tid og lyst til at læse min blog og ønske dig en fortsat god dag :-D
15-09-2017 - 08:26

DiRT 4 skuffer sgu lidt


Kære dig som læser min blog :-D

Jeg må indrømme, at DiRT 4 skuffer en del også selv om jeg har set en del stream, og jo egentlig godt vidste at den suckede med hensyn til indhold, men alligevel så er der jo et middelmodigt spil, som godt kunne have været bedre, da Codies før har gjort det, og her tænker jeg jo på DiRT 2 og DiRT 4 er ikke nær så gennemført som 2'eren.

For grafikken, kunne godt have været bedre. Det er lidt som om, med denne her konsol generation, så er der megt få spil, som kan lave op til det, ellers har det jo været spild af penge at købe denne generation af konsollerne. For grafikken på det som ikke er bilen, er jo direkte grim og det får jo ikke ligefrem en til at skyde screenshot, da man jo skal meget langt tilbage i tiden for at finde grafik som er grimmere, når man snakker træer og buske.
Selv den grusvej man fræser rundt på, har man heller ikke fornemmelsen eller følelsen af man pløjer dækkene i det våde grus, det er bare en højglanspuleret overflade, som føles uægte og plastisk fantasktisk. Det er en fail, for i DiRT 2 havde man netop den følelse, at man pløjede spor i vejen og der er var føling med underlaget, men ikke i DiRT 4.

Jeg kan ikke undgå at tænker over hvorfor DiRT 4 egentlig blev lavet og udgivet. For det virker lidt som om, spillet kun er halvt færdig, eller man skal forvente en masse DLC til spillet, før man har det færdige spil, som det eller er praksis nu om dage.
For når man tænker på at DiRT 4 kommer fra en udvikler som er kendt for at lave gode spil og som burde have den fornødne erfaring og økonomi til at lave en færdigt spil, så er der skuffende lidt indhold i spillet, som gør at der er der for meget Danmarks Radio i det, og med det mener jeg at det er for meget gentagelser. 

Her under skriver lige hvilke baner og stages der er i spillet i det forskellige løbs kategorier:

Rally og historisk rally:

Australien - Fitzroy
Spanien - Tarragona
Sverige - Värmland
USA - Michigan
Wales - Pows

og det er hvad der er i rally og historisk rally, så der er ikke meget at lege med, så man keder sig ret hurtigt og føler ikke at der er nok nyt, for det er de samme stages man joller rundt på, og med den gudsforladte grafik, så er der ikke meget som trækker en tilbage til spillet, efter gennemførelse. Og hvordan kan kommer udenom Finland, når man snakker rally?

Landrush:

Mexico - Baja
USA - Californien
USA - Nevada

Det var det, dog har jeg ikke starter Landrush endnu, da jeg lige vil gennemføre Rally først, men kan da allerede når jeg skriver dette her, genkende billede af gentagelser, når jeg tænker på hvad jeg plages af med rally. Det er skuffende, når der var mere gang i den i DiRT 2, så er det sgu skuffende og pinligt.

Rally Cross:

England - Lydden Hill
Frankrig - Lohéac Bretagne
Norge - Hell
Portugal - Montalegre
Sverige - Höljes

Det er sgu skuffende og pinligt, at Codies udgiver et spil med så lidt indhold, når man tænker på DiRT 2, som man kunne sidde og spille i timer og uger og selv den dag i dag, ville jeg sidde og spille DiRT 2, for rent grafisk, holder den stadig og gameplayet holder også max, men det er der jo ikke for DiRT 4, for den fungere, men kunne have været bedre.

Men misforstå mig ikke, jeg synes overordnet set er ganske udemærket, men det er et middelmodigt spil, som ikke er prangende eller fænominalt på nogen måder, det er desværre et spil som man glemmer ret hurtigt efter man har gennemført det, for der er intet som trækker en tilbage - med mindre man har venner som spiller spillet så man kan køre lidt leaderboards, ellers glemmer man det sgu igen, desværre.

Men hvad er din mening om DiRT 4?

Jeg vil til at slutte for denne gang, for ikke at gå helt i selvsving, og bare ønske dig en fortsat god dag og takke dig for at du har taget dig tid til at læse min blog :-D


 
Det jeg har brugt er:
Playstation 4
50" TV 100Hz
12-09-2017 - 13:57

Hvor er logikken?


Der er noget jeg undre mig over og glæder mig over, ved at være tilbage på Playstation igen. Det jeg glædes over, burde have været der fra starten og det jeg undre mig over, findes sjovt nok også på Xbox One.

Det jeg glædes over:
Er at man kan oprette mapper, hvor man kan putte sine spil, hvilket virkelig er et stort plus og selv man er høj af glæde, så er der alligevel lidt skår i glæden, for apps som youtube kan man  ikke lige putte i sin engen mappe, da den ligger i en kategori, men hey, det overlever man jo nok, men det er jo det, at der gives noget og i samme handling tages der noget. Men fedt med de mappe, noget som burde have været der fra start, så en i hvert fald på et felt, ville have været bedre en forgængeren :-D

Det der undre mig:
Når man surfer i storen lidt efter spil eller profil billeder eller andre ting, og man klikker på en ting, og går tilbage igen, så står man der hvor man kom fra, og det er jo rart, hvis man har klikket ned rigtig mange gange, men køber man noget, så ryger man til tops, og skal starte forfra igen.
Hvad er logikken i det? Hvis man kun kikker sker der ikke noget, men køber man noget, straffes man og skal tilbage til start igen. Tåbeligt.
For det kunne jo være man have to spil i tankerne man ønskede at købe, så virker det lidt tåbeligt, at man skal op til toppen igen, og så ellers jolle ned til bunden eller hvor det spil man ønsker at købe er. 

Men det er jo rart, at dashen ligner det jeg husker det, sidst jeg havde en Playstation 4

Rygter om den næste update:
Jeg har set lidt videoer på tuben om at der snart kommer det "Twitter" system på PS4'eren hvor man kan følge folk, som Xbox også har, hvilket jo kun er genialt hvis man er en offentlig person, ellers er det jo ikke noget man kan bruge til så meget.
Men hvis Sony så bare giver brugeren muligheden for at deaktivere muligheden for at slå følger fra, så er det jo iorden, synes jeg, for det virker jo latterligt.
Men det er jo nok den vej det hele går, desværre. Men bare de ikke fjerner mapperne igen, så er jeg næsten lige glad.
Men det er i hvert fald ikke logik der plager denne genneration af konsoller, efter min mening.


Det var bare lige min mening og et par ting, men ellers føles det rart at være tilbage på playstation :-D
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her