Vinterbird's blog
04-02-2009 - 21:41

Tanker efter anmeldelsen - Killzone 2

Løse tanker som ikke høre til i en anmeldelse, og som er forundringer, tanker og spøjse indfald omkring spil jeg anmelder. Denne gang, Killzone 2.



En af de ting som virkelig overraskede mig ved Killzone var den måde det blev styret på, omgivelserne og tempoet skreg Call of Duty 4 af mig, så jeg prøvede at spille det som CoD4, men det viste sig hurtigt at det absolut ikke er sådan man skal gøre. Mens jeg spillede det til anmeldelsen lavede jeg en masse parraleller til at Killzone 2 mest af alt var en blanding af GRAW, Rainbow Six og Gears of War end det reelt set var en CoD4 klon, og det fik Tommy helt op og køre over spillet.

Jeg tror dog at det mere alternative gameplay godt kan gå hen og blive et problem for rigtig mange, specielt fordi at den type spil nødvendigvis ikke sælger så godt som et mere run & gun orienteret spil som CoD4 nu er. Men til dem som giver spillet en chance her i morgen når demoen lander, så vil i finde et spil som rent faktisk er ekstremt godt, og nok det bedste FPS på PS3.

Dog er det jeg blev mest overrasket ved Killzone 2 det faktum at hvert eneste våben rent faktisk er sjovt at skyde. Modsat f.eks. Resistance 2 hvor jeg holdte mig til et lille udvalg af våben, så er jeg næsten ligeglad med hvad jeg samler op i Killzone 2, for alle våbene har fordele og ulemper som ikke blot betyder nye taktiske overvejelser, men også decideret sjovt gameplay. Det er dog ekstremt dejligt at starter sættet af våben ikke er noget ubrugeligt skrammel, men et gevær og en pistol man kommer til at vende tilbage til igen og igen, fordi det er et af de fedeste iron sights jeg har set i et spil, og så er det et godt våben.

Det der dog er en interessant sidetanke til Killzone 2, er den effekt det kommer til at få på tværs af de forskellige konsoller. For nu er standarden for grafik for alvor flyttet, og det betyder at Microsoft pludselig er i en position hvor deres næste AAA monster her til efteråret, skal toppe eller spille 1 til 1 med Killzone 2, ellers vil det potentielt komme til at skade hvordan folk vil se på konsollen, men det er stadig en hel del måneder ude i fremtiden.

Tilgengæld skal folk for alvor glæde sig til at slå tænderne i demoen i morgen, for det er oprigtigt et spil hvor man tænker “det her, er næste generation”.


- Næste gang. Skate 2.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her