Volbass's blog
28-03-2016 - 14:07

Online trofæer


Jeg vil ærligt indrømme, at jeg er en af dem, som virkelig hader online trofæ'er, i en sådan grad at det ikke behøver at kunne måles for at kunne ses. Jeg ser intet formål i at man har trofæ'er i en online del af et spil, når dette jo er en variabel, og kan vare kort tid eller lang tid. Og da ingen ved hvor længe multiplayer delen i et spil er aktiv, og så er det jo totalt latterligt, at den uheldige køber af et spil med sådanne trofæ'er ikke kan opnå alle trofæ'er, fordi online delen er død og folk forlængst har forladt spillet.

Et par eksempler:

Driveclub:
Hvis er sent ude og køber dette spil i dag, så er men jo lidt på herrens mark, for der er ikke mange som spiller dette spil længere, og der er jo 3 trofæ'er som beror på online delen, og de omhandler udfordringer, den eneste handler om man skal sende en udfordring, hvilket jo er nemt nok, men de to andre, handler om man skal vinde en udrodring man selv har oprettet og den anden handler om man skal vinde 5, så det er 6 udfordringer i alt.
For nogen kan det være svært at finde den hjælp der skal til, hvis man ingen venner har som spiller det, eller bare generelt ikke har spillet længere.

WRC 5:
Her er der jo ogås nogle online trofæer, som stort set er umulige at få i dag da multiplayer delen jo er sten død.

- Finish a Special Stage with at least two players in Multiplayer mode.
- Finish 5 special stages online- Finish 10 special stages online.
- Win a special stage online- Finish a special stage in offline multiplayer with at least 2 players.

Og det er jo ikke fair på nogen som helst måde, for hvis man ikke har muligheden for at spille med en makker offline, så kan man jo ikke få platin på denne spil. For når man tænker på at alt jo i dag er online, så virker det er jo meningsløst at der er en offline multiplayer trofæ med, når det at kunne spille splitscreen jo vare standard førhen når man snakkede racing spil :-D


***

Så jeg ved ikke om man igennem disse to eksempler kan de hvorfor jeg nok ikke er den eneste i verden som hader de online trfæ'er, da de jo ikke giver nogen som helt mening, og når man tænker på hvor mange spil der bliver spyttet ud om året, så kan man jo umuligt nå at spille multiplayer i dem alle, og derfor er der spil som bliver samlet op senere, og da er multiplayeren jo død, enten fordi spillet bare sutter så meget røv eller at folk bare har glemt spillet og er i gang med andre spil.

Og så er der jo også den debat om trofæ'erne overhovedet har nogen form for belønning når man har fået dem, fx i WRC 5, får man jo et trofæ for at gennemført en rally i hvert land, noget som er ret så uungåeligt, hvis man bare spiller spillet :-D Men det kan man jo også tage på en senere tidspunkt.

Men hvad er den holdning til online trofæ'er?

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her