Volbass's blog
20-04-2016 - 21:14

GTA 5 - Singleplayer vs Multiplayer

GTA 5 - Singleplayer
Du sidder i din fede sportsvogn, som de lige har nakket fra en p-plad et sted i byen og bare cruiser afsted igennem byen, og tænker hvor er livet dig fedt. Mens du cruiser afsted, kigger du på byens liv og hvor forskellige alle ser ud og når forunderligt det hele er, og så bliver din fod lidt for tung, og du speeder lidt op og drøner nu igennem byen og bare har det sjovt og ser fodgænger suse forbi og BANG, en forbandet fumlegænger har tilladt sig at lande på din kølerhjelm og pletmale den rød og lave stjerner i frontruden, og du klodser bremserne og forbander den dag, stodderen blev født, for nu skal du have lavet bilen, så den igen er flot af se på, og bilens pletmaler er du ligeglad med, for han er i sit "happy" sted nu og har ikke brug for at blive forstyreret lige nu.

Du sætter dig for at finde et værksed og cruiser igen igennem byen, så du drejer på må og få, og lige pludselig får du øje på et værksted, og nu køre du målrettet derhed og køre ind. Det koster egentlig ikke så meget at reperere den, men hey, du kan upgrade bilen og style den, og så skal pengepungen lige lide lidt.
Men her stopper festen så lidt, for de muligheder du har er ret så begrænsede og der flyver ikke så meget penge ud af pungen, så du smutter igen og cruiser nu igennem byen endnu en gang.

GTA 5 - Multiplayer:
Samme historie kunne godt være sket i multiplayer delen, så det behøver jeg ikke skriver igen, men når man så er inde på det som hedder "benny's" i multiplayer delen, så er der jo ingen grænser for hvad man kan købe til bilen og hvilke paintjobs eller rims og så videre, og heller ikke indenfor i bilen er nogen begræsning på hvad man gøre, højtalere i dørene og man kan skifte rattet og så videre, og er tegnedregnen i orden kan man få det som man vil, som John Mogensen en gang så smukt sang.

Jeg synes ikke det er fair, at Rockstar ikke gør noget for singleplayer delen, når nu det kun kræver en update, for jeg har jo betalt lige så meget for spillet som alle dem som spiller det online, og når der så ikke er flere som spiller det online en gang, så har de et spil som bare sutter så meget røv, fordi de har skidt på singleplayer delen, fordi det hele var online.

Der skal da heller ikke herske nigen tvivl om, at jeg synes de har gjort et kampe arbejde med GTA 5, og lagt et kæmpe arbejde i historien, men jeg synes bare det ville også give et ekstra tand, hvis man fik de samme muligheder for at tune og style ens bil i singleplayeren, hvor man så skulle enten køre taxa eller lave små jobs i byen.

Det er helt klart noget som kunne gøres, hvis de bare gad, og så ville der også være lidt logik bag, når man skulle tjene til de stylings eller tuning ting man ønskede at kyle på bilen. For som GTa 5 er nu når man ikke spiller online, så er der ikke en skid at lave.

Men hvad er sin holdning til at Rockstar kun laver updates til multiplayer delen?
17-04-2016 - 15:34

Progression vs frihed i spil


En af de ting som er ret sjovt at tænke på, når man snakke gaming er, den fremgang man tvinges til at gøre i et spil for at få et eller andet, det kan være et våben i et bestemt lvl eller en ræs der skal køres før man unlocker en ny bil eller noget andet.

Tager man et kig på racing genreren, så er der jo mange måde at få fremgang i spil, fx har Gran Turismo serien jo haft det, at man skulle have nogle kørekort for at kunne deltage i visse ræs, og andre racing spil har haft det man skulle gennemføre de forskellige ræs for at åbne op for nye ræs og så videre.

Men i Gran Tursimo 5, blev der lavet lidt om på nogle ting i Gran Turismo spillene, der blev nemlig gjort det, at man frit kunne vælge om man ønskede at gennemføre kørekortene, og så blev der indført et level system, som virkelig blev en plage, for generelt havde Gt 5, færre ræs end sin forgænger, så det floppede jo totalt.

Spørgsmålet er jo bare om kørekort eller lvl er samme onde, eller om de er lige gode? For det hele handler jo lidt om hvordan man vælger at se tingene. For der er jo i alle spil, et eller andet som skal gøres før man kan unlocke noget. I Need for Speed serien har man altid skulle gennemføre løbene, nærmest efter en snor, får at unlocke flere biler, men ville spillet have været bedre hvis man selv kunne vælge alt, uden at skulle gennemføre ræs?

Ville singleplayer delen i et FPS spil, blive ødelagt af, at man kunne vælge vil del af historien man ønskede at starte med eller ønskede at spille? Når man tænker på at man jo ellers skal gennemføre mission 1 for at kunne til mission 2 og så videre.

I årti'er har man mere eller mindre hadet det man skal skulle i lvl og det hele føles bare som en stor "grind", men når man tænker på alternativet, ville det så være bedre, hvis alt var unlocket fra start, og man bare kunne vælge hvad man ville? 

Men der er jo en ganske simpel logik bag det hele, som man ikke normalt går og tænker over, når man brokker sig over, hvorfor man skal være lvl dit og dat for at unlocke dit og dat. For i teorien kunne alle spil have alt unlocked fra start også kunne man selv bare selv vælge, og gøre hvad hjertet ellers lyster, og så ville alle jo være glade, ikk?
Svaret er jo nej, for man ville jo ikke spille dem ret meget, for der var jo ingen grund til det, og hvilket formål skulle man have for at spille en historie igennem, når man selv kunne vælge, lige så snart verden var i mod en?

Det bedste racing spil, i følge mig, i nyere tid, er jo Project Cars, som bare har alt det andre racing spil ikke har, men det eneste problem pCars lider under, i hvert fald for min del, er at alt er unlocked, du kan selv vælge, hvor du vil starte hende i din racing karriere, og det fungere ikke så godt.

Det synes jeg hvert fald ikke, jeg troede det ville være så f*cking fedt, med et racing spil, som bare var pure racing, hvor man bare selv kunne vælge. Men det eneste der er sket er, at jeg sammenlangt har brugt 80 timer i alt, hvor jeg havde ca 60 timer på min gamle steam konto og jeg har brugt ca 20 timer på ps4'eren.

Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg ikke spiller det mere, for det fortjener sgu at blive købt og spillet, for den har sgu alt det andre racing spil ikke har, en pisse god AI, som bare fungere, dog bliver den lidt for hidsig når man kommer over 50+ i styrke, men de køre som de skal. 

Så hvad er det, der gør at jeg ikke spillet det så meget? Måske er det fordi der ingen tvungen fremgang, for at unlocke, så man kan har jo intet formål med at spille det. Jeg har her ikke fundet ud af hvorfor jeg selv ikke har flere timer i det.

Jeg vil til at slutte denne blog for denne gang og bare slutte af med et spørgsmål, som du sikkert kan regne ud, når du har læst min blog :-D

Er Project Cars' friheds model, noget som ville skade mere end det gavner?
14-04-2016 - 20:45

Lidt updates

Kender du det, at man har så meget man ønsker at komme ud med, så meget at fortælle, at man ikke ved hvor eller hvordan man skal starte på det hele. Måske kender du den følelse og måske ikke, men det er sådan jeg har det med denne her blog, for jeg føler der er så meget at fortælle og jeg ikke ønsker at det skal være en sådan rodet blog, at den ikke er til at finde hoved eller hale i.

WRC 5:
Men jeg vil da starte med at fortælle at jeg har valgt at slette min blog hvor jeg anmeldte WRC 5, for jeg har siden tænkt og tænkt over hvorfor jeg hader dette spil så meget. Jeg har dog ikke kommet frem til et helt originalt svar endnu, men nu hvor jeg kun mangler ganske få trofæ'er tilbage, så tænker jeg meget på hvorfor jeg har set mig gal på dette spil, for når jeg spiller det, så fungere tingene jo, og grafikken er da nogen lunde, dog ikke prangende, og stemningen på de forskellige landes rally ruter, er jo til at se forskel på, så jeg var jo alt for unfair overfor WRC 5, for det er et hverken er godt eller skidt, men ligger i midten, uden at være noget at skrive hjem om, for følelsen af WRC er jo ikke til stede, i hvert fald ikke som det var i det originale på PS2'eren, hvor der var en into til hvert fald man skal til at køre i.

Men en ting er i hvert fald sikkert, WRC 5 kunne have været så meget bedre, hvis der var blevet lagt mere energi i det, men når man bruger mange timer i spillet, så er det lidt som om, man tænker at spillet er godt nok, og man kommer i tvivl om hvorfor man hader det spil. Derfor valgte jeg at slette min blog, hvor jeg anmeldte spillet, for det er jo ikke fair, for den ligger midt i skalaen.

Men nu hvor jeg kun mangler ganske få trofæ'er, så kan jeg ikke lade være med at undre mig over hvorfor, der er et trofæ, hvor jeg skal køre alle stage'er igennem i "quick stage", når jeg alligevel skal genneføre alle lande og stage'er 2 gange i karriere delen, så virker det jo lidt latterligt og meningsløst, at man skal gennemføre det hele 3 gange, når man bliver påmindet og rally skolen før hvert rally, og sjovt nok er rally skolen ikke en del af trofæ høsten.

Det ville helt klart have givet mere mening, at man skulle gennemføre rally skolen og så et trofæ for det, end at skulle køre hvert enkelt stage, når man alligevel gennemføre alle stages i karriere delen 2 gange. Så den del har jeg ikke kunne finde det logiske i.

Men overordnet set, så WRC 5 et ret basic rally spil, som fungere, uden at være godt til noget, for der er lidt for mange popups når man køre for hurtigt, eller også så er banggrunden mærkeligt at se på, lidt som lige som når predator aktivere dens camo, men når man ser bort fra det, så fungere tingene, og ville a helt klar være et godt spil til leaderboard kørsel.

Men nu hvor Sébastien Loeb - Rally EVO og DiRT Rally er på gaden, så blegner WWRC 5 jo nok en del, og stort set ingen kommer at spille WRC 5.

Driveclub:
Er lidt gået i stå med at køre platin hjem, selv om jeg kun mangler en megt lille smule, faktisk mangler jeg kun et trofæ, den hvor man skal have nogle ting op i lvl 6, og der er kun en ting jeg mangler 1 lvl på, så er det trofæ hjemme og jeg har platin, men bruger nok for meget tid på WRC 5, men jeg skal nok nå at få platin i Driveclub, det er også et fedt spil til leadboard kørsel :-D

Søger venner:
For selv om jeg ikke er den store multiplayer, så holder jeg jo meget af at battle på leadboards, for det synes jeg er rigtig sjov og så kan jeg selv bestemme hvornår og hvor længe jeg synes det er sjovt at prøve at score den første plads den dag, men så kunne man jo også sidde og snakke via party :-D

Men lige for tiden er jeg pt ved at køre en platin hjem i WRC 5, så det optager mig meget, men jeg skal have taget hul på Trackmania Turbo, da det virker som et ganske godt spil til at køre lidt efter leaderboards med venner. Og sådanne spil er jo sjovere når man har nogle venner man kan prøve at slå deres tider, så bruger man jo en masse tid på at om ikke det var inden for mulighedernes ramme, at man kunne score første pladsen blandt vennerne på listen :-D

Skulle du have lyst til, at tilføje min på din venneliste, så skal du være mere end velkommen til at gøre det.
Mit PSN-ID er: Volbass

Jeg har også et playstation headset på den, så party snak er jo også en mulighed når dette kommer :-D
Jeg vil til at slutte den blog for denne gang og takke dig for at du har taget dig tiden til at læse min blog og må du have en fortsat god aften :-D12-04-2016 - 19:39

Loeb Rally - Førstehåndsindtryk


Jeg vil lige skrive om min førstehånds indtryk af Sébastien Loeb - Rally EVO, og jeg sige at den er lidt blandet, men god meget til den positive side, når man tænker på at det er Milestone som står for showet, og de er ellers ikke kendt for noget godt, i min bog og erfaring.

Jeg har spillet godt 3 timer, og er ikke kommet andet en 2 guldmedaljer, på easy og med alt den hjælpe jeg kunne få fra spiller.

Med denne her titel har de virkelig gjort en indstats, noget man ville ønske de havde gjort i WRC serien eller MotoGP serien og så videre. For grafisk ser spillet rigtig godt ud, og det hele fundere, dog lidt for lange loading tider, som godt kunne skæres lidt ned. 

Men handlingen af bilen, er lidt underlig, den føles laggy og sløv og til tider er det som om bilen slet ikke drejer, selv ved lave hastigheder. Der er heller ikke nogen mulighed for at skrue op for hvor sensitiv styringen skal være,  for den mulighed findes ikke.

For det options man har, er ret gode, i forhold til andre rally spil ( pre- DiRT rally), dog savner jeg mulighed for at kunne vælge en kvinde stemme til min co-pilot når jeg skaber mit rally team, men det er dog et savn man kan leve med, men ville have været rart, da der er jo også er kvindelige rally kørere og co-piloter.
Selve systemet de har valgt at bruge til Sébastien Loeb - Rally EVO er den samme som de havde brugt i Ride, og det kan man synes om hvad man vil, jeg synes den er ret cool. 

Jeg har ikke kommet ret lang i spillet, har dig fået to guld medaljer, men jeg har også måtte tage alt hjælp på og på max, for ellers kunne jeg slet ikke kommer på tavlen, grunden den laggy'e handling og den mistanke om at den slet ikke drejer til tider. Men når jeg har lært at mestre den handling i spillet tager jeg jo gradvist hjælpen af.
Men spillet er smukt at se på, og det ladet til at det hele fungere, og selv om der er flere mulighed når man piller lidt ved bilen inden man, gør vejene usikre, så kunne nogle værdi'er om hvad ting er og så videre, men det er småting, men der er meget som er godt, men der er nogle ting som mangler.

Den måde co-piloten snakker på, leder jo ens tanker hen på en lydbox, men de kommandoer han spytter ud, er totalt god musiksmag, for det er rally og sådan snakker makkeren ved siden af, så man ved hvad man går ind til, så anvisningerne er perfekte ingen tvivl om det.

Så man kan godt konkludere at min førstehånds indtryk af Sébastien Loeb - Rally EVO, faktisk er ret godt, og handlingen er nok noget man skal vænne sig til, eller tweeke køretøjet så den passer en :-D

Men om Sébastien Loeb - Rally EVO er et easy platin spil, som WRC 5 eller Driveclub, vil kun tiden kunne vide, men ved mit første spile time, gik den drøm i stykker :-D Men det handler nok om at man lige bruger noget tid med spillet, så man lige vænner sig til handlingen :-D

Men man savner sgu lidt at kunne skrue lidt om hastigheden man kyler rattet fra side til side, ellers er alt sgu som det skal være :-D

Selv Lancia HF er med, og ikke et rally uden den :-D

Tak her fra :-D
06-04-2016 - 13:35

PS4 - Det kan jeg li

For at det hele ikke skal alt for negativt, så vil jeg da skrive en blog, hvor jeg skriver lidt, om det jeg kan li med playstion 4'eren og hvad jeg synes der er godt :-D

For det er jo altid så nemt, at finde noget negativt at skrive om, men det er altid lidt sværre at finde noget positivt at skrive om. Nok mere fordi det ligger til den menneskelige natur, at kritisere og bitche over alt, end det er rose eller positivt pointere hvad man kan li :-D 

Men her i denne blog, vil jeg på en positiv måde fortælle om hvad jeg kan li ved PS4'eren, for jeg endte jo med at købe en PS4 frem for en Xbone :-D

1. Styre systemet:
En af de grunde til at jeg altid har valgt Playstion er deres brug af Opensource, hernder deres brug af Unix baserede systemer som FreeBSD og her i PS4'eren ligger der en Orbis OS, som er en modifiseret FreeBSD 9.0, og det kan jeg jo godt li, at Sony viser at Opensource kan bruges til andet end nørder på en computer, lidt det samme har Valve gjort med deres SteamOS, som bygger på Ubuntu, et RPM system :-D Men her på PS4'eren er det et TXZ system :-D
Og da jeg er en stort fan og tilhænger af Opensource, så er det helt klart et stort plus for mig:-D

2. Designet:
Jeg har altid godt kunne li Sony's måde at lave et tidsløst design til en spiller konsol. Jeg var hooked fra Ps1'eren, da jeg kom hjem med den, sammen dag jeg havde købt Gran Turismo 1, kort efter release, og så har jeg været Playstation fan, dels på grund af designet af konsollerne :-D

3. Holdbarhed:
Jeg har endnu ikke haft nogen problemer med de playstations jeg har haft siden ps1, dog havde jeg heller ikke nogen problemer med den 360'er jeg havde, men det tog jo M$ rigtig mange år før de fik det til at virke, men det har altid virket for Sony, i hvert fald de erfaringer jeg har haft ind til nu.

4. Support af tredjeparts headsets og mic:
Her har jeg erfaringer med Razer, da jeg kan bruge mit Razer Kraken 7.1 headset, hvis jeg spiller online og skal snakke med folk, hvilket jo er pretty cool, at man bare plugger den ind og så spiller der max :-D

5. Blu-ray drev:
Det er en ting som jeg synes virkelig er kanon, for allerede med PS3, havde Sony skabt en af de bedste blu-ray afspillere på market, i hvert fald den prisklasse ps3'eren var i, så fandtes der jo ingen bedre, og jeg synes stadig, at blu-ray afspillere er fremragende, så det er jo også et plus for at vælge en ps4'er :-D 

Det var lige hvad jeg har kunne komme i tanke om, sådan lige pt, hvad jeg kan li ved Playstation 4 :-D
Takker for at du har taget dig tid til at læse min blog og må du have en fortsat god dag :-D

PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her