bjaelkesex's blog
31-12-2008 - 11:28

2009 titler - Del 2

Det er blevet tid til den anden af de i alt fem titler, som kommer til at tegne 2009. Denne gang skal vi til Polen og kigge på en spilmatisering af en fantasy serie.

The Witcher: Rise of the White Wolf
Nøgleord: Moralske Valg, Oblivion Erstatning, Voksenindhold



Da jeg først stiftede bekendtskab med dette polske rollespil, var det i PC udgaven. Det virkede på mange punkter som et bedre Oblivion. Historien var blevet mere mørk, mulighederne var blevet flere og universet mere strømlinet.

Men The Witcher er ikke Oblivion og skal heller ikke forveksles med det. De har bare mange ting tilfælles. Derfor var konverteringen fra PC til PlayStation 3 og Xbox 360 også uundgåelig.

En af de største forskelle fra Oblivion og The Witcher er ens karakter. I sidstnævnt starter alle fra samme udgangspunkt. Jo længere man kommer i spillet desto mere få man mulighed for at forme sin egen karakter.

I kampen mod de(t) onde, er der dog også tid til lidt hygge. I bedste (og her skal der virkelig lægges tryk på bedste) GTA IV stil er der også mulighed for at deltage i sociale begivenheder ved siden. Nu er bowlingturen dog skiftet ud med barslagsmål og dværgdruk(!). Desuden har man muligheden for et par hyrdetimer fra tid til anden.

The Witcher: Rise of the White Wolf udkommer til PlayStation 3 og Xbox 360 til efteråret.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her