bjaelkesex's blog
02-01-2009 - 22:32

2009 titler - Del 3

2008 var året for store sandkassespil: GTA IV, Saint's Row 2, Fallout 3 og Mercenaries 2. I år ser dog ud til at byde på endnu flere spil i genren og et af disse er efterfølgeren til et Xbox 360 spil.

Just Cause 2
Nøgle: Nådesløse Diktatorer, Tropiske Miljøer, Eksplosive Stunts



Som Rice Rodriguez vender man tilbage til de tropiske Stillehavsøer, hvor korrupte mænd har taget magten og styrer lokalbefolkningen med hård hånd. For at afsætte disse pengegriske herrer kræver det mere end blot en flink henvendelse.

Heldigvis byder Just Cause 2 på masser af action i form af hektiske biljagte, store eksplosioner og et overdådigt arsenal af diverse rifler og håndvåben, så afsættelserne bliver lidt lettere.

Det første spil bød på mange elementer, som var oplagte til co-op missioner/sjov, men selve muligheden for at spille med en ven blev aldrig implementeret. Just Cause 2 var oprindelig sat til en 2008 udgivelse og udskydelsen kunne dermed være oplagt til at tilføje det. Udviklerne Avalanche har holdt kortene tæt ind til kroppen og derfor ved vi heller ikke mere om en udgivelsesdato end 2009.

Just Cause 2 kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

PSlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg PSlife her