Betingelser for brugen af PSlife's Blog
Nedenstående er betingelserne for brugen af Blogsystemet på PSlife.dk. Vi har forsøgt at lave reglerne så simple som muligt, og ligeledes ligge dem så tæt op af de betingelser som gælder generelt for PSlife.dk (https://www.pslife.dk/betingelser).

  • Ingen porno, sex eller lignende
  • Ingen links til konkurrerende danske sites
  • Intet indhold der overtræder dansk lovgivning
  • Ingen links til ting der krænker dansk lovgivning (herunder mp3, film, torrents m.v.)
  • Ingen racistiske eller diskriminerende indlæg.

Det er ikke tilladt at indsætte bannere, reklamer, links med affiliatekoder eller lignende på din blog.

Tekster på bloggen skal være skrevet af dig selv. Det er dermed ikke tilladt at kopiere tekster fra andre steder hvor det respektive sted har copyright på indholdet.

Forsøg på at anvende bloggen til andet end den oprindeligt er tiltænkt, herunder forsøg på hackning og lignende, vil betyde bortvisning fra PSlife og i særligt grove tilfælde politianmeldelse.

Hver bruger må have 1 blog.


Gode råd om blogning

Forsøg så vidt muligt at undgå at fortælle hvor du bor, eller andre personlige oplysninger.

Skriv dine blogs på et sprog som alle kan forstå. Hvis folk har svært ved at læse det du skriver, så er der stor chance for at de ikke vender tilbage for at læse igen. Derfor kan det være en god ide at læse dine indlæg igennem endnu engang før du publiserer dem på bloggen.

Sørg for at opdaterer din blog med jævne mellemrum. Hvis du kun opdaterer 2 gange om året, så er der ingen der vil besøge din blog regelmæssigt.

PSlife Blog
Følg PSlife her