FAQ / Ofte stillede spørgsmål
Her er en samling over de mest stillede spørgsmål i forbindelse med anvendelsen af vores Blog her på PSlife.dk. Vi vil løbende opdatere denne liste, så kig venligst her før du stiller spørgsmål omkring bloggen andet steds.

Hvem kan få en blog?
Alle registrerede brugere på PSlife.dk kan få en blog. Sletter du din konto på PSlife, så bliver din blog også slettet.

Hvad koster det at få en blog?
Det er ganske gratis at få en blog på PSlife.dk. Dog forbeholder vi os retten til at tage betaling for eventuelle udvidelser af bloggen. Om man ønsker disse udvidelser er naturligvis frivilligt.

Hvordan klager man over et indlæg?
Hvis du ser et indlæg, som du ikke mener overholder vores betingelser for brugen af bloggen, så skal du trykke på "Send Klage" linket som du finder under alle indlæg. Her skal du blot skrive en hurtig tekst om hvorfor du mener at den overtræder reglerne, så vil en moderator hurtigst muligt kigge på det.

Har en bruger noget på sin blog, som du f.eks. har copyright på?
Hvis en bruger har materiale liggende som er underlagt lovgivningen om copyright, eller hvis det krænker 3-part, så send en e-mail til os på info@pslife.dk, så skal vi sørge for at det bliver fjernet hurtigst muligt. Inkluder venligst så mange informationer som muligt, herunder links eller andet der kan dokumentere overtrædelsen.

Kan jeg få en brugers personlige oplysninger?
Det er ifgl. vores generelle betingelser ikke muligt for os at udlevere personlige oplysninger om vores brugere. Undtagelserne på dette er naturligvis en dommerkendelse eller hvis en repræsentant fra f.eks. politiet kontakter os.

Hvor mange oplysninger kan blog-ejeren se?
Som ejer af en blog kan man ikke se flere oplysninger om de besøgende brugere end man f.eks. kan på vores forum.

Hvilke oplysninger logges der i forbindelse med besøg/indlæg på en blog?
Vi logger kort sagt så meget som muligt om alle besøgende. Oplysningerne som eksempel kan være browser version, IP adresse og operativsystem, anvedes fortrinsvis til anonyme statistikker. IP adressen vil blive brugt til eksempelvis bortvisninger.
PSlife Blog
Følg PSlife her