Krisgebis's blog
29-04-2012 - 13:33

XCOM med venner

Hej Lifere

Har genspillet det første XCOM spil, med en kammerat, for at se om vi kunne klare os på højeste sværhedsgrad, uden at benytte load/save. Det er der blevet en lille videoserie ud af og her er første afsnit.

UFO: Enemy Unknown (del 1)Har du også minder om dette episke spil?

Gamercard
22-04-2012 - 15:15

Kommende videoer

Hey Lifere

Har en serie af videoer på vej på min youtube kanal, så har indtil nu en lille teaser (som mest består af introen til en gammel klassiker). Regner med at kunne få første del op næste weekend.

TeaserGamertag
16-04-2012 - 21:40

Chris needs you

Hey Lifere

Så er det tid til at gå sammen i en god sags tjeneste. Chris Huelsbeck vil genskabe Turrican soundtracket i en 3 disk antologi og har startet en kickstarter til formålet.


Hvad er en kickstarter?
En kickstarter er et forslag til et projekt, som folk kan støtte op om med et selvvalgt pengebeløb, hvis de har interesse i projektet. Projektets indehaver sætter et mål og en deadline, og opnås målet indenfor deadlinen, bliver den samlede donationssum overført til ham/hende. Selvom der er tale om donation, så er der en standard ved kickstarters for, at man får ting af forskellig slags, alt efter hvor meget man har doneret. Denne kickstarter er ingen undtagelse.


Hvem er Chris Huelsbeck?
Chris Huelsbeck er en tysk videospils komponist, der startede sine unge dage på C64 demoscenen. Flere af hans soundtracks til C64- og Amigaspil er betragtet som klassikere. Bl.a. fra Turrican 1-3, R-Type og Giana Sisters.


Hvad er Turrican?
Turrican var på mange måder en efterligning af Nintendo spillet Metroid. Det udkom på C64 til stor anmelderros, for dets sjove gameplay og tekniske milesten. Senere blev det konverteret til et hav af platforme. Serien har også fået en række efterfølgere, men det er kun Turrican 1-3 der har haft Chris som komponist.


Hvor skal jeg smide mine penge hen?
Gå ind på siden for kickstarteren og vælg hvor mange penge du ønsker at give til projektet og hvilket udbytte du godt kunne tænke dig.

http://www.kickstarter.com/projects/chris-huelsbeck/turrican-soundtrack-anthology-by-chris-huelsbeck?ref=live