Rico's blog
05-06-2010 - 21:47

2010 - Maj Måned

MAJ MÅNED

Nå, må hellere få skrevet om hva jeg har fået lavet i maj måned. Har bare været så optaget af RDR, så jeg ikke har haft lyst eller tid til at skrive lidt :b

Men jeg fik da købt 3 spil i maj måned, så det godt nok.
________________________________________________________________________________
                            
Det første spil jeg købte var Pure. Det blev købt fordi det var billigt, og jeg synes det kunne være sjovt at kører lidt cross igen.
Spillet er fedt nok, og det bedste var nok at man selv kunne bygge sine maskiner. Banerne var godt lavet, men hoppene kunne være lidt urealistiske, men det gør heller ikke noget. Lige pt er jeg oppe på 82% i spillet, og mangler lige et par trofæer for at få Platin. Mangler "Tricked Out", "Killer Combo!", "Your Special!" og "Comback Kid". Nogle trofæer som er virkelig svære. Fint spil, styringen kunne have været bedre, men Pure er bestemt værd at købe og er ikke kedeligt, så kan godt anbefales, hvis du bare vil spille for sjov, men jeg blev dog lidt træt af spillet da jeg ikke kan få de sidste trofæer. Sådan noget går mig på nerverne!
________________________________________________________________________________
                           
Det andet spil der blev købt var FIFA 10. Eller det var egentlig min lillebror der købte spillet, så det er for det meste ham der spiller det. Sjovt at spille online, eller når man har venner på besøg. Ellers siger spillet mig ikke så meget :)
En af de bedste ting ved spillet er klart at man kan lave ens egen Virtruelle-Pro spiller. Det er en spillet man bruger Online når man spillet holdspil, og spilleren bliver tilføjet til ens Favorit-Hold. Noget min bror og jeg hyggede os mest med, var at man kan lave en selv. Man tager simpelhen bare nogle billeder af en forfra og fra siden, og så skal man hente et program fra EAfootball, der ændre billedet så man ligner en "FIFA-spiller". Efter man har lavet det pjat på computeren, downloader man det på sin PS3, og så ligner ens Vituelle-Pro spillet en selv. :b Derefter skal man så selv gøre spilleren bedre, ved at opnå forskellige ting.

Har ik så meget mere at sige om det spil. :b
________________________________________________________________________________
                        
Sidst men ikke mindst Red Dead Redemption Limited Edition, som jeg selv synes var lidt heldig at få, da jeg virkelig troede at alle butikker havde udsolgt.

Nu har jeg haft spille i næsten en uge, og har haft spillet lidt hver dag, da jeg simpelthen ikke kan holde mig fra det. :b Alt i spillet er virkelig gennemført ,udover de glitches der nu er (som jeg har set en del af). Synes man er underholdt hele tiden, og der er bare så utrolig meget at give sig til. Indtil videre er jeg kun lige blevet færdig med Story-Missionerne, og der er stadig masser at lave, før jeg opnår 100%-trofæet. Historien har jeg svært ved at følge med i, da jeg synes man ikke rigtig får at vide, hvorfor John er på jagt efter ham Bill, og prøver at finde ud af hva der er sket med sin Familie. For mig virker det mere som om, der bare er nogle missioner der skal klares, men i enkelte missioner kan jeg godt se sammenhængen i spillets historie. Filmsekvenser er så gode at det til sidst føltes som en film. Og især da det utænkelige sker i den sidste mission. Har ikke lyst til at afsløre noget, men jeg kan sige at det var lidt trist. 

Online-delen kender jeg overhovedet ingenting til. Jeg har spillet lidt Free-Roam men der sker ikke rigtig noget, da man kun er 2-3 spillere. Og så ved jeg ikke helt hvordan man får disse Online-trofæer osv. Det må jeg lege lidt med når jeg er færdig med alt i SP-delen. 

Hvis jeg skulle bedømme spillet på en skala fra 1-10, vil spillet få 9/10. Spillet får ikke 10, da der er for mange fejl. Det kan være virkelig træls, og har nogen gange måtte genstarte missioner, eller afslutte spillet for at fortsætte. Andre gange har jeg set at personer bare flyver i luften, eller at der står en dobbelgænger at personen man snakker til. Virkelig underlige ting, men selve "Gameplayet" fejler sku ikke noget, og det kører bare :D Super godt spil, og det kan virkelig anbefales. For mig er det nok GOTY-spillet. Så kan kun sige at man ikke må misse det her spil, det skal bare ejes!

Mvh. Rico - TorqueDK


Følg PSlife her