Rico's blog
16-04-2010 - 17:35

Nyt spil til samlinge - 2

Så har jeg igen fået spil til samlingen. Dog kun 1 spil denne gang, som jeg i tidligere blog også har nævn, er Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Deluxe.

Jeg bestilte spillet fra Shopto tirsdag aften. Onsdag kl. 12.30 fik jeg en sms om at spillet var blevet sendt. Her i dag, fredag, lagde spillet så hjemme hos mig, og er utrolig positivt overrasket over forsendelsestiden. Så der bliver nok bestilt flere gange hos dem, hvis forsendelsetiderne og prisen bliver den samme. Service, priser, og forsendelse er bare helt i top hos Shopto.net. Jeg gav i alt 150,- for spillet inkl. forsendelse.

Men har selvfølgelig også lige prøvet spillet lidt af. Jeg kan ikke bedømme spillet helt endnu, da jeg ikke har spillet i så lang tid. Men jeg kan da sige at styringen og grafikken er super god. Et rigtig godt simulationsspil efter min mening. Menuen er ikke så pimped som fx. alle NFS spil. Overskueligt og simpelt, som det jo også bør være i et simulationsspil. Så indtil videre et godt spil til pengene.

Ellers glæder jeg mig bare til at få spillet, og få jagtet nogle trofæer. :D

(Har ikke så meget tid til at skrive mere eller tilføje billeder lige pt, så det kommer senere)

Mvh. Rico - TorqueDK
13-04-2010 - 20:13

SpilBestilling 2 - 1 spil

Sidder og hungrer efter at spille på min PS3 igen, men de spil jeg allerede har er jeg blevet træt af, og demoer er også alt for kedelige! :)

Så jeg kunne ik holde mig fra at købe et nyt spil. Det blev et billigt spil, men forhåbenlig et meget godt og underholdende spil, som jeg glæder mig til at prøve.

Ferrari Challenge Deluxe er købt hjem til samlingen denne gang.
 
            

Jeg er en stor fan af biler, og Ferrari er klart en af mine Favoritter. Lyden og designet er utrolig lækkert!! I Love It :D .. Så håber virkelig at dette spil er godt.

Mvh Rico - TorqueDK

01-04-2010 - 23:26

2010 - Marts måned

Nu er der gået en måned igen, og så skal jeg lige skrive lidt i min månedlige opdatering om det jeg har lavet :) ..

   Hvis jeg husker rigtig fik jeg bestilt 3 nye spil i starten af marts måned hos Amazon.co.uk, som var Borderlands, Burnout Paradise, og InFamous. Jeg synes forsendelsen tog lidt lang tid, men det kan man vel forvente når det kommer fra England.

   Jeg har brugt rigtig meget tid på alle 3 spil, og er kommer rigtig lang i dem alle. Faktisk så langt at jeg mangler få trofæer for at få platin i både Borderlands og Burnout.

   I Burnout Paradise mangler jeg trofæet "Send a mugshot or smugshot" for at få platin. Den er lidt træls fordi man skal have et cam for at få trofæet, og det har jeg ikke. Jeg må se om jeg kan låne et cam, der kan bruges på PS3.
   Men ellers synes jeg at spillet er utrolig fedt, og det var også det spil der fangede mig mest ud af de 3 jeg har købt. Kan godt lide at der er så mange trofæer, så det bare siger "Ding" oppe i højre af min skærm hele tiden hehe. Men også det at man har så meget at gå efter, som f.eks. Kørekort, smadre boards osv. for at få trofæer. Det er også godt at man selv kan vælge at aktivere showtime, da jeg helst vil køre noget ræs! :D
   Online-delen er virkelig god, da man kan invitere en ven ind i ens eget spil, så man kan kører rundt sammen, og evt. gennemfører alle de "Freeburn Challenges" der er. :) Det er små sjove "Challenges", hvor skal køre rundt og f.eks. smadre sig sin bil, hoppe over et bestemt sted, eller drifte. Hvis begge deltagere har klaret det man skal, er challengen klaret, så det er sjovt nok :).. Spillede lidt med Baunevej2, og det var hyggeligt at "Cruise" rundt sammen. Supersjovt, fedt og grafisk godt spil, og det kan klart anbefales.

   Borderlands var det første af de 3 spil der røg i maskine, da jeg var meget nysgerrig efter at se den tegneserie grafik, spillets historie, og de mange "Uhyrer". :b Lige nu mangler jeg 3 trofæer i spillet for at få platin og det er "There is no "I" in "Team"", "Ding! Slepless", og "Ding! Champion".
   Starten var kedelig, fordi man skulle klare de små missioner, hvor der ikke rigtig var nogen udfordring, og var ikke spændende. Men senere kom der heldigvis nogle fede opgaver, for man kom til at køre bil, få fede våben, og opgradering af sine våben, skjold osv. Spillet var nemt nok at gennemfører i Playtrough 1. Selvom man blev skudt et par gange, var det nemt at klare alle de bosser der nu er i spillet. Jeg skal snart igang med Playtrough 2 for at få de sidste trofæer. 
   Co-op-delen er mega fed. Det med at man også her bare kan invitere en ven ind i ens egen Playtrough for at få hjælp, er virkelig smart og underholden. Jeg spillede lidt samen med Baunevej2 og det var virkelig sjovt :) .. Takker for hjælpen. 
   Eneste minus er at man nogen gange skal gå langt når man er igang med en mission, da det er træls at den skal loade hver gang man skal i en ny "verden".
Men et utrolig fedt spil, som man nok lige skal vænne sig til i starten, men kan også anbefales. 

   Og så er der InFamous som jeg spiller for tiden. Mangler stadig en del trofæer for at få platin. Mangler mange "Evil" trofæer og den med alle "Shards" der skal samles, vil jeg tro kommer til at tage lang tid.
   Spillet virker lidt langtrukken da jeg ikke rigtig gad spille mig igennem de 3 øer der er i spillet, da den første ø, tog lidt tid. (Måske fordi det var første gennemspilning). Men jeg er kommet igennem 1 gang, og sluttede som "Hero", og lige nu er jeg igang med den modsatte side af ham. Det er fedt at man hen af vejen kommer til at kunne bruge nye metoder som f.eks. at svæve, få elektrisk skjold osv. og så også at kunne opgradere med de XP man får. 
   Der er ikke rigtig mere at sige om spillet synes jeg, fint nok spil. Måske ikke så underholdende som de andre 2, da der ingen online-del er, og det eneste man kan er at gennemspille spillet. :) Så okay spil, men vil ik anbefale det, da det ikke fanger mig så meget.

Det var min Marts måned sammen med min PS3 :)

(Billeder kommer lidt senere)

Mvh. Rico - TorqueDK

Følg PSlife her